γεια.μπορει να μου προτεινει καποιος ενα πολυ καλο βιβλιο για προετοιμασια για το proficiency του cambridge;;;
Μήπως μπορείτε να προτείνεται επαρκή βιβλιογραφία προετοιμασίας και εξάσκησης για το C.P.E.;
Η revised σειρά :
https://www.expresspublishing.co.uk/...r&Family=UPSTREAM II REVISED EDITIONS&id=1709
Δείγμα από το 1ο κεφάλαιο:
https://www.expresspublishingbg.com/uploads/files/downloads/UPSTREAM-C2-504c77c46786b.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia95
Νεοφερμένος
Μήπως μπορείτε να προτείνεται επαρκή βιβλιογραφία προετοιμασίας και εξάσκησης για το C.P.E.; Το λεξιλόγιο θα πρέπει να το μαθαίνω με την κλασική μέθοδο φροντιστηρίου, δηλ., λίστες κατεβατές απέξω; Εναλλακτική ποιοτική μέθοδος; Ό,τι companions έχω είναι αγγλο-αγγλική μετάφραση με παράδειγμα ανά λέξη.
Για το λεξιλογιο εναλλακτικα μπορεις να το διαβαζεις μεσα από τα κειμενα που συναντας στο student's book...
Το cpe έχει και υψηλό επιπεδο γραμματικής, πρεπει να εξασκηθεις στις ιδιομορφες συνταξεις και τα παραγωγα....
σειρα βιβλιων για την ταξη του prof. πολυ καλο είναι το upstream c2 με companion ( εχει κειμενα, ασκησεις γραμμτικης, καλό λεξιλογιο, περιληψεις, εκθεσεις .) ή αλλιως για προετοιμασια μόνο στο use of english: use of english 1-2 από grivas ή bridging the gap 1+2 από boukouvalas ( να σου πω ότι εγω δεν προλαβα να βγαλω για την προετοιμασια μου αυτά τα βιβλια , αλλα τα έκανα μετα το διπλωμα για να βελτιωσω και αλλο το επιπεδό μου και με βοηθησαν αρκετα!!!, θα σου προτεινα να ξεκινησεις με το upstream και αν προλαβεις να κανεις το use of english 1 ή 2 αναλογα με το επιπεδό σου)
από practice tests: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να προσεξεις πολυ γιατί το format έχει αλλαξει λιγο εδω και δυο χρόνια και θα πρεπει να βρεις καινουριες εκδοσεις ( δεν σου προτείνω γιατί ξερω αυτά του παλιου συστήματος)
ελπιζω να βοηθησα, καλη επιτυχία!@!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Επίσης πότε άλλαξε τελευταία φορά το φορμάτ του ECPE ,ώστε να ξέρω απο ποια ημερομηνία έκδοσης και μετά να κοιτάω!
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Αυτό έχει γίνει revised τελευταία φορά το 2008.Δεν έχει κάτι πιο πρόσφατο;κοίτα τα βιβλία της Diane Flanel Piniaris από τις New Editions
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Αυτό έχει γίνει revised τελευταία φορά το 2008.Δεν έχει κάτι πιο πρόσφατο;
Και πάλι είναι καταπληκτικά
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλά επειδή είμαι "παλιός" θα ήθελα να έβλεπα πως είναι τα καινούρια δεδομέναΚαι πάλι είναι καταπληκτικά
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά επειδή είμαι "παλιός" θα ήθελα να έβλεπα πως είναι τα καινούρια δεδομένα
Μα δεν υπάρχουν "παλιά" και "καινούργια" δεδομένα, το ecpe πάντα τα ιδια πράγματα εξέταζε, το μόνο που άλλαζε ήταν η μορφή της εξέτασης. Τα βιβλία που σου πρότεινα είναι τα πιο compact και ολοκληρωμένα στην αγορά. Μπορεί να βρεις 1-2 βιβλία που αντί για 1 cloze 20 ερωτήσεων θα έχουν 2 cloze 10 ερωτήσεων το κάθε ένα αλλά μπορεί να μην γίνει δουλειά γιατί δεν θα είναι καλογραμμένα.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Μα δεν υπάρχουν "παλιά" και "καινούργια" δεδομένα, το ecpe πάντα τα ιδια πράγματα εξέταζε, το μόνο που άλλαζε ήταν η μορφή της εξέτασης. Τα βιβλία που σου πρότεινα είναι τα πιο compact και ολοκληρωμένα στην αγορά. Μπορεί να βρεις 1-2 βιβλία που αντί για 1 cloze 20 ερωτήσεων θα έχουν 2 cloze 10 ερωτήσεων το κάθε ένα αλλά μπορεί να μην γίνει δουλειά γιατί δεν θα είναι καλογραμμένα.
Οκ φίλε μου .Επομένως θα δω τα βιβλία που μου είπες και παίρνω και από την hau τα past peppers που έχει στο βιβλιαράκι και πιστεύω να είμαι κομπλέ !Cd για Listening έχουν τα βιβλία που μου προτίνεις (καθώς και λύσεις για τις ασκήσεις
εγω διδαχθηκα το endgame tou hillside press[palio format] to michigan proficiency skills builder ton new editions kai to super final ths super course.einai mia poli kalh alla apaititikh proetoimasia.
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Θα ήθελα να συνεχίσω τα αγγλικά μου σε επίπεδο proficiency.Το θέμα είναι όμως ότι το lower το πήρα στην γ γυμνασίου ( τώρα τελείωσα το σχολείο).Δεν θυμάμαι ούτε χρόνους ούτε τίποτα.Μου είπαν βέβαια ότι στο proficiency ξανά περνάς την γραμματική.Θα αρχίσω μάλλον φροντιστήριο το Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε , τώρα το καλοκαίρι , τι μου προτείνετε να κάνω; Να μπαίνω σε κανένα site και να διαβάζω ή να πάρω κανένα βιβλίο και να αρχίσω να διαβάζω;
christinafever
Νεοφερμένος
Είναι προτιμότερο να πάρω το Words You Need ή του Γριβα που βρίσκεται και σε αντιστοιχία με το students book?
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά
Θα ήθελα να συνεχίσω τα αγγλικά μου σε επίπεδο proficiency.Το θέμα είναι όμως ότι το lower το πήρα στην γ γυμνασίου ( τώρα τελείωσα το σχολείο).Δεν θυμάμαι ούτε χρόνους ούτε τίποτα.Μου είπαν βέβαια ότι στο proficiency ξανά περνάς την γραμματική.Θα αρχίσω μάλλον φροντιστήριο το Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε , τώρα το καλοκαίρι , τι μου προτείνετε να κάνω; Να μπαίνω σε κανένα site και να διαβάζω ή να πάρω κανένα βιβλίο και να αρχίσω να διαβάζω;
Και γω ακριβώς αυτό ήθελα να ρωτήσω, ξέρει κανείς κανα καλό σαιτ -κυρίως με χρήσιμο λεξιλόγιο- που να βοηθά στην προετοιμασία;
rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε νομιζω οτι θα σου ζητηθει πιστοποιηση.μπορεις να τηλεφωνησεις και να σου πουν αλλα δε νομιζωΞέρει κάποιος αν γίνεται να αγοράσω βιβλίο καθηγητή απο την hellenic american union?? Όπως αυτό https://www.hau.gr/?i=learning.el.ecpe.2432 Το έχει σαν επιλογή αλλά δεν ξέρω αν θα μου ζητήσουν πιστοποίηση ή κάτι τετιο.
christinafever
Νεοφερμένος
Πήρα κάτι βιβλία proficiency για εξάσκηση αλλά το course book και το activity book δεν είμαι σίγουρη αν είναι για proficiency γιατι δεν γραφει Ecpe πάνω. Το μόνο που λέει είναι On course 5.
Aς μου πει κάποιος σας παρακαλώ.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
christinafever
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.