love_angel
Επιφανές μέλος
εδωσα φετος και πιανω σιγουρα βιοχημεια.το προβλημα ειναι οτι ειμαι απο αθηνα και δεν ξερω αν μπορεσω να δηλωσω τη σχολη λογω οικονομικων...ψαχνω πληροφοριες για εστιες στη λαρισα και δεν εχω βρει τιποτα.αν ξερει κανεις που μπορω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζεται,αιτηση κτλ παρακαλω να ενημερωσει.επισης ηθελα να μου πει καποιος που μενει λαρισα(αν υπαρχει στο forum) αν εχει δουλειες εκει για φοιτητες(οτι να 'ναι).οποιος ξερει κατι σχετικο ας ενημερωσει.επειγει!!!ευχαριστω εκ των προταιρων
καλησπερα!
καταρχας συγχαρητηρια για τις πανελλαδικες και κατα δευτερον ειμαι ο ανθρωπος σου!
φοιτητικη εστια δικαιουνται οσα παιδια εχουν εισοδημα απο 12000ε και κατω ή οσα έχουν καποιο αδερφο-η που σπουδαζει επισης εκτος πολης. η λαρισα εχει τελεια φοιτητικη ζωη, ειναι ευχαριστη πολη και εχει δουλειες αρκετες για φοιτητες. προσωπικα δε δουλευω αλλα ξερω πολλα ατομα που εργαζονται. ειναι μεγαλη πολη με 20000 φοιτητες. προσωπικα σου προτεινω να μεινεις κεντρο αν νοικιασεις υπαρχουν και επιπλωμενες γκαρσονιερες σε καλες τιμες! εγω ειμαι στο τει. αυτα που σου πα για τις εστιες ισχυουν για το τει. αλλα νομιζω οτι εχουν και η ιατρικη και η βιοχημεια λογικα! η λαρισα εχει κοντα 20000 φοιτητες. δε ξερω τι αλλο να σου πω.
οτι θες εδω γυρω θα μαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DN8
Νεοφερμένος
ξαναεψαξα για εστια και ειδα οτι στη λαρισα εχει μονο για τει.οι εστιες του πανεπιστημιου της θεσσαλιας ειναι στο βολο...ελεος ρε παιδια.δλδ οι υπολοιποι που δεν περασαν βολο τι θα κανουν?ελπιζω τουλαχιστον να ειναι χαμηλα τα ενοικια(σε περιπτωση που καταληξω εκει).ευχαριστω για τις πληροφοριεςκαλησπερα!
καταρχας συγχαρητηρια για τις πανελλαδικες και κατα δευτερον ειμαι ο ανθρωπος σου!
φοιτητικη εστια δικαιουνται οσα παιδια εχουν εισοδημα απο 12000ε και κατω ή οσα έχουν καποιο αδερφο-η που σπουδαζει επισης εκτος πολης. η λαρισα εχει τελεια φοιτητικη ζωη, ειναι ευχαριστη πολη και εχει δουλειες αρκετες για φοιτητες. προσωπικα δε δουλευω αλλα ξερω πολλα ατομα που εργαζονται. ειναι μεγαλη πολη με 20000 φοιτητες. προσωπικα σου προτεινω να μεινεις κεντρο αν νοικιασεις υπαρχουν και επιπλωμενες γκαρσονιερες σε καλες τιμες! εγω ειμαι στο τει. αυτα που σου πα για τις εστιες ισχυουν για το τει. αλλα νομιζω οτι εχουν και η ιατρικη και η βιοχημεια λογικα! η λαρισα εχει κοντα 20000 φοιτητες. δε ξερω τι αλλο να σου πω.
οτι θες εδω γυρω θα μαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
ξαναεψαξα για εστια και ειδα οτι στη λαρισα εχει μονο για τει.οι εστιες του πανεπιστημιου της θεσσαλιας ειναι στο βολο...ελεος ρε παιδια.δλδ οι υπολοιποι που δεν περασαν βολο τι θα κανουν?ελπιζω τουλαχιστον να ειναι χαμηλα τα ενοικια(σε περιπτωση που καταληξω εκει).ευχαριστω για τις πληροφοριες
εχει επιπλωμενες γκαρσονιερες με 220-250 ευρω σε καλη κατασταση αμα ψαξεις. εγω τωρα που ψαχνομουν για να αλλαξω σπιτι εριξα μια ματια τι παιζει. μπορεις να βρεις ακομα και με 170-180 ευρω γκαρσονιερα, αλλα λογικα θα ναι σε σχετικα παλια οικοδομη και χωρις επιπλα. δουλειες οπως σου ειπα υπαρχουν ,αμα θες ,αποτι γνωριζω εγω. η περιοχη που θα σε συμβουλευα να ψαξεις για σπιτι ειναι εκει γυρω στον αγιο κωνσταντινο. ειναι κοντα και το βιοχημικο και το κεντρο λιγα λεπτακια με τα ποδια.
τεσπα, σου ευχομαι τα καλυτερα.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Οντως, αν βρεις σπιτι κοντα στον Αγιο Κωνσταντινο, τοτε θα εισαι πολυ κοντα στη σχολη, αλλα και στο κεντρο!! Και γενικα ειναι μια πολυ ωραια περιοχη...εχει επιπλωμενες γκαρσονιερες με 220-250 ευρω σε καλη κατασταση αμα ψαξεις. εγω τωρα που ψαχνομουν για να αλλαξω σπιτι εριξα μια ματια τι παιζει. μπορεις να βρεις ακομα και με 170-180 ευρω γκαρσονιερα, αλλα λογικα θα ναι σε σχετικα παλια οικοδομη και χωρις επιπλα. δουλειες οπως σου ειπα υπαρχουν ,αμα θες ,αποτι γνωριζω εγω. η περιοχη που θα σε συμβουλευα να ψαξεις για σπιτι ειναι εκει γυρω στον αγιο κωνσταντινο. ειναι κοντα και το βιοχημικο και το κεντρο λιγα λεπτακια με τα ποδια.
τεσπα, σου ευχομαι τα καλυτερα.
karotenia
Δραστήριο μέλος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορω να σου πω διαφορα μαγαζια για νυχτερινη διασκεδαση, που δεν ειναι ουτε σκυλαδικα, ουτε κλαμπς, αλλα θα μας παρει 2 μερες...
Ισχύει αυτό, .
Έχει.εγω ξερω πωσ το τμημα αυτο δεν εχει αναγνωρισμενα επαγγελματικα δικαιωματα οπωσ και το τμημα μοριακησ βιολογιασ και γενετικησ
Επ' ευκαιρία να κάνω μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση πάνω στο θέμα.Οι απόφοιτοι της σχολής μπορούν πλέον να διδάσκουν στο δημόσιο;Τι όμως;Βιολογία,χημεία,ή και τα δύο;
Στους γνωστούς μου τους Λαρισαίους να το βάλετε το -2,εγώ ερώτηση έκανα.Η Λάρισα τι λέει;ʼΕχω ακούσει τα χειρότερα.
Rest
Νεοφερμένος
Θα σου κανω μια απλη ερωτηση: Εσυ ενα χρονο που εισαι στη Λαρισα μονο σε σκυλαδικα και κλαμπς πας?? Αν, ναι τοτε μαλλον πρεπει να ψαχτεις καλυτερα!! Μπορω να σου πω διαφορα μαγαζια για νυχτερινη διασκεδαση, που δεν ειναι ουτε σκυλαδικα, ουτε κλαμπς, αλλα θα μας παρει 2 μερες...
Ρε φίλε τι λες;;; Κατ' αρχάς το 'σε τι αναφέρεσαι' το είπα στον Prion, και 2ον ποιος μίλησε μόνο για κλαμπς και σκυλάδικα???? Απλά εδώ λέμε ότι η Λάρισα έχει και κλαμπς και σκυλάδικα και καφετέριες και εμπορικά και τα πάντα!
εγω ξερω πωσ το τμημα αυτο δεν εχει αναγνωρισμενα επαγγελματικα δικαιωματα οπωσ και το τμημα μοριακησ βιολογιασ και γενετικησ
Και όμως τα επαγγελματικά δικαιώματα έχουν κατοχυρωθεί από τον περσινό ιούλιο!
Ισχύει αυτό, .
Ναι σαφώς και ισχύει η Λάρισα είναι μεγάλη πόλη και έχει απλά τα πάντα
Ειρήνη xe91
Νεοφερμένος
φιλε μου ποιος εισαι?Φίλε μου κατ' αρχάς συγχαρητήρια για τις πανελλήνιες και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για το θέμα που σε απασχολεί, αν και είμαι πρωτοετής, ξέρω ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε κατοχυρώθηκαν τα επαγγελματικά μας δικαιώματα. Μπορείς να βρεις το εν λόγω ΦΕΚ αν το ψάξεις στο google πχ κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων βιοχημεία βιοτεχνολογία. Επίσης κάτι άκουσα που έλεγαν στη σχολή ότι τώρα πρόσφατα άνοιξαν θέσεις για βιοχημικούς - βιοτεχνολόγους (καθαρά για εμάς δηλαδή) αλλά δεν ξέρω πολλά πάνω σ' αυτό. Θα μάθω σύντομα όμως και θα σου πω. Ελπίζω να σε κάλυψα με το ΦΕΚ.
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσον αναφορά τη Λάρισα έχω να πω τα καλύτερα...!!!!!!! Έζησα 18 χρόνια εκεί και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφει ο Κωνσταντίνος λίγο πιο πάνω...!!! Η ζωή στη Λάρισα είναι πολύ ωραία και αυτό διότι πρόκειται για μία μεγαλούπολη( είναι λίγο πιο μικρή από την Πάτρα) που έχει τα πάντα...! Προσφέρει κάθε είδους νυχτερινής διασκέδασης (κλαμπ, σκυλοτράγουδα, ρεμπετάδικα, ροκάδικα μέχριο και μεταλάδικα για τους πιο σκληρούς..), έχει ωραία αγορά, ωραίες πλατείες και πολύ πιο ανθρώπινη και προσιτή ζωή από ότι η Αθήνα...
Και φυσικά βρήσκεται ακρηβώς στο κέντρο της Ελλάδας, γεγονός που κάνει εύκολα τα ταξιδάκια στο Πήλιο (και στον βόλο για τσίπουρα εεε μην ξεχνιόμαστε..) και τα γύρω χωριά, το χειμώνα .και στα παράλια (αγιόκαμπο ή πλαταμώνα) το καλοκαίρι..!!
Καλές βόλτες λοιπόν στην ωραία Θεσσαλία..!!!!!!
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
αα ναι συν τις αλλες ερωτησεις που εκανα πιο πανω ας μ εξηγησει καποιος γιατι ολοι λενε οτι ειναι δυσκολη σχολη?(οχι οτι την εχω για ευκολη κ τν υποτιμω απλα εννοω μ ποια εννοια δυσκολη?)
δύσλοκη από άποψη αντικειμένου.... αλλά υποκειμενικά είναι αυτά οπότε μην σε νοίαζει και πολύ το τι λέγεται....
DN8
Νεοφερμένος
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
σκοτωνω ανθρωπο!!!...εχασα τη σχολη για 5 μολις μορια!τοσοι μπηκαν,δεν μπορουσαν να βαλουν εναν ακομα?
Έλα ρε..! βλακεία... Αλλά σκέψου και το άλλο... κάθε επμόδιο οδηγεί και σε κάτι καλό!
DN8
Νεοφερμένος
Rest
Νεοφερμένος
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
DN8
Νεοφερμένος
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Panatha mono
- angelikkk
- neurogirl
- Nickelhead
- Kathyyyy!
- Dion G.
- LINOULA2608
- Deppiekknr
- Nasia_2
- Nemesiis
- P.Dam.
- emzou
- Giannis_19
- ειδήμων
- Νικολινα
- Μαριαννα20
- Peter Pan13
- AnnaRd
- Pharmacist01
- Mewmaw
- Nala
- BatGuin
- estrela
- hello1234
- thenutritionist
- george777
- dmav
- aggorf
- eirinipap
- ggl
- kiyoshi
- Φινεύς
- Χάρις
- jimis2001
- angies
- MIT_fan
- snowy
- eukleidhs1821
- roud
- Hased Babis
- VouDou
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Meow
- synthnightingale
- Abiogenesis
- Jimmy20
- Nosokomos
- Sense
- Superhuman
- elewnora
- clevercat
- _Aggelos123
- Nikos05
- Katerinaki13
- imyourfather
- GabrielaM
- Paul77
- Dr House
- Kaz
- JohnS
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.