Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
COD2(μερικες φορες παιζω και Counter)
FM
Pro(αν και το φετινο δεν μ'αρεσε πολυ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ δεν έχω βρει beta key για dota 2. Μείνε στην Dota και όχι στο Lol. Υποτιμάς τον εαυτό σου ειλικρινά!!Dota(τωρα ξενερωσα καπως με την Dota2 που θελει κλειδι και παιζω LoL)
COD2(μερικες φορες παιζω και Counter)
FM
Pro(αν και το φετινο δεν μ'αρεσε πολυ)
Itach1
Διάσημο μέλος
Χμμμ το ξερω το Dota ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα εχει φυγει αρκετος κοσμος...Και εγώ δεν έχω βρει beta key για dota 2. Μείνε στην Dota και όχι στο Lol. Υποτιμάς τον εαυτό σου ειλικρινά!!
Θυμαμαι ενα μηνα πριν εμπαινα στο τσανελ "eleos" να βρω game απο μποτς και δεν ειχε κοσμο!!
Ξενερααα.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Garena να σωθειςΧμμμ το ξερω το Dota ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα εχει φυγει αρκετος κοσμος...
Θυμαμαι ενα μηνα πριν εμπαινα στο τσανελ "eleos" να βρω game απο μποτς και δεν ειχε κοσμο!!
Ξενερααα.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω παίχει πολύ για να σου πω αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από την DoTa και δεν το έβρισκα ενδιαφέρον. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος της αναγνωρισημότητάς τουΜια χαρά είναι το LoL, κοιτάξτε τα λεφτά που πέφτουν και τα events.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν έχω παίχει πολύ για να σου πω αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από την DoTa και δεν το έβρισκα ενδιαφέρον. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος της αναγνωρισημότητάς του
Είναι αυτό που λένε "easy to learn, hard to master".
Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά αν παίξεις με high elo ομάδα θα σε διαλύσουν Δηλαδή θέλει skills όχι τόσο στο να μάθεις το παιχνίδι, αλλά να ξεχωρίσεις από τους άλλους.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
ε Αυτό ισχύει σε κάθε είδος παιχνιδιού φαντάζομαιΕίναι αυτό που λένε "easy to learn, hard to master".
Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά αν παίξεις με high elo ομάδα θα σε διαλύσουν Δηλαδή θέλει skills όχι τόσο στο να μάθεις το παιχνίδι, αλλά να ξεχωρίσεις από τους άλλους.
toto13
Νεοφερμένος
Civilization 4( + expansions)
Dota
Patrician 2
Sid Meiers Pirates
Hearts of Iron 2 Doomsday
Farcry
Age of mythology
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Oblivion (κορυφαίο)
Civilization 4( + expansions)
Dota
Patrician 2
Sid Meiers Pirates
Hearts of Iron 2 Doomsday
Farcry
Age of mythology
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandra.k.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Skyrim
Lol
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Civilization V
Pro
Grand Theft Auto: Liberty City
Skyrim
Dalian
Περιβόητο μέλος
Αρκετά ενδιαφέρον μου φαίνεται σαν premise.
Μπαίνει στην to do list μαζί με Tomb Raider
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
left4dead
cod mw3
lol
Johnny15
Επιφανές μέλος
Πήρε κανείς το Remember Me?
Αρκετά ενδιαφέρον μου φαίνεται σαν premise.
Μπαίνει στην to do list μαζί με Tomb Raider
Μούφα φαίνεται από gameplay. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια, και μάλιστα καλύτερα.
Itach1
Διάσημο μέλος
Αντίο ζωή.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Panathinaikos B.C
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.