932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ22136
Νεοφερμένος
Θα σε δω στον Παράδεισο του R.Matheson
Τζεην Ευρ της Καρλόττα Μπροντέ
Έγκλημα και τιμωρία
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kaim
Νεοφερμένος
I) The Lord of the Rings : The Fellowship of the Ring
II)The Lord of the Rings : The two Towers
III)The Lord of the Rings : The Return of the King
Αν μπορεις διαβασε τα στα Αγγλικα.Αλλα και στα ελληνικα ειναι epic.
Kaim
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει 1039 σελίδες, μικρά γράμματα, αλλά τα σπάει πραγματικά:no1:
Θα κάνω ένα καλοκαίρι να το τελειώσω.....
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιορδανης
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
μιλαει για μια κοπελα απο τη σρι λανκα που μετακομισε με τη μητερα της στο λονδινο τη δεκαετια του '70 και δειχνει τη ζωη της μεχρι την ενηλικιωση της.ο ρατσισμος που αντιμετωπισε,οι φιλες της,οι ερωτες,η επαγγελματικη αποκατασταση κλπ.πολυ ωραιο βιβλιο,εφηβικο και κυριως για κοριτσια.το προτεινω ανεπιφυλακτα
noodlee999
Νεοφερμένος
διαβαζω επισης τη μομο και "απαντησεις σε ζωτικα ερωτηματα" του οσσο
προτεινω κ εγω το γευση πικραμυγδαλου ...
α,, επισης ενα που μ'αρεσε παρα πολυ ειναι το "δεν με ξερεις, ουτε εγω"
και η τριλογια του κοσμου φοβερη τελος το χαρι ποττερ εννοειται:no1::sman::magic:...αν και το 7ο δεν το διαβασα ακομα:emm:
γενικα δεν εχω διαβασει και πολλα βιβλια
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
εγω τωρα διαβαζω το αρωμα...ωραιο φαινεται (ειμαι λιγο πριν την μεση) αλλα σε καποια σημεια κουραζομαι απο τις πολυ λεπτομερης περιγραφες. . .
Αξίζει τον κόπο. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αίσθηση που μου άφησε το βιβλίο αυτό όταν το τελείωσα.
Προτείνω ανεπιφύλακτα όλη τη σειρά της Τριλογίας του Κόσμου (το αστέρι του βορρά, ο άρχοντας των δύο κόσμων και το κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο) του Φίλιπ Πούλμαν.
Επίσης τους "Ενάρετους" του Sam Bourne.
Το ζαφείρι του Θεού του Ζίλμπερ Σινουέ.
Η Γνώση των Αγγέλων (Εκδ. Ψυχογιός, συγγραφέα δε θυμάμαι)
Μου αρέσουν φυσικά όλα τα βιβλία του Χάρι Πότερ. Σε παρόμοιο στυλ θα πρότεινα Αρτέμη Φάουλ (Όουεν Κόλφερ) και Λάουρα (Πέτερ Φρόιντ).
HappyHippo
Νεοφερμένος
του Gerald Hϋther.
Απολύτως κατανοητό από όλους αλλά και χρήσιμο για όλους!
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μυστήριο της Σπιναλόγκα, του αποδιοπομπαίου νησιού της Κρήτης.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Όσοι είναι φαν του Harry Potter δεν πρέπει να χάσουν με τίποτα το τελευταίο της σειράς. Κατα τη γνώμη μου είναι το καλύτερο της σειράς καθώς συνδιάζει πολλά στοιχεία με πολύ καλό τρόπο (το πρόβλημα είναι πως είναι λίγο μικρό, μόνο 662 σελίδες)
σορρυ που το ξεθαβω αυτο το μηνυμα... εγω ειχα τελειωσει ολα τα μαθηματα μ το σαββατο βραδυ... ετσι το αρχισα στις 1,00 το πρωι και το τελειωσα την κυριακη στις 20,00
ath09
Νεοφερμένος
Ανεμοδαρμένα Ύψη - Emily Bronte ****
Τα κάστρα του Άθλιν & του Ντάνμπεϊν - Ann Radclif **
Κόκκινο Χρώμα στα βλέφαρα - Catherine Rihoit ****
Φράνκενστάιν ή ο σύγχρονος Προμηθέας - Mary Shelley ****
Ο επιζών - Chuck Palahniuk ****
Mansfield Park - Jane Austen **
Ο Μινώταυρος κάνει διάλειμμα για τσιγάρο - Steven Sherrill **
:no1::no1:
ath09
Νεοφερμένος
<<Το νησί>> της Βικτώριας Χίσλοπ
Το μυστήριο της Σπιναλόγκα, του αποδιοπομπαίου νησιού της Κρήτης.
Το είχα διαβάσει τα Χριστούγεννα ! Φοβερό & κρίμα που δεν το έχει γράψει Έλληνας !Αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει και Best Seller(στην Ελλάδα).
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπημένο βιβλίο ever είναι Ο Λύκος της Στέπας του Herman Hesse. Το προτείνω ανεπιφύλακτα
Crookshanks
Διάσημο μέλος
The Innocent Man by John Grisham
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.