~Melania~
Περιβόητο μέλος
δεν ειναι δυσκολο μαθημα..απλα ειναι λιγο βαρετο..
κι αυτοι οι τονοι..!! τους σιχενομαι..
Ναι,όντως...οι τόνοι είναι ένα θέμα...:iagree:....αλλά οι Α,Β & Γ κλίσεις....:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazgio
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
giani0
Νεοφερμένος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
ναι θελουν πολυ διαβασμα(ιδικα αμα εχεις την σκληρου ονομα και πραμα).παντος βλακια ειναι σε τι θα σου χρειαστουν στη ζωη?
Ολοι πρεπει να ξερουν τις ριζες τους....
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην αγχώνεσε άδικα!Μην με τρομάζεις..Ναι,το σβτκρκ θα στρωθώ και θα τα μάθω νεράκι..Συν και οι παρατηρήσεις
arsenia
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
εμας η κυρια δεν αφηνει δευτερολεπτο να περασει και εχει αρχισει το μαθημα αφηστε που καθε φορα ενω εχει γραψει σε ολο τον πινακα αντι να τον σβησει βρισκει μια ακρουλα και το γραφει αντε να καταλαβεις
Δε βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό....
Και η δικιά μας η φιλόλογος έτσι κάνει....
arsenia
Νεοφερμένος
LENIAGEOR
Νεοφερμένος
"Γλωσσικές Ασκήσεις Αρχαίων Ελληνικών Α Γυμνασίου" Λινάρδης Ιωάννης Εκδοσεις Χατζηθωμά.
Προσοχή, δεν είναι λυσσάρι του σχολικού βιβλίου. Εχει πολλές ασκήσεις (με τις απαντησεις) που αν πραγματικά ασχοληθείς θα σε βοηθήσουν πολύ.
nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος
+1:no1::iagree:Τα αρχαία είναι το καλύτερό μου μαζί με τα μαθηματικά. Θα σου προτείνω ένα βιβλίο που ίσως σε βοηθήσει αν έχει όμως σκοπό να παλουκωθείς και να ασχοληθείς πραγματικά.
"Γλωσσικές Ασκήσεις Αρχαίων Ελληνικών Α Γυμνασίου" Λινάρδης Ιωάννης Εκδοσεις Χατζηθωμά.
Προσοχή, δεν είναι λυσσάρι του σχολικού βιβλίου. Εχει πολλές ασκήσεις (με τις απαντησεις) που αν πραγματικά ασχοληθείς θα σε βοηθήσουν πολύ.
Πραγματικα πολυ καλο βιβλιο για εξασκηση, βοηθαει...
dimosthenisgeo
Νεοφερμένος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
:συνέγραφον
:συγγράψω
:συνέγραψον
και σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στον παρακείμενο και υπερσυντέλικο.
Δεν είαμι σίγουρι,αλλά νομίζω ότι κάνει έτσι: συνγέγραφα και συνεγεγράφειν
Βοηθήστε με σας παρακαλώ.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πολύ δύσκολα!!
betoni
Νεοφερμένος
Ο καθηγητης -τρια αφου ειναι η υποχρεωση του να σου λυνει τις αποριες σιγουρα 100% θα ειναι διατεθιμενος να σου απαντησει!Στρωσου στο διαβασμα οσο ειναι ακομα καιρος και μη ντρεπεσαι να ρωτας τις απορίες σου
antwwwnis
Διάσημο μέλος
betoni
Νεοφερμένος
Kαλο!!!!εγω σημερα ειχα πολυ μεγαλη ορεξη για αρχαια ....δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο θα ξαπλωσω λιγο και θα μου περασει...
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Ioanna ?
Νεοφερμένος
εγω σημερα ειχα πολυ μεγαλη ορεξη για αρχαια ....δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο θα ξαπλωσω λιγο και θα μ περασει...
χαχα ενα τετοιο πραγμα κι εγω χθες.. εκανα το συντακτικο ολοκληρου του κειμενου:dance:
Τωρα on-topic, συμβουλη μου ειναι να ΣΤΡΩΘΕΙΣ και να διαβασεις πολυ καλα αρχαια γιατι θα εχεις προβλημα μετα,μην αφησεις κενα..
Εγω παρολο που δεν τα αμελουσα στην πρωτη γυμνασιου,επειδη ημουν σε αθλητικο γυμνασιο,δεν βγαλαμε πολλη υλη και οση βγαλαμε ηταν ..
Και τωρα πρεπει να ξοδευω το διπλασιο χρονοδιαβαζοντας αντωνυμιες και μα@@@ιες,που θα πρεπε να τα ξερω, επειδη δεν τα χα μαθει..
Προσεξε λοιπον γιατι μετα το γυμνασιο,δυσκολευει ακομη περισσοτερα οταν εχεις κενα.
betoni
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Gogosps
- nearos
- xrisamikol
- Habiba Omar
- Schlimazel
- Joji
- spring day
- donsto27
- margik
- SlimShady
- constansn
- Alexecon1991
- Than003
- johnstamatis34
- Scandal
- Panagiotis849
- n1ki20
- Dreamer_SW
- Markiz
- Mapas26
- xakounaamatata
- Ameliak
- Marifei
- karamanly
- anastasis06
- Ermioni89
- το κοριτσι του μαη
- Lia 2006
- globglogabgalab
- angies
- nikolettari
- Σωτηρία
- Dimitris9
- krisd
- missari
- ssalex
- Gio
- Scholar
- mathenogr
- Libertus
- Κλημεντίνη
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.