Crookshanks
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana
Δραστήριο μέλος
Πριν απαντήσω, θέλω να πω κάτι για όλους μας. Σίγουρα μπορούμε και πρέπει να ρωτάμε τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων πάνω σε ασκήσεις - άλλωστε ένας από τους βασικούς σκοπούς του site αυτός είναι, η ανταλλαγή απόψεων, η αλληλοεκμάθηση και παροχή πληροφοριών - αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο. Τί εννοώ: Εννοώ πως ναι μεν μπορούμε να ρωτήσουμε, να πάρουμε τις πληροφορίες από την απάντηση και να συντάξουμε μία άριστη απάντηση αλλά δεν είναι αυτή η ουσία. Το site (οι χρήστες του) θα σου δείξει το σωστό δρόμο για να πορευθείς και από εκεί και πέρα αναλαμβάνεις εσύ.Ήδη ο papas σου έδωσε δύο χρήσιμες πληροφορίες. Πάνω σε αυτές μπορείς να δομήσεις ολόκληρη έκθεση. Με λίγα λόγια, καλό είναι να μην περιμένουμε έτοιμες απαντήσεις καθώς έτσι θα αποτρέψουμε τη μετατροπή του site σε ένα online λυσάρι αλλά και θα βοηθήσουμε και τους εαυτούς μας καθώς, κακά τα ψέματα, δε θα έχουμε πάντα ένα ischool να μας βοηθά. (δεν είναι υπονούμενο για το χρόνο ύπαρξης του ischool )
Στην απάντηση τώρα. Καλό το παράδειγμα του Papa αλλά επειδή προσωπικά δε βρίσκω αντικρουόμενα στοιχεία του χαρακτήρα αυτών των δύο εκτός από αυτά που ήδη ο ίδιος παρέθεσε, θα σου πω κάποια στοιχεία για τον Οδυσσέα με τον Αχιλλέα.
Μπορείς να πεις πως ο Οδυσσέας ήταν εφευρετικός, πολυμήχανος και λογικός. Σκεφτόταν την κάθε του κίνηση με σύνεση και σοβαρότητα. Επίσης ήταν πονηρός και έξυπνος. Ακόμα, βασιζόταν περισσότερο στη δύναμη του νου και όχι τόσο στη μυική δύναμη.
Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας ήταν παρορμητικός και ατίθασος.Επίσης, οξύθυμος και ανυπόμονος. Βασιζόταν στη μυική δύναμη και όχι τόσο στο μυαλό του.
Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία αλλά μέχρι εδώ θα μιλήσω τώρα.
Υ.Γ. 1 - Νομίζω πως ξέρεις πως δε μπορούμε να αραδιάσουμε μία λίστα από χαρακτηρισμούς χωρίς να αιτιολογήσουμε. Ας πούμε πονηρός (Δούρειος Ίππος) κτλ.
Υ.Γ 2 - Μην πάρεις όσα είπα πριν προσωπικά. Απλά μου βγήκαν με αφορμή την ερώτησή σου
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες!!!Και εγώ δεν το συνηθίζω να ανοίγω θέματα για μια άσκηση!!!Απλά δεν μπέρδεψε μόνο εμένα, αλλά και σχεδόν όλο το τμήμα μου!!!Οι παρατηρήσεις χρειάζονται για να γινόμαστε καλύτεροι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα στον παραπάνω πίνακα αναφέρει μόνο πλεονεκτήματα της ψηφιακής και όχι της κλασσικής. Άρα αναγκάζεσαι να προτίνεις την ψηφιακή μηχανή....
Ampax123
Νεοφερμένος
<<Ανεργεία>> <<τι επάγγελμα θέλετε να ακολουθήσετε όταν μεγαλώσετε;>>
<<Η γυναίκα και η εργασία>>κ'<<Η παιδική εργασία>>
Αυτά είναι τα πιο σημαντικά s.o.s.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
fffppp
Νεοφερμένος
καλο και ευκολο θεματακι....................!!!!!!!!!!!!!!
giannis1995
Νεοφερμένος
και συγνωμι για τισ μαλλο πολλεσ και ανουσιεσ ερωτησεισ μου
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρα από την πλάκα.
Πες μου ότι δεν είσαι σοβαρός.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
(α και επικεφαλίδα μίας ενότητας=πλαγιότιτλος)
1η ενότητα: "Για να πάω... βλέπουν καλύτερα."
Πλαγιότιτλος: Η ελκυστική εικόνα μιας σύγχρονης πόλης.
2η ενότητα: "Η λεωφόρος... το μίνι λαμπιόνι"
Πλαγιότιτλος: Η συναίσθηση του εκμηδενισμού του ανθρώπου από την εξέλιξη της τεχνολογίας. (η φιλόλογος στην τάξη μας το ανέλυσε αυτό)
3η ενότητα: "Αφήνω το κατάστημα... στη λεωφόρο"
Πλαγιότιτλος: Η ομοιομορφία της σύγχρονης ζωής.
4η ενότητα: "Βάζω τα χέρια μου... των ξένων"
Πλαγιότιτλος: Η μοναξιά του ανθρώπου και η ανάγκη να ξαναδεί την φύση.
Αυτάαα... ελπίζω να βοήθησα.
giannis1995
Νεοφερμένος
ΕΥΗ ΟΛΕ!!!
Νεοφερμένος
baggos12
Νεοφερμένος
Πάντως εμαίς το χωρίσαμε σε δύο ενότητες!
Bloody Μaria^^
Εκκολαπτόμενο μέλος
korineto
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina_dst
Νεοφερμένος
katerina_dst
Νεοφερμένος
Mayros
Νεοφερμένος
Elpis13
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.