candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicole
Νεοφερμένος

που να δείτε και την τρίτη κλίση είναι πολύ δύσκολη
(συμβουλή) να μάθετε την α και την β καλά, είναι εύκολες και μπαίνουν και σε διαγωνίσματα ακόμη και στην τρίτη γυμνασίου
Δν λες τπτ!!!!!!
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Απ' ότι θυμάμαι κι εμένα η α με είχε δυσκολέψει περισσότερο απο την β.
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mimitsaki
Νεοφερμένος

Εγώ τότε γιατί είχα 19!Είναι δύσκολα τα αρχαία και θέλουν διάβασμα.....
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Μην ανησυχείς, διόλου ασυνήθιστο φαινόμενο.
Mimitsaki
Νεοφερμένος

Αν μιλάς για μένα σε πληροφορώ δεν παπαγάλισα καθόλου αλλά κάθισα και τα διάβασα και δικαία πήρα 19! και στο τέλος στις εξετάσεις για αυτό έγραψα 19! που σημαίνει πως αποκλείεται να παπαγάλισα όλο το βιβλίο !Μάλλον η κοπέλα από πάνω βαριέται να διαβάσει και λέει πως της φαίνονται δύσκολα !!!!Δεν λέω , έχουνε κάποια μικρή δυσκολία επειδή είναι καινούργιο μάθημα αλλά όχι και να λέει πως θέλει νηπιαγωγείο !!!!Γιατί δε διάβασες, παπαγάλισες![]()
Μην ανησυχείς, διόλου ασυνήθιστο φαινόμενο.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Αν μιλάς για μένα σε πληροφορώ δεν παπαγάλισα καθόλου αλλά κάθισα και τα διάβασα και δικαία πήρα 19! και στο τέλος στις εξετάσεις για αυτό έγραψα 19! που σημαίνει πως αποκλείεται να παπαγάλισα όλο το βιβλίο !Μάλλον η κοπέλα από πάνω βαριέται να διαβάσει και λέει πως της φαίνονται δύσκολα !!!!Δεν λέω , έχουνε κάποια μικρή δυσκολία επειδή είναι καινούργιο μάθημα αλλά όχι και να λέει πως θέλει νηπιαγωγείο !!!!
ναι αλλα για να τα γραψεις πρεπει να τα παπαγαλισεις

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι αλλα για να τα γραψεις πρεπει να τα παπαγαλισειςδν ειναι εμφυτο αυτο:iagree:
Εγώ δεν τα μπορώ να τα μάθω παπαγαλία...ο κλητήρ τω κλητήρι ω κλητήρ τοις κλητηρσι :s απορώ πώς δεν μπέρδευαν τα λόγια τους οι αρχαίοι Έλληνες.
Νεοελληνικά all the way.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

????????????? δηλαδη άμα δε ξέρεις αρχαία δε μπορείς να μάθεις νέα??????Ναι, αλλά άριστη γνώση Νέων Ελληνικών δεν υφίσταται χωρίς καλή γνώση Αρχαίων Ελληνικών![]()
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, αλλά άριστη γνώση Νέων Ελληνικών δεν υφίσταται χωρίς καλή γνώση Αρχαίων Ελληνικών![]()
Αυτά δεν πάνε απαραίτητα εν ζευγάρι. Εμένα, επειδή μεγάλωσα μιλώντας τα νέα, τα αρχαία μου θυμίζουν 'προέκταση' του νεοελληνικού λόγου, ενώ είναι το αντίθετο. Οπότε, μπορώ μια χαρά να μιλώ χωρίς να έχω αναγκαστικά άριστη γνώση των αρχαίων. Σαν τα μαθηματικά, έχω φίλους που δεν τα πάνε καλά με τις εξισώσεις, αλλά για κάποιο λόγο σκίζουν στις συναρτήσεις. Και από τί αποτελείται μια συνάρτηση? Από αγνώστους!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Αυτά δεν πάνε απαραίτητα εν ζευγάρι. Εμένα, επειδή μεγάλωσα μιλώντας τα νέα, τα αρχαία μου θυμίζουν 'προέκταση' του νεοελληνικού λόγου, ενώ είναι το αντίθετο. Οπότε, μπορώ μια χαρά να μιλώ χωρίς να έχω αναγκαστικά άριστη γνώση των αρχαίων. Σαν τα μαθηματικά, έχω φίλους που δεν τα πάνε καλά με τις εξισώσεις, αλλά για κάποιο λόγο σκίζουν στις συναρτήσεις. Και από τί αποτελείται μια συνάρτηση? Από αγνώστους!
Προκειμένου να μάθεις κανόνες, τονισμό, κλίση και σύνταξη στα νέα, είναι απαραίτητη η γνώση των αρχαίων.
Ρώτα και τον καθηγητή ή την καθηγήτριά σου

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα η αγαπημενη μου εινaι η γ'![]()
με τρομαζεις!!!!!!!:!::wow:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

(ο αυτοκρατωρ,η πολις,ο γιγας,το τειχος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Gogosps
- xrisamikol
- Habiba Omar
- Schlimazel
- Joji
- spring day
- donsto27
- margik
- SlimShady
- constansn
- Alexecon1991
- Than003
- johnstamatis34
- Scandal
- Panagiotis849
- n1ki20
- Dreamer_SW
- Markiz
- Mapas26
- xakounaamatata
- Ameliak
- Marifei
- karamanly
- anastasis06
- Ermioni89
- το κοριτσι του μαη
- Lia 2006
- globglogabgalab
- angies
- nikolettari
- Σωτηρία
- Dimitris9
- krisd
- missari
- ssalex
- Gio
- Scholar
- mathenogr
- Libertus
- Κλημεντίνη
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.