metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
τα γαλλικα ειναι πολυ πιο δυσκολα απο τα αγγλικα και στη γραμματικη και στην προφοραΣτα επισημα και υψηλοτερα επιπεδα γαλλικα και αγγλικα μοιαζουν κατα 80% τουλαχιστον. Ισως περισοτερο κι απο τα ισπανικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marggrit
Νεοφερμένος
1) πρέπει να παραθέτουμε σε εισαγωγικά κομματια των κειμένων;
2) μεσα στην εκθεση εσεις πόσες παραγραφους κάνετε (χωρίς πρόλογο επίλογο)
γιατι διάβασα οτι 2 με 3 το πολύ φτάνουν αλλα μου φαίνεται δυσκολο να πιασω τις 700+ λέξεις με τεσσερεις παραγράφους συνολίκα σε όλη μου την έκθεση... εγω θα έκανα 4 ανάπτυξη + 1 παραγραφο προλογο και 1 επιλογο...
τι λετε γίνεται ή καλύτερα οχι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria801
Νεοφερμένος
μήπως καποιος που εχει δωσει η ετοιμαζεται για το C2 μπορει να μου διευκρινίσει κάποια πράγματα για την εκθεση;
1) πρέπει να παραθέτουμε σε εισαγωγικά κομματια των κειμένων;
2) μεσα στην εκθεση εσεις πόσες παραγραφους κάνετε (χωρίς πρόλογο επίλογο)
γιατι διάβασα οτι 2 με 3 το πολύ φτάνουν αλλα μου φαίνεται δυσκολο να πιασω τις 700+ λέξεις με τεσσερεις παραγράφους συνολίκα σε όλη μου την έκθεση... εγω θα έκανα 4 ανάπτυξη + 1 παραγραφο προλογο και 1 επιλογο...
τι λετε γίνεται ή καλύτερα οχι;
Κάνω προετοιμασία για C2 θα δώσω το Μάιο και από όσο ξέρω δεν πρέπει να χρησιμοποιείς αυτούσια κομμάτια των κειμένων πρέπει να κάνεις reformulation! Τώρα για τις παραγράφους είναι ανάλογα με το τι σε βολεύει...Προσωπικά κάνω 4 παραγράφους συνήθως στο κυρίως θέμα μια προλογο και μια επίλογο!!
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
πώς μπορώ να πω: αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ??
(υποκείμενο) constitue un sujet de débat
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
marggrit
Νεοφερμένος
Όλα καλά με τα γαλλικά, αλλά είναι δύσκολο το ακουστικό κομμάτι.
εμένα μου φαίνεται δύσκολο να προλάβω να ετοιμάσω και το compte rendu και το expose σε 1 ώρα.... δεν προλαβαίνω με τίποτα.
εσύ δίνεις το μάιο?
εγώ δήλωσα σήμερα... εύχομαι να το πάρω...! γιατί τώρα που να το ξαναδίνω του΄χρόνου παράλληλα με πανελλήνιες...;
και μετά θα έχω βγει εκτός φορμας και θα μου πάρει κανένα δυο χρόνια να προσαρμοστώ για εξετάσεις...
αν δίνεις καλή επιτυχία!
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
εσύ δίνεις το μάιο?
Σ' ευχαριστώ. Εύχομαι και σ' εσένα τα καλύτερα.
Ναι. Δίνω ΚΠΓ Γ1. Έδωσα και το Νοέμβρη, αλλά κόπηκα επειδή δεν τα πήγα καλά στο ακουστικό κομμάτι και στα προφορικά. Η αλήθεια είναι ότι λόγω υποχρεώσεων με τη σχολή μου δεν μπορούσα να είμαι όσο συνεπής θα ήθελα στη μελέτη των γαλλικών.
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξερεις καποιος ποια η διαβαθμηση των πτυχιων στα γαλλικα??
https://www.ifa.gr/dmdocuments/tablASEP2012.pdf
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
δυστυχως η' ευτυχως δεν επιτρεπεται.πρεπει να χρησιμοποιησεις αυτα που σου δινουν τα κειμενα αλλα με αλλο λεξιλογιο εκτος απο τις λεξεις κλειδια.χανεις πολλες μοναδες αν παρεις αυτουσιες φρασεις απο τα κειμενα.για αυτο ειναι χιλιες φορες καλυτερα να γραψεις γαλλικα α1-α2 παρα και να ειναι ενα προσωπικο σου κειμενο παρα να κλεβεις τις φρασεις των κειμενων.Στην έκθεση στο DALF C1 επιτρέπεται να πάρουμε αυτούσιες φράσεις/κομμάτια από τα κείμενα της σύνθεσης για να γράψουμε την έκθεση;; (Γιατί συνήθως πέφτει παρόμοιο θέμα έκθεσης με την σύνθεση.) Αν το κάνουμε αυτό χάνουμε μονάδες από την έκθεση;; Όποιος ξέρει ας απαντήσει...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα ολα εχουν τις δυσκολιες τους αλλα το δυσκολοτερο κατ'εμε και συμφωνα με τους περισσοτερους εξεταζομενους ,ειναι το ακουστικο.για αυτο απαιτειται μια καλη προετοιμασια πριν δωσεις σε ακουστικο επιπεδο..ποιο θεωρειται το δυσκολοτερο κομματι της εξετασης?
juste un instant
Επιφανές μέλος
georgezach
Νεοφερμένος
Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου απαντήσει γιατί εχω ψιλοαγχωθεί...
Αναφέρομαι στις εξετάσεις Sorbonne C2 που θα δώσω την επόμενη εβδομάδα.. Στις ερωτήσεις της λογοτεχνίας υπάρχει ανώτερο όριο λέξεων?? Εγώ όλο τον καιρό έγραφα περιπού στις 4 με 5 σελίδες πραγμα που μου φαινόταν λογικό για 2 ώρες που αρκει.. Απλά στο βιβλίο της Limniati λέει οτι πρέπει να είναι 300 περίπου λέξεις οπως και στις εξετάσεις λέει traitez en 30 lignes... Οποιος ξέρει ας βοηθήσει!!!
Ευχαριστώ
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Drglitterstar
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.