Αθηνά S
Νεοφερμένος
Έχω μια εργασία για τους Η/Υ και έχω αγχωθεί λιγάκι γιατί διαβάζοντας το φυλλάδιο οδηγιών, μπερδεύτηκα. Πώς πρέπει να ξεκινήσω; Το φυλλάδιο αναφέρει: 1. Ανάλυση της τεχχνολογικής ενότητας που διάλεξε η τάξη. Δηλαδή; 2. Περιγραφή του συγκεκριμένου θέματος. Δηλαδή τί; .................. 4. Τεχνικά κατασκευαστικά σχέδια. Δηλαδή;
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ξεκινήσω;
Ευχαριστώ!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
2. Νομίζω αναφέρεται στην εργασία σου, πχ ραδόφωνο.
4. Σχέδια που να περγράφει την κατασκευή σου.
Αυτά κατάλαβα και θυμάμαι από τότε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
magda1510
Νεοφερμένος
Stavrialena_Kal
Νεοφερμένος
σττην wikipedia εχει πολλες πληροφοριες,ομως ετσι και εδω στα ελληνικα εχει πολυ ελαχιστες!τι πρεπει να κανω?μπορει κανεις να βοηθησει?
Τώρα κεφάλαιο 7 θα το προσπαθήσω μόνος μου,είναι λίγο εύκολο (αν βρείτε κάποιο site και είναι ενδιαφέρον στείλτε το παρακαλώ), τώρα για το κεφάλαιο 6 προβληματίζομαι
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Θα μπορουσες να το μεταφρασεις στην μεταφραση του google και μετα να το συνταξεις/μειωσεις οπου χρειαζεταιεχω μια εργασια για φορητο υπολογιστη( laptop).Προσπαθω να βρω πληροφοριες σχετικα με τα εξαρτηματα του (για την γραπτη εργασια αναφερομαι).
σττην wikipedia εχει πολλες πληροφοριες,ομως ετσι και εδω στα ελληνικα εχει πολυ ελαχιστες!τι πρεπει να κανω?μπορει κανεις να βοηθησει?
Ετσι καναμε εμεις στην εργασια του ζωολογικου κηπου
Για εσενα δεν ξερω... Μπορεις να κανεις τον ιδιο τροπο... Προσπαθησε να βρεις στα αγγλικα πληροφοριες και να τις μεταφρασειςΠαιδιά θα ήθελα λίγο βοήθεια...έχω φτιάξει ένα laptop και τώρα κάνω την γραπτή εργασία. Έχω γραψει όλα τα κεφάλαια εκτός από το 7 = Χρησιμότητα του έργου για τον άνθρωπο (σε οικονομία,πολιτισμό κ.τ.λ) και το 6 = επιστημονικά στοιχεία και θεωρίες που σχετίζονται με το έργο που μελετήθηκε.
Τώρα κεφάλαιο 7 θα το προσπαθήσω μόνος μου,είναι λίγο εύκολο (αν βρείτε κάποιο site και είναι ενδιαφέρον στείλτε το παρακαλώ), τώρα για το κεφάλαιο 6 προβληματίζομαι
Ποιος είναι ο τίτλος της εργασίας σου;Παιδιά θα ήθελα λίγο βοήθεια...έχω φτιάξει ένα laptop και τώρα κάνω την γραπτή εργασία. Έχω γραψει όλα τα κεφάλαια εκτός από το 7 = Χρησιμότητα του έργου για τον άνθρωπο (σε οικονομία,πολιτισμό κ.τ.λ) και το 6 = επιστημονικά στοιχεία και θεωρίες που σχετίζονται με το έργο που μελετήθηκε.
Γενικά, μου έρχεται κάτι για την ακτινοβολία.
Stavrialena_Kal
Νεοφερμένος
Και εγώ τα ίδια φιλαράκι!! Someone helpppppp!!!!!!!Παιδιά θα ήθελα λίγο βοήθεια...έχω φτιάξει ένα laptop και τώρα κάνω την γραπτή εργασία. Έχω γραψει όλα τα κεφάλαια εκτός από το 7 = Χρησιμότητα του έργου για τον άνθρωπο (σε οικονομία,πολιτισμό κ.τ.λ) και το 6 = επιστημονικά στοιχεία και θεωρίες που σχετίζονται με το έργο που μελετήθηκε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Stavrialena_Kal
Νεοφερμένος
μα το θεο...εχω βρει πολλες πληροφοριες για την συγκεκριμενη ενοτητα στην βικιπεδια αλλα...ειναι στα αγγλικαΠροσπαθησε να βρεις πληροφοριες στα αγγλικα και να τις συνδιασεις...
εχω μπει σε ολες τις ιστιοσελιδες μεταφρασης και τιποτα!ολες μου βγαζουν αλλα νταλλον!!!
λιγη βοηθεια?
η ο τιτλος της ενοτητας ειναι:
χρησιμοτητα του φορητου υπολογιστη (λαπτοπ) για τον ανθρωπο,την κοινωνία
Y.Γ.πρεπει την εργασια πρεπει να τη εχω ετοιμη μεχρι αυριο Δευτέρα 7/2/2011!!!!!!!!
μονο για να την συμβουλευτω.............οχι αντιγραφη
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Προσπαθησε να τα συνταξεις, γιατι η μεταφραση γινεται λεξη προς λεξη, γι' αυτο δεν καταλαβαινεις τιποτα. Μπορεις να γραψεις οτι καταλαβαινεις απο την μεταφραση...μα το θεο...εχω βρει πολλες πληροφοριες για την συγκεκριμενη ενοτητα στην βικιπεδια αλλα...ειναι στα αγγλικα
εχω μπει σε ολες τις ιστιοσελιδες μεταφρασης και τιποτα!ολες μου βγαζουν αλλα νταλλον!!!
λιγη βοηθεια?
η ο τιτλος της ενοτητας ειναι:
χρησιμοτητα του φορητου υπολογιστη (λαπτοπ) για τον ανθρωπο,την κοινωνία
Y.Γ.πρεπει την εργασια πρεπει να τη εχω ετοιμη μεχρι αυριο Δευτέρα 7/2/2011!!!!!!!!
Δες εδω, ισως σε βοηθησει...παιδια αν εχει καποιος εργασια με θεμα ηλεκτρονικος υπολογιστης ας μου την στειλει
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
παντως μην καθεστε να σκατε τοσο!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μπορεις να δεις και εδω ισως σε βοηθησειΗ εκρηκτική ανάπτυξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια δηµιούργησε µια νέα
κατάσταση στην παραγωγή και γενικότερα στην οικονοµία. Η ανάπτυξη της
Εφαρµοσµένης Επιστήµης, η διάδοση του αυτοµατισµού, της πληροφορικής, των
τηλεπικοινωνιών, της βιοτεχνολογίας, η χρησιµοποίηση νέων πρώτων υλών και πηγών
ενέργειας και η µεταβολή της παραγωγικής διαδικασίας άλλαξαν τους όρους της ζωής του
ανθρώπου.
πηγή
Δες και εδω μπορει να σε βοηθησει
christos_skyros
Νεοφερμένος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
(**ISmunH**)
Νεοφερμένος
παιδια αν εχει καποιος εργασια με θεμα ηλεκτρονικος υπολογιστης ας μου την στειλει
Ολες οι ιδεες ηταν πολυ ωραιες!! Αλλα εχω και ενα αλλο προβλημα! Πως θα τα φτιαξω?? Θα μου πειτε βαλε το μυαλο σου να σκευτεί αλλα δεν εχω πολυ φαντασια.Ετσι αν γινεται να μου πειτε αν γινεται μονο τα υλικα που χρισημοποιησαται και αν γινεται πού τα βρηκατε. Ευχαρηστω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.