Χαρούλα!!!
Νεοφερμένος
Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
19-04-10
23:47
Θέλω να ρψτήσω αν ξέρει κάποιος βιβλιοπωλεία,που μπορείς να κάτσεις και να διαβάσεις ένα βιβλίο,όπως γίνεται στο εξωτερικό.Νομίζω ότι κάτι τέτοιο έκανε,αν και δεν είμαι σίγουρη, ο Ελευθερουδάκης.help!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.
20-04-10
00:01
και στο παπασωτηριου στο κεντρο εχει ,μαλιστα εκει φτιαχνεις και τον καφε σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,971 μηνύματα.
20-04-10
10:30
Ξέρει κανείς στα εξάρχεια πάνω στην πλατεία που έχει ένα/δυο μαγαζιά που λένε books & coffee ποια είναι η φιλοσοφία τους; Έχει καινούργια βιβλία ή απλα μια βιβλιοθήκη και διαβάζεις από εκεί πίνοντας τον καφέ σου; Κάθε φορά που πάμε για καφέ το σκέφτομαι να κάτσω εκεί αλλά τρώω χυλόπιτα από την παρέα μου
Χαρούλα!!!
Νεοφερμένος
Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
20-04-10
16:39
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου,Μιχάλη!
alexandra_93
Νεοφερμένος
Η alexandra_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
06-05-10
15:40
Υπαρχει κατι τετοιο στην Θεσσαλονικη που συγκεκριμενα?
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1,074 μηνύματα.
08-05-10
13:58
Με ενδιαφέρει κι εμένα κάτι τέτοιο. Συνήθως πηγαίνω στο αναγνωστήριο της Ιπποκράτους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...