xxhitedragonxx
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το εχω τερματισει στο PC αλλα μου φανηκε αρκετα μικρο σε διαρκεια...Rome Total War
The Battle for Middle-Earth &The Rise of the Witch-King
Και...το θεϊκό,το ανεπανάληπτο,το συγκλονιστικό και με την καλύτερη μουσική...Call of Duty 4!:bravo:Από τα καλύτερα shooter που έχουν βγει και σ'αυτό συμβάλλει πάρα πολύ η μουσική του(Όχι ότι έχει σε άλλον τομέα κάνα πρόβλημα...)
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραιες!Μπορεις να μου γραψεις τις απαιτησεις του παιχνιδιου???Για να μην ανοίγω νέο thread δείτε μερικές εικόνες που τράβηξα από το Oblivion:
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Recommended:
- 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
- 1 GB System RAM
- ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card
- Windows XP
- 512MB System RAM
- 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
- 128MB Direct3D compatible video card
- and DirectX 9.0 compatible driver;
- 8x DVD-ROM drive
- 4.6 GB free hard disk space
- DirectX 9.0c (included)
- DirectX 8.1 compatible sound card
- Keyboard, Mouse
- ATI X1900 series
- ATI X1800 series
- ATI X1600 series
- ATI X1300 series
- ATI X850 series
- ATI x800 series
- ATI x700 series
- ATI x600 series
- ATI Radeon 9800 series
- ATI Radeon 9700 series
- ATI Radeon 9600 series
- ATI Radeon 9500 series
- NVIDIA GeForce 7800 series
- NVIDIA GeForce 6800 series
- NVIDIA GeForce 6600 series
- NVIDIA GeForce 6200 series
- NVIDIA GeForce FX series
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ....πολύ βαρύ (έχω ΚΟΡΥΦΗ κάρτα γραφικών, επεξεργαστή και RΑΜ...φαντάσου), αλλά ΤΕΛΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!! ΥΠΕΡΟΧΑ γρααφικά, σενάριο κτλ....Εχει κανεις το Crysis???
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε συ....τι λες???????? μιλαάμε για το ίδιο παιχνίδι;;;;;;;;;;; 1)είναι βαρύΠαίζει στο low αλλά το παιχνίδι είναι μάπα. Εγώ το έχω σπασμένο για αυτό παίζει σε τόσο άθλιο σύστημα. Μην το πάρεις, τσάμπα τα λεφτά σου. Καλύτερα να πα΄ρεις το Doom να δεις τι σημαίνει FPS ή κάποιο Half-Life ή το Team Fortress 2. ¨ολα αυτά τα έχω σπασμένα εκτός του oblivion.
2)είναι ΤΖΑΜΑΤΟ!!
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz
Nvidia Geforce GT 256 MB
2 GB Memory
Windows XP
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

RCkostas
Νεοφερμένος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξέρω το γούστω σου στα FPS, πάντως θα του πρότεινα το Quake, μόνο που επειδή είναι παλιό δεν έχει καλά γραφηκά....αλλά είναι πολύ καλό.....δεν ξέρω αν έχετε ακουστλα το unreal toyrnament...πώς σας φαίνεται; Και το far cry είναι πολύ καλό και το καινούργιο που βγαίνει θα είναι ακόμα καλύτερο......Φίλε μου είσαι παντελώς άσχετος από FPS με βάση τα λεγόμενά σου. Αλλιώς σημαίνει πως έχεις πάιξει μόπνο το Crysis. Παίξε τα υπόλοιπα που γράφω και θα δεις. Και για να παίξει τα παιχνίδι αυτά ο φίλος μας θα χρειαστεί κάνα χιλιάρι και βάλε. Οπότε θα πει μπαμπά σκάσε 100 ευρό για να παίξω ένα παιχνίδι που θα βαρεθώ σε μία εβδομάδα. Τι κάρτα ανέφερε λίγο χρονισμούς και μοντέλο
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από τη φράση και μόο δεν μου αρέσει λόγω γραφικών καταλαβαίνω ότι κοιτάς μόνο τα γραφικά, που είναι το μεγαλύτερο λάθος.
ποιό απ'όλα δεν σου αρέσει;
Rinoudi94
Νεοφερμένος

Βεβαια εχω DS με οσα final fantasy παιχνιδια εχουν κυκλοφορησει για DS και GBA, κανα δυο ακομα RPG, Mario, Kirby.... Γενικα ειμαι φαν των παιχνιδιων της Nintendo....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.