nasos21
Νεοφερμένος
Το εψαξα παντως και προτιμω βιοχημεια και βιοτεχνολογια παρα βιολογικο. ΤΟ βρισκω πιο ενδιαφερον.
Παντως χανω ενα χρονο. Ειναι και αυτο κατι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μουφάσα
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasos21
Νεοφερμένος
misel
Νεοφερμένος
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σε όλους σας! Φέτος έδινα πανελλήνιες και μάλλον περνάω στο τμημα αυτό στην Λάρισα.. Τα σχόλια που διάβασα εδώ είναι πολύ κατατοπιστικά και με βοήθησαν αρκετα στην επιλογή που έκανα. Αν γνωρίζει κάποιος/α θα μπορούσε να μου πει τί υπάρχει στην πόλη σχετικά με τον αθλητισμό (κυρίως ποδόσφαιρο), επειδή ενδιαφέρομαι?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Η Λάρισα έχει πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις! Οι πιο πολλές βρίσκονται στο Αλκαζάρ (το Αλκαζάρ είναι πάρκο, αλλά γενικά εννοούμε όλη εκείνη την περιοχή γύρω από αυτό). Εκεί έχει κολυμβητήριο, γήπεδα βόλευ,μπάσκετ, τέννις και λίγο πιο κάτω το παλιό γήπεδο της ΑΕΛ (που είναι και ταυτόχρονα γήπεδο στοίβου). Για ποδόσφαιρο μπορείς εκεί να πας να ρωτήσεις στα γραφεία! υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι από όσο ξέρω αλλά δεν ξέρω ακρηβώς να σου πω...
ααα! επίσης με τα πόδια αν μείνεις κέντρο δεν είναι δύσκολο να κατέβαίνεις εκεί...(περίπου 20 λεπτά εγώ το έκανα) αλλά πάει και λεωφορείο (το 3 νομίζω)
ελπίζω να βοήθησα λίγο!
misel
Νεοφερμένος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
@nasos21: Μπορείς να δεις εδώ:
https://www.bio.uth.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=169&Itemid=79&lang=el
AlexiPerkele
Νεοφερμένος
καλησπερα παιδια..τωρα θα παω δευτερα λυκειου και θελω να μαθω μερικεσ λεπτομερειεσ για μικροβιολογοσ...πχ τι κατευθυνση να ακολουθησω,ποιο πεδιο,ποσα μορια χρειαζεται,και τελοσ ποσα χρονια ειναι οι σπουδεσ.
Απ'ο,τι ξερω, ολα τα τμηματα -εκτως ιατρικης και αρχιτεκτονικης- εχουν διαρκεια σπουδων 8 εξαμηνα.
Οσο για την κατευθηνση, θα διαλεξεις θετικη.
Αυτο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος, και θα ηθελα να μαθω, ειναι αν υπαρχει τμημα μικροβιολογιας σε ΑΕΙ Βιολογιας, ειναι αν το επαγγελμα αναφερεται σε Ιατρικη σχολη.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Απ'ο,τι ξερω, ολα τα τμηματα -εκτως ιατρικης και αρχιτεκτονικης- εχουν διαρκεια σπουδων 8 εξαμηνα.
Όλα τα τμήματα του Πολυτεχνείου έχουν ελάχιστη διάρκεια σπουδών 10 εξάμηνα Αν και αυτό μπορεί να αλλάξει με τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για την Παιδεία... Κάτι ακούστηκε για τρίχρονες σπουδές...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
AlexiPerkele
Νεοφερμένος
Όλα τα τμήματα του Πολυτεχνείου έχουν ελάχιστη διάρκεια σπουδών 10 εξάμηνα Αν και αυτό μπορεί να αλλάξει με τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για την Παιδεία... Κάτι ακούστηκε για τρίχρονες σπουδές...
Σωστά, με συγχωρείς, το Πολυτεχνείο ειχα υπ'οψιν, απλά μπερδεύτηκα
Ευχαριστώ για τη διόρθωση.
ευχαριστω πολυ...παιδια...και οι σποθδεσ ειναι 8 εξαμηνα και θελει 17.852 μορια για το τιε αθηνασ...που εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο...
Αυτό που κατάλαβα βλέποντας τις φετεινές βάσεις, και συκγρίνοντάς τες με τις περσινές, είναι πως δεν είναι δυνατόν να προβλέψεις μόρια
Το βιολογικό Θεσσαλονίκης έπεσε απο τα 18833, στα 17598, το οποίο ειναι αρκετά μεγάλη διαφορά. Οπότε απλα προετοιμάσου για το χειρότερο
nasos21
Νεοφερμένος
Εγω βιολογια περασα και φυσικα θα παω. Απλα εχω αυτη την απορια που δημιουργηθηκε απο αυτη την ερευνα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Διέξοδοι ίδιες για όλα τα σχετικά με βιολογία. Πού αναφέρονται, Ελλάδα μόνο; Γενικά φαίνεται κάπως λογικό, και το ΒΕΤ και το βιοχημείας έχουν θετικές προοπτικές γιατί σου δίνουν συγκεκριμένη κατεύθυνση ενώ τα βιολογικά το αφήνουν σίγουρα πιο ανοιχτό και γι' αυτό αν πάρεις δυο απόφοιτους, έναν απ' τα δύο πρώτα κι έναν από ένα βιολογικό ίσως ο πρώτος είναι, θερωρητικά τουλάχιστον, πιο έτοιμος για κάτι πιο εξειδικευμένο εργασιακά. Και πάλι όμως δε λαμβάνουμε υπόψη τη χώρα και το αντικείμενο εργασίας.
Γενικά ψιλομούφες είναι όλα αυτά που οριοθετούν, υποτίθεται, τις προοπτικές κάθε σχολής. Το μέγεθος των δυνατοτήτων μετά το πανεπιστήμιο είναι καθαρά ανάλογο της προσπάθειας και δε χρειάζεται να 'σαι επιστήμονας, αναλυτής, φοιτητής ή ό,τι άλλο για να το καταλάβεις αυτό.
nasos21
Νεοφερμένος
Παντως εβαλα βιολογικο με το σκεπτικο οτι μπορει να εβρισκα κατι που να μου αρεσε περα της βιοχημειας.
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
διαβασα στο ιντερνετ (βεβαια μπορει να ειναι και ραδιο αρβυλα, δεν γνωριζω) οτι υπαρχει πιθανοτητα συγχωνευσης του τμηματος με καποιο αλλο??
αυτο ακουγετε ΧΡΟΝΙΑ τωρα!!! κυριως με την μοριακη!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Panatha mono
- angelikkk
- neurogirl
- Nickelhead
- Kathyyyy!
- Dion G.
- LINOULA2608
- Deppiekknr
- Nasia_2
- Nemesiis
- P.Dam.
- emzou
- Giannis_19
- ειδήμων
- Νικολινα
- Μαριαννα20
- Peter Pan13
- AnnaRd
- Pharmacist01
- Mewmaw
- Nala
- BatGuin
- estrela
- hello1234
- thenutritionist
- george777
- dmav
- aggorf
- eirinipap
- ggl
- kiyoshi
- Φινεύς
- Χάρις
- jimis2001
- angies
- MIT_fan
- snowy
- eukleidhs1821
- roud
- Hased Babis
- VouDou
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Meow
- synthnightingale
- Abiogenesis
- Jimmy20
- Nosokomos
- Sense
- Superhuman
- elewnora
- clevercat
- _Aggelos123
- Nikos05
- Katerinaki13
- imyourfather
- GabrielaM
- Paul77
- Dr House
- Kaz
- JohnS
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.