Kostakis777
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!@%^&*(
Νεοφερμένος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:thanks:Είναι επείγων!!!!:no1: είναι για άυριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!@%^&*(
Νεοφερμένος
!OaNNa
Νεοφερμένος
Σπάω το κεφάλι μου να φανταστώ πως μπορεί να ήταν ο Ιησούς ως συνομήλικός μου..!!Μια μικρή βοήθεια για να καταλάβω τι πρέπει να γράψω;;;Παρακαλώ;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!OaNNa
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Θα βοηθουσε τον πατερα του στο ξυλουργειο,θα πηγαινε στην συναγωγη για να ακουσει τον λογο του Θεου,θα βοηθουσε την μητερα του,θα επικοινωνουσε με τον κοσμο,θα επαιζε με τα αλλα παιδια και θα ετρωγε δειπνο μαζι με ολη την οικογενεια του.
έχω και ντοκουμέντα
Eδώ είναι στο ξυλουργείο (πολύ δουλειά)
έδω είναι έξω από την συναγωγή (απαγορεύονταν οι αγιογραφίες μέσα στο κτίριο) και επικοινωνεί με τους συνανθρώπους του
ααα και εδώ τέλος βοηθάει την μάνα του....
Υ.Γ. Μην ευχαριστείς εμένα αλλά τον παπαράτσι που τα βγαλε
!OaNNa
Νεοφερμένος
έχω και ντοκουμέντα
Eδώ είναι στο ξυλουργείο (πολύ δουλειά)
έδω είναι έξω από την συναγωγή (απαγορεύονταν οι αγιογραφίες μέσα στο κτίριο) και επικοινωνεί με τους συνανθρώπους του
ααα και εδώ τέλος βοηθάει την μάνα του....
Υ.Γ. Μην ευχαριστείς εμένα αλλά τον παπαράτσι που τα βγαλε
Εισαι θεος, εσυ και ο παπαρατσι:wow::thanks:!!!Θα στραβωθει ο θρησκευτικος...(με την τοση επιμονη που ειχα ωστε να βρω και αποδεικτηκα στοιχεια..)!!!Χιλια ευχαριστω....!!!
Den0ol4
Νεοφερμένος
Νίκη28347
Νεοφερμένος
voudi
Νεοφερμένος
taxiarhis
Νεοφερμένος
vikkkkkk....
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια θελω επειγωντος βοηθεια(υποθετω τ σκοτωσα τν λεξη)..........η ερωτηση ειναι ποια ειναι η σημασια τ στιχου 7 στ ευαγγελιο του λουκα σελ.61(ο στιχος λεει οτι ο θεος θα ειναι πιο χαρουμενος για τν μετανοια ενος αμαρτωλου παρα για ενεννηντα ενια δικαιουσ π δν εχν αναγκη απο μετανοια)ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!!ΠΛΙΖΖΖ!!
Θέλει να πει ότι όταν ένας καλός ποιμένας(ο Θεός) χάσει το ένα του πρόβατο(τον αμαρτωλό) θα τρέξει να το βρει και όταν το βρει θα χαρεί πιο πολύ για αυτό που κινδύνευσε παρά για τα άλλα που ήταν ασφαλή από την αρχή.Αυτό δεν μειώνει την αγάπη του Θεού προς εμάς, δείχνει απλά τη χαρά του μπροστά στην αληθινή μετάνοια του αμαρτωλού.
Γιώργος00753684
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευακι <3...
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Coolcat
Νεοφερμένος
(βοήθησα καθόλου?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.