chris_90
Διάσημο μέλος
Εχεις κατι με τους Θεσσαλους Μιχαλη;; Γιατι εγω αυτο παρατηρω! :p :pστο σκυλάδικο στα Χανιά με τη λαρισαία σκυλλού, τον τρικαλινό μπουζουξή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna812000
Νεοφερμένος
Επισης πανω στο θεμα το χρημα δε φερνει την ευτυχια πειτε μου τη γνωμη σας να παρω ιδεες . Να το συνδεσω με καταναλωτισμο?
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
Αιτια: 1)αμαθεια- χαμηλο μορφωτικο επιπεδο > μη επαρκης πληροφορηση για τις μεθοδους αντισυλληψης.
2)αυξημενη βιασμοι που οδηγουν σε ανεπιθυμητες κυησεις.
3)χαμηλο βιωτικο επιπεδο- αυξηση γεννησεων παιδιων σε μια οικογενεια για αυξηση εργατικων χεριων. > (εξαρση πορνειας)
Συνεπειες: 1)επιβαρυνση του βιοτικου επιπεδου των πολιτων του Γ' κοσμου
2) επιβαρυνση οικονομικης καταστασης ατομων αφου δεν αυξανεται το ποσοστο του παγκοσμιου πλουτου. ( το εισοδημα που τους αναλογει διαιρειται δια περισσοτερων μοναδων)
3)Μαζικη μεταναστευση
4) Κοινωνικη δυσαρεσκεια λογω εξαθλιωσης > εγκληματικοτητα-επαναστατικα κινηματα
5)Λεηλασια φυσικου περιβαλλοντος
Λυσεις:1)αναδιανομη γηινων πορων
2)σταθεροποιηση πληθυσμου
Στο δευτερο ερωτημα καλο εινναι να το συνδεσεις με τον καταναλωτισμο!, παραβιαση ανθρ. δικαιωματων με στοχο τον πλουτο, βια (ισως)......
dal_kos
Νεοφερμένος
anna812000
Νεοφερμένος
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Μου εδωσες μερικες ιδεες ευτυχως εχω και αρκετο χρονο και πιστευω ψαχνοντας θα βρω κι αλλα!Λοιπον εχω καποιες ιδεες σε οτι αφορα το δημογραφικο προβλημα και για την υπεργεννητικοτητα.. σου κανουν?
Αιτια: 1)αμαθεια- χαμηλο μορφωτικο επιπεδο > μη επαρκης πληροφορηση για τις μεθοδους αντισυλληψης.
2)αυξημενη βιασμοι που οδηγουν σε ανεπιθυμητες κυησεις.
3)χαμηλο βιωτικο επιπεδο- αυξηση γεννησεων παιδιων σε μια οικογενεια για αυξηση εργατικων χεριων. > (εξαρση πορνειας)
Συνεπειες: 1)επιβαρυνση του βιοτικου επιπεδου των πολιτων του Γ' κοσμου
2) επιβαρυνση οικονομικης καταστασης ατομων αφου δεν αυξανεται το ποσοστο του παγκοσμιου πλουτου. ( το εισοδημα που τους αναλογει διαιρειται δια περισσοτερων μοναδων)
3)Μαζικη μεταναστευση
4) Κοινωνικη δυσαρεσκεια λογω εξαθλιωσης > εγκληματικοτητα-επαναστατικα κινηματα
5)Λεηλασια φυσικου περιβαλλοντος
Λυσεις:1)αναδιανομη γηινων πορων
2)σταθεροποιηση πληθυσμου
Στο δευτερο ερωτημα καλο εινναι να το συνδεσεις με τον καταναλωτισμο!, παραβιαση ανθρ. δικαιωματων με στοχο τον πλουτο, βια (ισως)......
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Μου εδωσες μερικες ιδεες ευτυχως εχω και αρκετο χρονο και πιστευω ψαχνοντας θα βρω κι αλλα!
Τιποτα!
maraki love
Διάσημο μέλος
Ας κλείσει κάποιος το θέμα.........τη βρήκα την απάντηση!
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που θέλω από εσάς είναι να με βοηθήσετε να σκεφτώ τι μορφή θα έχει η εργασία μου. Μας είπε να είναι κάτι πρωτότυπο. Σκέφτηκα σε χαρτόνι, αλλά δεν λέει και πολύ...Λοιπόν;;
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
"καισαρισμός" είναι το ίδιο πάλι, δηλαδή το να διοικεί κάποιος απολυταρχικά.
maraki love
Διάσημο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- GiannisM
- pnf292
- bibliofagos
- Marianna.diamanti
- thepigod762
- carnage
- nicole1982
- Ivana Kypala
- MrDragonboy
- Mhtsaras76
- BatGuin
- nearos
- Joji
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Hased Babis
- Marel
- Jbb
- AggelikiGr
- soleilst
- constansn
- Than003
- Kate1914
- nimbus
- dmav
- Helen06
- Scandal
- athinoula
- Jesse_
- Τρελας123
- Basiliki.kiki
- AnnaRd
- augustine
- Ness
- ivannag
- Φινεύς
- P.Dam.
- Ultimate_duck87
- spring day
- pannnos1992
- ypopsifios23
- suuuuiiii
- angies
- jimis2001
- synthnightingale
- Nala
- stee
- Mary06
- Maynard
- ειδήμων
- karxarini
- beckyy
- SoyN
- Nick_nt
- Mariamar
- UserGr2023
- Angie15
- thesecretfemme
- BillyTheKid
- walterrwhite
- rempelos42
- eirinipap
- tsiobieman
- katia.m
- xrisamikol
- Sofos Gerontas
- Nic Papalitsas
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Έλενα Παπαμακαριου
- Kitana
- Magigi
- Applepie
- desp1naa
- Philologist
- Miranda32
- onion
- brizoulis
- francies_nolan
- Unboxholics
- Alexecon1991
- Deadly_sorrowX
- phoni
- sophia<3
- oups
- J.Cameron
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Gop
- Sherlockina
- PanosBat
- Vasilikii
- Georgek7
- Panagiotis849
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- SlimShady
- Ιωάννης1234
- Bill2002
- panamixagr97
- Constadinos
- Lydia6902
- Mako777
- Adolfo valencia
- sofia!
- ifikis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.