chris96ar
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ρηματα θα μας βαλουν να κλινουμε?λυστε μου την απορια καποιος/ια!
ειναι δυσκολα τα θεματα?εσας τι σας ειχαν βαλει περυσι?
η α' εχει ουδετερα?
aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος
γκαμπριελα
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
ναι η β' κληση ειναι πιο ευκολη απο την α'εσεισ πωσ τα πατε με την α λκιση;;;κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ευκολη η β απο την α κλιση!!!!!!
-----------------------------------------
αμα καποιος δυσκολευεται στα αρχαια μπορει να με κανει αδδ στο μσν μου να τον βοηθησω μιας και ειχα 20 αρχαια και τα καταλαβαινω ευκολα. το μσν μου ειναι gkk__forever@hotmail.com
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
η γ' μπαινει και σε εξετασεις?και η β'?και η α'?δηλαδη τι ακριγως θα μας βαλουν?να κλεινουμε?ας απαντησει παρακαλω κανενας απο μεγαλυτερη ταξη για να μου λυσει την απορια.εχω πολυ αγχος...!!!
κοιτα,α γυμνασιου αποκλειεται να σας βαλουν γ κλιση,εμεις στη β τη μαθαμε....εκτος κι αν κανατε!δεν ξερω τι ακριβως εχετε κανει(μαθατε και β κλιση?)αλλα πιστευω οτι θα σας βαλουν να κλισετε...χρονικες αντικαταστασεις,ρηματα,μεταφραση νομιζω στην α δε ζητανε-σωστα?-και ερωτησεις κατανοησης...
vana
Νεοφερμένος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι,καναμε και β και α κλιση....και η γ ειναι στην υλη μας...και μεταφραση μαλλον θα μας βαλουν στο τελος...η καθηγητρια μας μας ειπε πως ηρθε μια τετοια εντολη απο το υπουργειο,αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο...κοιτα,α γυμνασιου αποκλειεται να σας βαλουν γ κλιση,εμεις στη β τη μαθαμε....εκτος κι αν κανατε!δεν ξερω τι ακριβως εχετε κανει(μαθατε και β κλιση?)αλλα πιστευω οτι θα σας βαλουν να κλισετε...χρονικες αντικαταστασεις,ρηματα,μεταφραση νομιζω στην α δε ζητανε-σωστα?-και ερωτησεις κατανοησης...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι,καναμε και β και α κλιση....και η γ ειναι στην υλη μας...και μεταφραση μαλλον θα μας βαλουν στο τελος...η καθηγητρια μας μας ειπε πως ηρθε μια τετοια εντολη απο το υπουργειο,αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο...
Μεταφραση???? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ουτε στην δευτερα ταξη δεν υπαρχει μεταφραση! Μονο στην τριτη!
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι,κανουμε μεταφραση...και μαθαινουμε και απεξω...και μαλλον θα μπουνε και ερωτησεις στο τελος...Μεταφραση???? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Ουτε στην δευτερα ταξη δεν υπαρχει μεταφραση! Μονο στην τριτη!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν λες ερωτησεις εννοεις ερωτησεις σχετικα με το κειμενο?2 ερωτησεις θα μπουνε σιγουρα στο τελος και πιανουν και μπολικες μοναδες, αλλα ΑΛΛΟ οι ερωτησεις και ΑΛΛΟ η μεταφραση!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν λες ερωτησεις εννοεις ερωτησεις σχετικα με το κειμενο?
Ε ναι εσυ τι λες; Αχχ οι καλες μου, δινουν και μπολικες μοναδες... πολυ τις αγαπω!
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποσες μοναδες πιανουν δλδ?μπορει για παραδειγμα να τα εχεις ολα σωστα και να χασεις μοναδες απο αυτες τις ερωτησεις?μαλλο9ν αυτο εννοεις...τι το ρωταω κι εγω...!!!Ε ναι εσυ τι λες; Αχχ οι καλες μου, δινουν και μπολικες μοναδες... πολυ τις αγαπω!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσες μοναδες πιανουν δλδ?μπορει για παραδειγμα να τα εχεις ολα σωστα και να χασεις μοναδες απο αυτες τις ερωτησεις?μαλλο9ν αυτο εννοεις...τι το ρωταω κι εγω...!!!
Πιανουν μπολικες... το καλο παντως ειναι οτι ενω παντα σιχαινομουν τα Αρχαια, τα πηγαινα μια χαρα στα κειμενα, και τα καταλαβαινα, για αυτο στις εξετασεις ανεβηκε ο βαθμος μου...
Παντως μην αγχωνεσαι... κι εγω τσαμπα αγχωννομουν... απλα προσεχε πολυ στην ταξη οταν ειστε στο κειμενο μιας ενοτητας. ΕΙΔΙΚΑ για αυτο δεν χρειαζεται ΚΑΘΟΛΟΥ αγχος ειλικρινα... για να καταλαβεις περυσι ειδα τις ερωτησεις, καταλαβα πιο κειμενο ειχε πεσει (αυτο με τον Αλεξανδρο), και τις εγραψα χωρις ΚΑΜΙΑ δυσκολια, και χωρις να κοιταξω το κειμενο!
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι,αλλα τα ουσιαστικα της α' ειναι πολυ δυσκολα!δυσκολευομαι πολυ να τα κλινω...Πιστεύω ότι η α και η β κλίση είναι πανεύκολες!Βέβαια,αυτό ίσως γιατί πέρσι είχαμε μια τέλεια καθηγήτρια και μας τα εξηγούσε πολύ ωραία!!!!!!!!!!Μη φρικάρετε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!Λόγο διάβασμα θέλουν και να δείτε που μετά θα σας φανούν όλα γελοία!!!!!!!!!!!!!
nicole
Νεοφερμένος
nikos17
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Gogosps
- nearos
- xrisamikol
- Habiba Omar
- Schlimazel
- Joji
- spring day
- donsto27
- margik
- SlimShady
- constansn
- Alexecon1991
- Than003
- johnstamatis34
- Scandal
- Panagiotis849
- n1ki20
- Dreamer_SW
- Markiz
- Mapas26
- xakounaamatata
- Ameliak
- Marifei
- karamanly
- anastasis06
- Ermioni89
- το κοριτσι του μαη
- Lia 2006
- globglogabgalab
- angies
- nikolettari
- Σωτηρία
- Dimitris9
- krisd
- missari
- ssalex
- Gio
- Scholar
- mathenogr
- Libertus
- Κλημεντίνη
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.