Μερρυ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας ειμαι 17 χρονων και φετος δινω πανελληνιες ....δεν μας εχουν κανει σωστη ενημερωση και θα ηθελα οποιος μπορει να μου λυσει καποιες αποριες σε σχεση με το 3ο επιστημονικο πεδιο που εχει να κανει με την Βιολογια ευχαριστω..
Απορίες ως προς τις σχολές του 3ου πεδίου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πα.Κ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος
2)Εχει ζητησει ?
3) Σε τι μπορω να εργασθώ?
*Ειδα οτι στο προγραμμα του τμηματος βιολογιας υπαρχουν τα Μαθηματικα? τι ειδους μαθηματικα κανουν ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1)Αξιζει να μπω σε τμημα βιολογιας?
2)Εχει ζητησει ?
3) Σε τι μπορω να εργασθώ?
*Ειδα οτι στο προγραμμα του τμηματος βιολογιας υπαρχουν τα Μαθηματικα? τι ειδους μαθηματικα κανουν ?
Αν δεν στοχεύεις σε μεταπτυχιακό ή παραπάνω, θα σου συνιστούσα να το αποφύγεις το τμήμα.
Επίσης, να είσαι ανοιχτός στην ιδέα της μετανάστευσης.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα να γίνει πανικός
Nick890
Επιφανές μέλος
Έλα ρε GTR βιολογικάρα και συ;;;
Έλα να γίνει πανικός
Η μονη μου επιλογή ειναι η οδοντιατρική , απλα ρωτισα για το τμήμα βιολογίας αν ξέρει κανένας για το πως είναι (να δω αν μου αρέσει να ασχοληθω ,γιατί αν δεν μου αρέσει και δηλωσω για κάτι που δεν μου αρέσει μετα μην περιμένεις επαγγελματική αποκατάσταση )
Siastef
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Μπορεί κάποιος να σπουδάσει βιολογία απο θεωρητικό κλάδο;
΄Οχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- .Natalie
- KonnaP2005
- hello1234
- Νικολινα
- Mariahj
- JoannaD
- soap
- Damienollo
- olakalathapane
- thenutritionist
- Χάρις
- BoredPanda
- jYanniss
- Basiliki
- Pharmacist01
- cherry
- BioChemical
- clevercat
- _Aggelos123
- neurogirl
- Ασαπ
- Mendel2003
- Πα.Κ
- Drglitterstar
- No name
- abbyrob
- GabrielaM
- elena16
- Kaz
- ada1974
- Mako777
- Infrared
- Libertus
- theodoraooo
- kostas83
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- Johnman97
- Eua5
- MarcoReus
- Athens2002
- adonman
- jimis2001
- Κλημεντίνη
- tymvorixos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.