Devina
Τιμώμενο Μέλος

εμένα μου λείπουν μερικά αλλά τωρα θέλω να πάρω το castaway.. μου έχουν πει ότι είναι καλό, το έχεις? είναι καλό???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα σιμσ που ειναι φτιαγμενα ειδικα για λαπτοπ δεν τα εχω γιατι ειναι τα αντιστοιχα των expansions.Αν θες μπορεισ να γινεις μελος στην ιστοσελιδα https://thesimsonstage.ea.com/index για να τραγουδας καραοκε στη γλωσσα των σιμσ και οχι μονο.τα έχεις όλα??? :bravo:
εμένα μου λείπουν μερικά αλλά τωρα θέλω να πάρω το castaway.. μου έχουν πει ότι είναι καλό, το έχεις? είναι καλό???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα έχεις όλα??? :bravo:
το castaway το εχω στο nintendo DS, λιγο βαρετο ειναι...
Devina
Τιμώμενο Μέλος

το simscity4 φαντάζομαι καλό έτσι???

το simscity4 φαντάζομαι καλό έτσι???
Ω ναι!
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια πλέον έχω σταματήσει τελειώς να παίζω επειδή τα έχω βαρεθεί όλα.......
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποια ειναι καποια απο τα αγαπημενα σας βιντεοπαιχνιδια και σε ποια κονσολα???Εμένα Λαρα Κροφτ και το τελειο σιμσ 2!!!:no1:
:!:

Μακριά από μένα σατανάδες. PC rulez!!!!
Τα αγαπημένα μου είναι:
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn + Throne of Bhaal
Neverwinter nights 1&2&MOB
Prince of Persia Series
Half Life 2
lenagg
Νεοφερμένος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mixalis91
Νεοφερμένος

Παρ'ολ'αυτά μπορώ να προτείνω αρκετά καλά παιχνίδια τα οποία εμένα με κράτησαν αρκετές ώρες μπροστά από το PC...όπως Rome Total War,The Elder Scrolls IV:Oblivion,AoE 2,και World of Warcraft(το τελευταίο δεν το συνιστώ σε όσους δε θέλουνε ν κολλήσουνε αγρια

Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά είμαι RPGας και Strategας κυρίως. Τα παιχνίδια που ευχαριστήθηκα να παίζω ήταν Baldur's Gate 2, Warcraft 3, Civilization 3 και Rome total war
At last(

Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μέσω του αδερφού μου 100 άλλα βέβαια...
Το Sims μ' αρέσει όμως.
Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anyway πλάκα κάνω. Έμενα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Το έχω τερματίσει 2 φορές μία με main char paladin και την άλλη με sorcerer (ο οποίος περιττό να πως μ@μ@γε). Το μόνο που θέλω είναι να το παίξω με evil char γιατί οι άλλοι δύο ήταν lawful good (έλα ρε paladin και lawful good πως και έτσι

Το icewind dale λέει καθόλου γιατί το έχω και μπορεί να το ξεκινήσω.

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Το βαριέσαι;;;;;:!::!::!::!::mpam:
Anyway πλάκα κάνω. Έμενα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Το έχω τερματίσει 2 φορές μία με main char paladin και την άλλη με sorcerer (ο οποίος περιττό να πως μ@μ@γε). Το μόνο που θέλω είναι να το παίξω με evil char γιατί οι άλλοι δύο ήταν lawful good (έλα ρε paladin και lawful good πως και έτσι) και chaotic good αντίστοιχα.
Το icewind dale λέει καθόλου γιατί το έχω και μπορεί να το ξεκινήσω.
Μου αρεσει το συστημα που αναπτυσσεις τους χαρακτηρες και ισως το ξεκινησω παλι τωρα που εχω και χρονο, απλως το βαριεμαι μετα απο καποια στιγμη δε ξερω γιατι

τι να σου πω δε ξερω... το ιδιο μου φαινονται εμενα πανω κατω

ΕΔΙΤ: Ψηθηκα τωρα να το ξαναπαιξω

leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Το βαριέσαι;;;;;:!::!::!::!::mpam:
Anyway πλάκα κάνω. Έμενα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Το έχω τερματίσει 2 φορές μία με main char paladin
ΑΑχχ τι μου θυμίζεις. Ακόμα θυμάμαι το Holy Avenger που θέριζε

Ωρίωνας
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΑχχ τι μου θυμίζεις. Ακόμα θυμάμαι το Holy Avenger που θέριζε![]()
Α ναι. Μετά και στο expansion που μπορείς να το κάνεις και +6 άσε.
Holy Avenger rulesssss

explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

The Battle for Middle-Earth &The Rise of the Witch-King
Και...το θεϊκό,το ανεπανάληπτο,το συγκλονιστικό και με την καλύτερη μουσική...Call of Duty 4!:bravo:Από τα καλύτερα shooter που έχουν βγει και σ'αυτό συμβάλλει πάρα πολύ η μουσική του(Όχι ότι έχει σε άλλον τομέα κάνα πρόβλημα...)
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Scandal
- gademis
- charmander
- Steliosgkougkou
- Mihail222
- George_dr
- _Aggelos123
- aekarare
- Slytherin
- fockos
- Αλκης Κ.
- Earendil
- uni77
- jj!
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- panagiotis G
- tsiobieman
- Mukumbura
- Viedo
- ΘανάσοςG4
- Vold
- Metalhead_4_life
- PanosCh002
- KostasR
- iManosX13
- AK-92
- Memetchi
- Wrong
- PanosBat
- guest18
- J.Cameron
- eukleidhs1821
- Lydia6902
- Panagiotis849
- χημεια4λαιφ
- George187
- the purge
- hirasawayui
- GeorgePAOKara
- tymvorixos
- JohnGreek
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.