Crookshanks
Διάσημο μέλος
Του Ηρακλείου είναι το καλύτερο στην Ελλάδα.
Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ζωολογία.
Για τη μοριακή ενδιαφέρομαι κυρίως.
Μήπως είσαι εγώ; Kι εγώ το ίδιο σκέφτομαι, αν τελικά πάω Βιολογικό. Θέλω να φύγω, και θα μ' άρεσε να πάω στη Θεσσαλονίκη. Αλλά, ταυτόχρονα, το Βιολογικό Κρήτης είναι πιο καλό.
Αν πας ομως Βιολογικο δεν τη γλιτωνεις.
Και η Εξελικτική Βιολογία έχει ενδιαφέρον, νομίζω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια ερώτηση (σχετική και άσχετη ταυτόχρονα με το τμήμα) βιολογικό περνάω μόνο Κρήτη και Πάτρα μαλλον.. Ωστόσο θέλω Θεσσαλονίκης... Ως τρίτεκνη οικογένεια μπορώ να πάρω μεταγραφή Θεσσαλονίκη ακόμα και χωρίς να έχω κάποιο συγγενή εκεί;;; ευχαριστώ εκ των προταίρων!!
χωρις να εχεις καποιον συγγενη εκει μπορεις να πας εφοσον το βιολογικο στη σαλονικα ειναι ενα απο τα δυο πλησιεστερα στον τοπο κατοικιας σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giot
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μενεις Καρδιτσα τα δυο πλισιεστερα στον τοπο κατοικιας σου ειναι η Αθηνα και η Θεσσαλονικη.
Αναλογως με το που μενεις μπορεις να παρεις μετεγγραφη σε ενα απο τα δυο πλησιεστερα στον τοπο κατοικιας σου τμηματα. Αυτο
giot
Νεοφερμένος
eleni91
Νεοφερμένος
Αναλυτικα το πρόγραμμμα, μαθήματα και πληροφορίες στο https://www.bio.auth.gr/ .
giot
Νεοφερμένος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Κοιτα συμπτωση! Μεχρι και την ιδια πολη!Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η ζωολογία.
Για τη μοριακή ενδιαφέρομαι κυρίως.
Γιατι δεν γουγλαρεις να βρεις τιποτα απ το πανεπιστημιο το ιδιο; Παντως ( αν και βγαινω λιγο off ) ψαξε κι ενα τμημα βιοιατρικης παθολογιας του πανεπιστημιου Λαρισσας, εγω εκει εχω κολλησει τελευταια.. μπορει να σε ενδιαφερει.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Πάντως Λάρισα με τίποτα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Κοιτα συμπτωση! Μεχρι και την ιδια πολη!
Γιατι δεν γουγλαρεις να βρεις τιποτα απ το πανεπιστημιο το ιδιο; Παντως ( αν και βγαινω λιγο off ) ψαξε κι ενα τμημα βιοιατρικης παθολογιας του πανεπιστημιου Λαρισσας, εγω εκει εχω κολλησει τελευταια.. μπορει να σε ενδιαφερει.
Mήπως εννοείς βιοχημείας και βιοτεχνολογίας;:what:
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Για να μπεις από βιολόγος στο εγκληματολογικό (csi όποιος γνωρίζει) τι χρειάζεται;;
Αν νομιζεις οτι τα πραγματικα εργαστηρια ειναι οπως στη σειρα τοτε θα απογοητευτεις οικτρα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν νομιζεις οτι τα πραγματικα εργαστηρια ειναι οπως στη σειρα τοτε θα απογοητευτεις οικτρα.
Στη σειρά η εξιχνίαση ενός εγκλήματος γίνεται σε 40 λεπτά, στην πραγματικότητα όχι.
Στη σειρά οι εγκληματολόγοι είναι και αστυνομικοί, στην πραγματικότητα όχι.
Στη σειρά οι εγκληματολόγοι εναλλακτικά ασχολούνται και με το μόντελινγκ, στην πραγματικότητα όχι.
Πέρα από αυτά τα λίγα, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες και στις τεχνικές και στις μεθόδους που χρησιμοποιούν στα εργαστήρια, πολλές περισσότερες από ότι και γω αρχικά φανταζόμουν.(ακόμα και στα όργανα μετρήσεων,αποτυπωμάτων..)
Κάποιος που να είδε την εκπομπή του Βαξεβάνη ''Το ελληνικό CSI'';
Τίποτα δεν είναι απίθανο... ούτε καν το CSI.
Έτσι για να γίνεις δεκτός στην αστυνομία το λίγοτερο που χρειάζεται να έχεις είναι ένα μεταπτυχιακό.
Η ειδικότητα που συνήθως χρειάζονται περισσότερο είναι βιοχημικός.
Μπορείς να τα εξακριβώσεις με ένα τηλεφώνημα στην Ε.Λ.ΑΣ όλα αυτά.
Καλύτερα να ρωτάει κάποιος πώς να γίνει εγκληματολόγος, ακόμα και αν θεωρείται αφελές από κάποιους, παρά να ρωτάει πως να γίνει καθηγητής λυκείου.
chris_90
Διάσημο μέλος
Ας πανε μια βολτα σε δημοσιο νοσοκομειο (των Αθηνων και σε εφημερια κατα προτιμηση) να δουν τι ραντζο παιζει.ή αν μερικοί αν νομίζουν ότι τα νοσοκομεία είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ σαν το greys anatomy
Iliaso
Περιβόητο μέλος
giot
Νεοφερμένος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες (ιδιαίτερα τν toknil, για την κατανόηση)
Στο ίδιο καζάνι βράζουμε εμείς οι δύο...τί νόμιζες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- GV221
- Nickelhead
- stavroulita
- Human being
- Nem0
- spring day
- Joji
- Sia_k
- Giannis_19
- eirinipap
- elevag
- future scientist
- Νικολινα
- Nikoleta_Giann
- Pharmacist01
- jimis2001
- Arvacon
- Cat lady
- Than003
- Drglitterstar
- allall1
- Nala
- Mewmaw
- Mary06
- anna05
- sophiaa
- nucomer
- constansn
- Hased Babis
- aggorf
- EmperorPalpatine
- hello1234
- Scandal
- Meow
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- katia.m
- Steliosgkougkou
- 5tsuh1ss
- stee
- kiyoshi
- P.Dam.
- mvas
- estrela
- BatGuin
- dmav
- Χάρις
- olakalathapane
- cherry
- clevercat
- TheRottingPoet
- Jimmy20
- Πα.Κ
- guest18
- Johnnnn
- Marianthik
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.