Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

H Δότα δεν μ'άρέσει κυρίως λόγω των ατόμων που παίζουν μέσα.
Μια φορά είχα πάει σε ένα νετ καφέ, και περίμενα τους σέρβερς του Γουόου να ανεβούνε, οπότε έπεξα λίγο ντότα. Ε, πρώτη φορά έπαιζα και έκανα μαλακίες, αρχίσαν και με βρίζανε (στο rl ε) και ήθελα να τους βάλω το keyboard εκεί που δεν πιάνει φως.
People just play too much.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Εγω μολις τερματισα το Half life 2 και ηταν εξαιρετικο! Πολυ ομορφα γραφικα και ιστορια το μονο που με ψιλοχαλασε ειναι που ηταν πολυ ευθυγραμμο, σαν ταινια ενα πραγμα. Αλλα δεν πειραζει! Α επισης ειχε ωραια μουσικη!
Σε λιγο καιρο θα βγει το Crysis Warhead που ειναι παραλληλη ιστορια στο Crysis και δειχνει τις περιπετειες του Psycho στο νησι!
δεν εχω παιξει το crysis
δεν το σηκωνε το pc m αλλα τωρα πηρα καινουργιο φορητο οποτε ισως κανω δουλεια!!!
εχω τερματισει το diablo 2 και το populous the beggining(θεικα παιχνιδια)
κατα καιρους επαιζα διαφορα παιχνιδια και ειχα φαει κολημα με το manager (ευτυχως το βαρεθηκα!!) τωρα εχω αγορασει το warcraft 3 και παιζω online. ωραια παιχνιδια ηταν το elders scrolls 3 και 4 καθως και για online gaming το battlefield
παντως το diablo εχει μακραν την καλυτερη ιστορια σε game αλλα το half life δεν παει και πολυ πισω. αλλο φοβερο παιχνιδι minesweeper!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν μετανιωνω καθολου για την επιλογη μου να ασχοληθω με αυτο το ηλεκτρονικο αθλημα.
ειχα πολλες εμπειριες μεσα απο διαφορα πανελληνια/παγκοσμια tour.
το παραδεχομαι, για μια περιοδο με ειχε αποροφησει τελειως το dota, αλλα καταφερα και 'επανηλθα' σχετικα γρηγορα.
Δυστυχως δεν καταφερα να βγαλω λεφτα απο το dota λογω διαφορων συγκυριων, αλλα δε βαριεσαι... τουχρονου στην αθηνα σαν φοιτητης, ετσι θα βγαζω το χαρτζιλικι μου.

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχως δεν καταφερα να βγαλω λεφτα απο το dota λογω διαφορων συγκυριων, αλλα δε βαριεσαι... τουχρονου στην αθηνα σαν φοιτητης, ετσι θα βγαζω το χαρτζιλικι μου.![]()
Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να βγάλεις λεφτά από τουρνουά στην Ελλάδα, πρέπει να 'σαι κορυφή και πίστεψέ με, υπάρχουν ΠΟΛΥ καμμένα άτομα.
Μόλις γύρισα από Πλαίσιο, πήρα το WAR online να το δοκιμάσω και έκλεισα 4 WOTLK για την καμμένη παρέα μου

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

το ξερω. το επιπεδο στην ελλαδα, οσον αφορα skill, ειναι αρκετα υψηλο... αλλα πραγματα λοιπουν απο το ελληνικο gaming community...Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να βγάλεις λεφτά από τουρνουά στην Ελλάδα, πρέπει να 'σαι κορυφή και πίστεψέ με, υπάρχουν ΠΟΛΥ καμμένα άτομα.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

dythor,ποιο game ειναι αυτο που λες?
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Για το AoE δεν έχω ιδεάν

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά άρχισε ο κατήφορος. Hail Lord Christian and the Holy Crusaders!
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

The Elder Scrolls IV:Oblivion
Gothic 2
World of Warcraft (mage και ξερο ψωμι)
Dota-Ladder w3 (moar apm)
Mafia (last single player i enjoyed)
Icewind Dale 1+2
HoMM III - (εχουμε φαει την μιση παιδικη μας ηλικια με τον dythor)
Red Alert 2+ Yuris Revenge
POKEMON ( ναι ρε)
-----------------------------------------
Αν είναι απο τα αγαπημένα σου το HoMM τότε θα αναγνωρίζεις σαφώς οτι το καλύτερο της σειράς είναι το 2 και οτι απο εκεί και πέρα ήταν κατήφορος. Οπότε δεν έχει νόημα να περιμένεις το επόμενο.
Για το AoE δεν έχω ιδεάν![]()
αυτο σηκωνει ξυλο... θα στην πεσω με το castle μου, θα σε σκοτωνω με τους zealots και θα σε κανω ressurect με τους archangels μεχρι να αναιρεσεις το αποπανω...

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Rome Total War (γενικα η σειρα total war+ imprerial glory)
The Elder Scrolls IV:Oblivion
Gothic 2
World of Warcraft (mage και ξερο ψωμι)
Dota-Ladder w3 (moar apm)
Mafia (last single player i enjoyed)
Icewind Dale 1+2
Red Alert 2+ Yuris Revenge
POKEMON ( ναι ρε)
-----------------------------------------
αυτο σηκωνει ξυλο... θα στην πεσω με το castle μου, θα σε σκοτωνω με τους zealots και θα σε κανω ressurect με τους archangels μεχρι να αναιρεσεις το αποπανω...![]()
Τα υπογραμμισμένα παιχνίδια είναι αιώνες μπροστά από όλα τα παιχνίδια του κόσμου :iagree:
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

ΝΕ.
Anarki
Διάσημο μέλος

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αναιρέσω. Είμαι αναιχτός σε κάποιου είδους συνθηκολόγηση όμως γιατί βλέπω και smashing pumpkins στην υπογραφή σουαυτο σηκωνει ξυλο... θα στην πεσω με το castle μου, θα σε σκοτωνω με τους zealots και θα σε κανω ressurect με τους archangels μεχρι να αναιρεσεις το αποπανω...![]()

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι μόνοι Zealots που αξίζουν είναι του Starcraft.
for Aiur
(for the swarm)
ΣπeλL
Νεοφερμένος

- Call Of Duty II & IV :no1:
- PoKeMoN
- Red Alert II (ατέλειωτες ώρες καψίματος)
- Age Of Empires II & Conqueros :iagree:
- Warcraft III <DOTA> :no1:
aekara4ever
Νεοφερμένος

Να προσθέσω επισης ότι θα δείτε το Grand Theft Auto IV ΚΑΙ στο PC στις 21 Νοεμβρίου για όσους δεν το ξέρουν ήδη, από την αγορά για PC, PS2 και PSP θα λήψει το NBA Live 09 που θα είναι διαθέσιμο μόνο για XBOX 360/PS3.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.