Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(**ISmunH**)
Νεοφερμένος
Με χαρτόνι, χαρτοκυβώτιο. Κάτι τέτοιο δες.
Ναι κατι τετοιο ειχα σκευτει και εγω αλλα μας ειχε πει ο καθηγητης να μην ειναι σκετη αποικωνηση και κανει και κατι.Ετσι σκεφτηκα να βαλω ενα συστημα απο μεσα και να αλλαζουν οι εικονες που θα εχω επιλεξει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μπορεις να χρησιμοποιησεις ξυλο για την οθονη και να κολλησεις μια οθονη που θα εκτυπωσεις στο ιντερνετ.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αλλα να ξερεις οτι απαγορευονται τα greeklish
οχχ ναιιι.. συγγνωμηηη.....
FiviStonecity
Νεοφερμένος
Loreley
Περιβόητο μέλος
παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο?
για το φλάουτο;;;;;ποια ενότητα κάνετε; (π.χ ισχύς και ενέργεια, μεταφορές και επικοινωνία κ.λπ.)
Τι ακριβώς θέλεις;παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με την γραπτη εργασια για το φλαουτο?
Τι βρήκες;
Ποια ενότητα σου λείπει;
cr 7
Δραστήριο μέλος
Θα ήθελα όποιοι θέλουν να μου πουν κατασκευές που έκαναν στο μάθημα της τεχνολογία ή που σκέφτηκαν να κάνουν στην πρώτη γυμνασίου. .Σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω έτσι.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
cr 7
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ
Loreley
Περιβόητο μέλος
cr 7
Δραστήριο μέλος
επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν?
kwstas beeing
Νεοφερμένος
επίσης έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό μαγαζί σαν super market με πάρκινγκ από έξω ή σκέτο ένα πάρκινγκ με αυτοκίνητα φυσικά.Αλλά το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος αν ξέρετε καμία ιδέα για το πως να γίνουν?
Μπορείς να κάνεις μια κατασκευή που θα έχει κύκλωμα(με πύλες) και θέμα τα τηλεπαιχνίδια. Το σκεπτικό είναι να κάνεις ένα κύκλωμα με λογικές πύλες όπου θα υπάρχουν 2 διακόπτες και όταν πατάει ο Α, να ανοίγει το φως του, αφαιρώντας το δικαίωμα από το λαμπάκι του Β να ανάψει(και το αντίθετο). Είναι σχετικά εύκολη άσκηση(1ο εξάμηνο, μεταπτυχιακό Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών, διορθώστε με αν κάνω λάθος), και η προφορική εργασία μπορεί να εμπλέκει τα τηλεπαιχνίδια(πότε άρχισαν, από ποιον, τι πραγματεύονται κ.α) ή ακόμα και τηλεόραση. Το κόστος της εργασίας δεν θα σου βγει πάνω από 2-3 ευρώ(1 το κύκλωμα, 2 η εκτύπωση της εργασίας).
Πέρα από αυτό, το super market δεν μου φαίνεται σαν καλή ιδέα(δεν μ'αρέσει σαν ιδέα). Ωστόσο μπορείς να την υλοποιήσεις φτιάχνοντας σε ένα μακετόχαρτο ένα μικρό κτήριο και από δίπλα του ελεύθερο χώρο όπου θα το ζωγραφίσεις και θα του κολλήσεις αυτοκίνητα(ή/και φώτα).
emmanouelaVAG
Νεοφερμένος
ηλιακό αυτοκίνητο, γραφομηχανή κ.λπ.!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristian
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.