marggrit
Νεοφερμένος
C2 70/100!!!!!!!!
very proud of myself!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit
Νεοφερμένος
αν δε σε νοιάζει γιατί κάθεσε και ασχολείσαι...;
marakibo
Νεοφερμένος
και τι horaires convenables?
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
μόλις είδα τα αποτελέσματα!!!!!!!
C2 70/100!!!!!!!!
very proud of myself!
Συγχαρητήρια!
Dalf ή Sorbonne?
ρε παιδια να ρωτησω κατι? τι σημαινει: avis du journal favorable
και τι horaires convenables?
H γνώμη του αγαπημένου περιοδικού και τα κατάλληλα ωράρια;
Δες και google translate. Βγάζει άλλα όμως.
marggrit
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια!
Dalf ή Sorbonne?
dalf ,S.H
marakibo
Νεοφερμένος
C2 70/100!!!!!!!!
very proud of myself!
συγχαρητηρια!!!!!!....ποια βιβλια εκανεσ??..θ δωδω κ εγω μαλλον τον επομενο μαιο και εχψ αρχισει να ψαχνω βιβλια...για εμπλουτισμο λεξιλογιου τι σε βοηθησε??
καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι τα καλυτερα βιβλια για προετοιμασια dalf c2.
elpida1988
Νεοφερμένος
Καλησπέρα! Είμαι καθηγητρια γαλλικων και σχετικα με τα βιβλια που ρωτησες για μενα τα καλυτερα ηταν όλα τα βιβλια Atout τα οποια δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον..Μπορω να σου προτεινω αυτο https://www.lelivreouvert.gr/467-9789608911581.html και το αντιστοιχο του για τα γραπτα το οποιο χρησιμοποιησα περυσι σε μια μαθητρια μου και ειχε καλο αποτελεσμα! Πολυ καλα ειναι και τα βιβλια των εκδοσεων Τεγος τα οποια ομως ειναι αρκετα δυσκολα και ειναι καλυτερα για εξασκηση αφου πρωτα ο μαθητης εχει τελειωσει την προετοιμασια για το πτυχιο,δηλαδη τεστακια τελειοποιησης λιγο πριν τις εξετασεις!!
Σε ευχαριστω πάρα πολυ!!!!.... Το atout c2 του Kauffman εννοεις??...μπορώ να το βρω νομίζω...για εμπλουτισμό λεξιλογίου τι προτείνεις??...επίσης, ήθελα να σε ρωτήσω το ακουστικό που βάζουν είναι τόσο δύσκολο όπως παραδείγματος χάρη αυτο στου τέγου το βιβλίο?....μου φάνηκε αρκετά απαιτητικό....
Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων
elpida1988
Νεοφερμένος
ριξε μια ματια και εδω...αναλογα με την κατηγορια σε παραπεμπει σε ραδιο,τραγουδια,περιοδικα κλπ !! Ειναι πολυ χρησιμο!
https://sites.google.com/site/passetondalf/decouvrir/litterature
Ναι του Kauffman ...για λεξιλογιο διαβασμα αρθρων κυριως πανω σε κοινωνικα ζητηματα, ταινιες με γαλλικους υποτιτλους που βοηθανε και το ακουστικο κομματι και εαν εχεις τη συνατοτητα να ακους ενα γαλλικο σταθμο (μουσικη,ειδησεις τα παντα) θα σε βοηθησει πολυ στην εξοικιωση με το ακουστικο κομματι.. για την ερωτηση σου σχετικα με το ακουστικο δεν μπορω να σου πω με σιγουρια..παντως οι 2 μαθητριες μου που εδωσαν c2 το βρηκαν αρκετα ευκολοτερο απο αυτα του τεγου (τα οποια ειναι οντως πολυ απαιτητικα και εχουν σκοπο να σου εξασφαλισουν την επιτυχια)..ισως ομως να οφειλεται αυτο στο οτι ειχαν κανει πολυ πολυ εξασκηση..
ριξε μια ματια και εδω...αναλογα με την κατηγορια σε παραπεμπει σε ραδιο,τραγουδια,περιοδικα κλπ !! Ειναι πολυ χρησιμο!
Σ'ευχαριστώ πολυ!..η ιστοσελίδα που πρότεινες είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη!!...τώρα το μάιο πηρα το κρατικο Γ1 και τωρα σκεφτομαι να συνεχισω για το Γ2...να δωσω το νεο διαβαθμισμενο γ1-γ2 ή να παω για dalf c2??...τι μου προτείνεις?
elpida1988
Νεοφερμένος
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ φέτος τελείωσα με τις πανελλήνιες και αν πάνε όλα όπως τα υπολογίζω από Οκτώμβρη θα βρίσκομαι Αθήνα.Σκεφτόμουν , λοιπόν , να γραφτώ στο διδασκαλείο ξένων γλωσσών του ΕΚΠΑ για να μάθω είτε Γαλλικά είτε Ιταλικά. Δεν έχω ξαναδιδαχθεί τις γλώσσες συστηματικά. Λίγα Γαλλικά που ξερω , είναι από το Γυμνάσιο και στα Ιταλικά θα με βοηθούσαν τα Λατινικά του Λυκείου.Επειδή όμως τείνω προς τα Γαλλικά ,λόγω κυρίως των σπουδών μου (Νομική), θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη δική σας ''γνωριμία'' με τη συγκεκριμένη γλώσσα? Α, έχω το proficiency στα Αγγλικά , αν έχει καμία σημασία . ! Σορρυ για το μεγάλο κείμενο.
Δεν ξερω δυστυχως να σου απαντησω γιατι δεν εχει δωσει κανενας μαθητης μου κρατικο..αποψη μου να το συζητησεις με την καθηγητρια σου που θα ξερει σιγουρα τα δυνατα σου σημεια και κατα ποσο μπορεις να ανταπεξελθεις στο dalf..δες και καποια παλια θεματα και απο τα 2 για να ξερεις στο περιπου πως ειναι η εξεταση..
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!!!
George_23
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Τέλη Νοέμβρη να υπολογίζεις.Eγω εχω μια καπως συναφη απορια...περασα το Μαιο το C2 sorbonne, ποτε θα μου ερθει? γιατι κι εγω θελω να κανω αιτηση για ερασμους και χρειαζομαι την πιστοποιηση.
Ναι του Kauffman ...για λεξιλογιο διαβασμα αρθρων κυριως πανω σε κοινωνικα ζητηματα, ταινιες με γαλλικους υποτιτλους που βοηθανε και το ακουστικο κομματι και εαν εχεις τη συνατοτητα να ακους ενα γαλλικο σταθμο (μουσικη,ειδησεις τα παντα) θα σε βοηθησει πολυ στην εξοικιωση με το ακουστικο κομματι.. για την ερωτηση σου σχετικα με το ακουστικο δεν μπορω να σου πω με σιγουρια..παντως οι 2 μαθητριες μου που εδωσαν c2 το βρηκαν αρκετα ευκολοτερο απο αυτα του τεγου (τα οποια ειναι οντως πολυ απαιτητικα και εχουν σκοπο να σου εξασφαλισουν την επιτυχια)..ισως ομως να οφειλεται αυτο στο οτι ειχαν κανει πολυ πολυ εξασκηση..
καλησπερα!!!...για το c2 δηλαδη ποια βιβλια ειχεσ δουλεψει?...ατουτ,τεγο...κατι αλλο?
elpida1988
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Drglitterstar
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.