boss2009
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Χρησιμοποιείτε εξωσχολικά βοηθήματα ή βιβλία που σας δίνει το φροντιστήριο σας?Χωρίς βοηθήματα την βγάζει κάποιος μόνο με τα βιβλία του φροντιστηρίου?
Βοηθήματα δεν ζητάνε να πάρουν οι μαθητές ή όχι.Και εγώ φέτος θα πάω και δεν ξέρω.Ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοηθήματα δεν ζητάνε να πάρουν οι μαθητές ή όχι.Και εγώ φέτος θα πάω και δεν ξέρω.Ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Δε ξέρω τι γίνεται στην πόλη σας, αλλά στη δικιά μου αγοράζουμε τα βοηθήματα που ζητάν οι καθηγητές.
Boss2009 'βιβλία φροντιστηρίου' εννοείς δωρεάν βιβλία από το φρο??
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Δε ξέρω τι γίνεται στην πόλη σας, αλλά στη δικιά μου αγοράζουμε τα βοηθήματα που ζητάν οι καθηγητές.
Boss2009 'βιβλία φροντιστηρίου' εννοείς δωρεάν βιβλία από το φρο??
Ναι αυτό λέω.Έχει και κάποιους καθηγητές εδώ που ζητάνε να πάρεις τα ΔΙΚΑ τους βοηθήματα.Αυτά που έχουν γράψει αυτοί για επιπλέον κέρδος..Άσ'τα να πάνε..
boss2009
Νεοφερμένος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Ναι αυτά που δίνουν δωρεάν!!!!!!!!!!
Γίνεται αυτό;Εγώ μόνο για φυλλάδια ξέρω..
boss2009
Νεοφερμένος
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αυτά που δίνουν δωρεάν!!!!!!!!!!
Εξαρτάται πάντα πόσο καλό είναι το βιβλίο και δε ξέρω πόσο ποιοτικά είναι γιατί δεν έχω διαβάσει από τέτοιο βιβλίο. Όμως κατά τη γνώμη μου η σίγουρη λύση είναι ένα καλογραμμένο βοήθημα που θα βολεύει εσένα..(ανάλογα με το τι θες να ασχοληθείς, ασκήσεις, θεωρία)
boss2009
Νεοφερμένος
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stefanoskarras92
Νεοφερμένος
Παντως εγω φετος αγορασα ολα μου τα βοηθηματα και πρεπει να πληρωσα 120-140 ευρω αλλα στα μαθηματικα ειχα δυο διαφορετικες εκδοσεις για να λυνω πολλες ασκησεις
Μηπως ησουν λιγο υπερβολικος ; Ενταξει ειπαμε να δινουμε καποια λεφτα στα βοηθηματα για εξασκηση αλλα οχι και σε τετοιο σημειο... βεβαια οπως γουσταρει ο καθενας, αλλα και παλι το βρισκω υπερβολικο. Προσωπικα θα προτιμουσα να επαιρνα 3-4 παιχνιδια για PS3
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Melissos
Νεοφερμένος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
στο δικο μου δεν μας εχουν πει να αγορασουμε καποιο... οτι θελουν μας το βγαζουν φωτοτυπιες... αλλα ενα αλλο φροντ στην περιοχη δινει δικο του βιβλιο (καθαρα του φροντ) free παντα!
καλά αυτό είναι σχετικό...αν σκεφτείς πόσα πληρώνεις για να είσαι εκεί αυτό έλειπε να σου ζητήσουν να πληρώσεις και για δικό τους βιβλίο μάλιστα....
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμας στο φροντ μας δινουν corpus με ολη τη θεωρια μεσα και παρα πολλες ασκησεις...ειδικα στη φυσικη στην γ λυκειου δινουν ενα τεραστιο corpus (δεν ξερω ποσες σελιδες ...)Γίνεται αυτό;Εγώ μόνο για φυλλάδια ξέρω..
μαλλον εχεις αλλες προταιρεοτητες...Μηπως ησουν λιγο υπερβολικος ; Ενταξει ειπαμε να δινουμε καποια λεφτα στα βοηθηματα για εξασκηση αλλα οχι και σε τετοιο σημειο... βεβαια οπως γουσταρει ο καθενας, αλλα και παλι το βρισκω υπερβολικο. Προσωπικα θα προτιμουσα να επαιρνα 3-4 παιχνιδια για PS3
Stefanoskarras92
Νεοφερμένος
μαλλον εχεις αλλες προταιρεοτητες...
Κανεις λαθος Εννοω οτι ειναι υπερβολικο να δινεις τοσα λεφτα σε βοηθηματα γιατι δεν πιστευω καποιος τα εχει τοσο αναγκη, ειδικα αμα παει και φροντιστηριο... Ειπα ενα παραδειγμα λιγο ειρωνικα αλλα μαλλον δεν το επιασες...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αν καλύπτουν γενικά το άτομο. Εγώ είχα τα φροντιστηριακά, μια χαρά..αλλά είχα και τα βοηθήματα μου..Αυτά που επέλεγα δηλαδή..Για δική μου καθαρά ευχέρεια...Δεν μπορώ να πω πως μου έκαναν κάτι παραπάνω, από θέμα γνώσης κτλ κτλ..αλλά θεωρώ πως δεν ήταν κακή επένδυση.
Να πω,πως τα βοηθήματα του φροντιστηρίου μου ήταν πλήρεις.Δηλαδή μεγάλη γκάμα ασκήσεων και σημειώσεων...Είναι ανάλογο σε τι φροντιστηριακά θα πέσει ο καθένας και αν καλύπτουν τις δικές του ανάγκες.:iagree:
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
knightwish
Νεοφερμένος
boza76
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.