Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχετε ναμου προτεινετε γραμματικη και συντακτικο με ασκησεις;;
Η γραμματική περιέχει γραμματική ενώ το συντακτικό, συντακτικό . Από γραμματική έχεις το άσπρο βιβλιαράκι του σχολείου ενώ από συντακτικό σου προτείνω του Μπαχαράκη που το έχω και με εξυπηρετεί πάρα πολύ. Ασκήσεις τώρα μπορείς να ζητάς από καθηγητές στο σχολείο να σου βάζουν για εξάσκηση ή μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ. Κάποιο βιβλίο δεν ξέρω δυστυχώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό βιβλίο γραμματικής? Δεν με βολεύει αρκετά αυτο του υπουργείου. Ευχαριστώ !
Εγω εχω την πανεπιστημιακη γραμματικη.20 ευρω την ειχα παρει,και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αρχιζει απο το 0 και περιεχει αρκετες λεπτομερειες.
https://service.eudoxus.gr/search/#a/id:3244/0
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγω εχω την πανεπιστημιακη γραμματικη.20 ευρω την ειχα παρει,και εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αρχιζει απο το 0 και περιεχει αρκετες λεπτομερειες.
https://service.eudoxus.gr/search/#a/id:3244/0
Βασικά και η σχολική γραμματική του Οικονόμου είναι. Οπότε και αυτή λογικά παρόμοια θα είναι, σωστά;
Χωρίς να είμαι σίγουρος, το study4exams αναλύει την εισαγωγήΥπάρχει κάποια σελίδα για να με βοηθήσει στην κατανόηση της εισαγωγής στην Πολιτεία,πιο συγκεκριμένα την παράγραφο 13 (δικαιοσύνη) για τη διαίρεση της ψυχής? Γιατί μπερδεύτηκα..
DrHouse
Διάσημο μέλος
Βασικά και η σχολική γραμματική του Οικονόμου είναι. Οπότε και αυτή λογικά παρόμοια θα είναι, σωστά;
Καμια ομως σχεση
Μα καμια.Dude,αυτη ειναι πανεπιστημιακη
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καμια ομως σχεση
Μα καμια.Dude,αυτη ειναι πανεπιστημιακη
Σε κανένα Μαλλιάρη παίζει να την έχει; Να παω να της ρίξω μια ματια...
Βλέπω οτι είναι στον εύδοξο. Μπορώ να την πάρω τζάμπα μέσα απ' το πανεπιστήμιο αν το δηλώσω ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;
DrHouse
Διάσημο μέλος
Σε κανένα Μαλλιάρη παίζει να την έχει; Να παω να της ρίξω μια ματια...
Βλέπω οτι είναι στον εύδοξο. Μπορώ να την πάρω τζάμπα μέσα απ' το πανεπιστήμιο αν το δηλώσω ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;
Δεν εχεις δηλωσει συγγραματα απο την σχολη σου?Αμα στην δινει παρτην.
Εγω απο Ιανο την πηρα.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δεν εχεις δηλωσει συγγραματα απο την σχολη σου?Αμα στην δινει παρτην.
Εγω απο Ιανο την πηρα.
Τα δήλωσα μόλις τώρα. Δυστυχώς δεν είχε το συγκεκριμένο βιβλίο.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia95
Νεοφερμένος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
πχ λεει οτι η χρονικη μτχη οταν δηλωνει πραγματικο αναλυεται σε δευτερευουσα με τον χρον.συνδεσμο + οριστικη
ενω αν δηλωνει προσδωκομενο με τον χρον.συνδεσμο + αν + υποτακτικη κτλ
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Και πάλι σε αυτή την περίπτωση η μετοχή δεν είναι καθαρά χρονική αλλα χρονικουποθετική.Και θα ακολουθήσεις πάλι την ίδια διαδικασία.Θέλει παράλληλα μεγάλη προσοχή στο σύνδεσμο γιατί όταν ο υποθετικός λόγος θα δηλώνει προσδωκόμενο η αοριστη επαναληψη σε παρον κ μέλλον ο σύνδεσμος κατα την ανάλυση θα γίνεται οταν,οποταν και επειδαν γιατί ακολουθεί υποτακτική.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
λεει η εναντιωματικη μετοχη αναλυεται σε :
ει και + οριστικη ή ευκτικη
εαν /αν /ην και + υποτακτικη αναλογα με το ρημα της κυριας..
δηλαδη;; δεν το επεξηγει..
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggelikicr7
Νεοφερμένος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- E.Z
- Gogosps
- Praxis
- jj!
- Γιώργος Ζ
- Cherrylawschoolgirl
- Philologist
- athinoula
- iron deficiency
- francies_nolan
- Hased Babis
- Anhelika
- xakounaamatata
- jims
- SlimShady
- Schlimazel
- margik
- n1ki20
- augustine
- constansn
- Scandal
- Mammy Nun
- nicole1982
- Joji
- ggl
- Scholar
- Maynard
- xrisamikol
- odmeridis
- Nefeloula
- Petros.21
- katiasalonica
- Darkking
- Natassa02
- Gio
- Leukosrinokeros
- ...Αλεξάνδρα...
- Αριάνα123
- louminis
- Κλημεντίνη
- ΘανάσοςG4
- Steffie88
- Άρτεμις Α.
- hirasawayui
- Libertus
- valantis21
- Zetakallipidou
- Έμμα
- uni77
- Jocaste
- eukleidhs1821
- tymvorixos
- tsiobieman
- panagiotis23
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.