Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν έχει απεργία το πανεπιστήμιο σας;
Όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Παίζει κανείς άλλος Total War: Rome 2 να μου πει την γνώμη του για αυτό το παιχνίδι;
Απ' ότι έχω διαβάσει,η AI έχει γίνει σκατά, αλλά το παιχνίδι επικεντρώνεται πλέον περισσότερο στις μάχες και λιγότερο στο τι θα χτίσεις κτλ, οπότε είναι καλό. Μην ξεχνάμε τα γαμάτα γραφικά και την δυνατότητα απόβασης
Εγώ δεν ασχολούμαι με ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά το αγαπημένο μου είναι το assassin's creed
Ωραίο το παιχνίδι, αλλά μου την δίνει που πάντα τελειώνει πολύ γρήγορα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Προτιμώ pro evolution παρά fifa.
Από στρατηγικής age of empires ftw.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Nαι είναι πολύ βαρύ παιχνίδι. Με τα patch που θα έρθουν μάλλον θα ελαφρύνει.
Εγω με
-- Intel i7-4700MQ
--16 GB RAM
--NVIDIA GEFORCE GTX 770
και έχω ψιλοαγχωθει αν θα παίζει χωρίς κολλήματα
Looooll αν δεν παίζει σε αυτό που θα παίζει?
Επίσης και intel pentium και 6gb ram να είχες θα έπαιζε
Gareth
Δραστήριο μέλος
ελα να βγει το 2κ14 να καουμε και να παρουμε και το gta
Ενσωματώνει και Euroleugue...
To FIFA 2014 είναι σίγουρα καλύτερο από το PES2014
Συμφωνώ το FIFA όσο πάει ....νικάει κατά κράτος το PES.
Looooll αν δεν παίζει σε αυτό που θα παίζει?
Επίσης και intel pentium και 6gb ram να είχες θα έπαιζε
Μπες στο game - debate και θα δεις.... μου έβγαλαν αυτό το σύστημα σχεδόν άχρηστο...στο low settings...
Άσε....
Περιμένουμε επόμενα patch ...
Alan
Δραστήριο μέλος
Gareth
Δραστήριο μέλος
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι αρκετά καλό παιχνίδι, εάν εξαιρέσεις το story που είναι στερεοτυπικό όσο δεν πάειΕγώ προς το παρόν λιώνω στο Splinter Cell: Blacklist!!!!
MusEditor
Εκκολαπτόμενο μέλος
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο το human revolution και ήταν από τα top 5 παιχνίδια που έχουν βγεί. Πραγματικά αριστούργημα. Απ'ότι φημολογείται θα βγει και ταινία.Έχει παίξει κανείς κάποιο απ τη σειρά Deus Ex? First Person Shooter - RPG και φιλοσοφικός οργασμός όλα σε ένα ωραίο πακετάκι. Συστήνω ανεπιφύλακτα.
MusEditor
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο το human revolution και ήταν από τα top 5 παιχνίδια που έχουν βγεί. Πραγματικά αριστούργημα. Απ'ότι φημολογείται θα βγει και ταινία.
Έτσι λέγεται αλλά επειδή σπάνια γίνεται πραγματικότητα τέτοια projects προσωπικά κρατώ μια πισινή. Τολμώ να πω πως από άποψη storyline το πρώτο Deus Ex (του 2000 παρακαλώ) είναι έτη φωτός μπροστά δεδομένης και της εποχής. Κάτι σαν το System Shock 2 αν έχεις ακουστά.
Gareth
Δραστήριο μέλος
Aύριο λένε ότι θα βγει το beta patch 5 ενώ δουλεύουν πάνω και στο patch 7...
https://forums.totalwar.com/showthread.php/104317-Latest-update-from-Mike-Simpson-and-CA-%2817.10.2013%29?
Τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα η CA...
World of Warcraft
Diablo III
Skyrim
Τον τελευταίο μήνα τα έχω κάψει(αν και ξόδεψα ότι οικονιμίες είχα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
league of legends
team fortress 2
skyrim
αυτον τον καιρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
να σημειώσω ότι δδεν μου αρέσουν τα πολεμικά (GTA, Call of Duty κ.α.)
Kenpachi
Νεοφερμένος
να σημειώσω πως το beat hazard να μη το δοκιμάσετε αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια καθώς υπάρχουν πιθανότητες τραυματισμού ... βέβαια μπορείς να επιλέξεις visual intensity 50% και difficulty easy, αλλά χωρίς 200% και suicidal δεν ευχαριστιέσαι
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
Παλιαότερα είχα ασχοληθεί και με το Test Drive Unlimited 2.
Όλα για PS3.
Στην συλλογή μου για PS3 διαθέτω: PES 2011, PES 2012, PES 2013, PES 2014, FIFA 11, FIFA 12, FIFA 13, FIFA 14, FIFA Street 3, FIFA Street 2012, Test Drive Unlimited 2, London Olympics 2012, Buzz Παγκόσμιο Κουίζ και FIFA 10 World Cup. Αυτά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.