stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

πηγαινω κανονικα σε δημοσιο σχολειο!!!γιατι να μην τα πληρωνει αυτα τα βιβλια το υπουργειο δεν εχω καταλαβει ακομα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

palio_melos
Διάσημο μέλος

Αμα σας στην πει η καθηγητρια γι αυτο, θυμησου οτι δεν εχει κανενα λογο..
Και οποιος αγορασει το βιβλιο, να ζηταει επιμονα αποδειξη.. Εμεις ποτε δεν πηραμε τις αποδειξεις απο το βιβλιο της β' λυκειου, παρολο που την ειχαμε πριξει μεχρι τα χριστουγεννα της γ' λυκειου..
(Βεβαια το καλυτερο θα ηταν απλα να μη το παρει κανεις!..)
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Φιλε ζεις στην Ελλαδα!ελεος!!!!πρεπει δωρεαν να ειναι!!!και γιατι να πληρωνουμε εμεις τα βιβλια?εμεις δικαιουμαστε δωρεαν βιβλια.γιατι να ειναι ετσι τοσα χρονια???ολα τα βιβλια πρεπει να ειναι δωρεαν!!!σου λεει μετα πως εχουμε δωρεαν παιδεια!!!!!!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η καθηγητρια ναι μεν θελει να κανει μαθημα αλλα ουτε μισο ευρω για φωτοτυπιες ενος αχαρακτηριστου βιβλιου με 100 χειριστης πληθωρας ασκησεων με υποβαθμισμενο λεξιλογιο δεν δινουμε!!Αν εχεις φιλους και απο αλλα τμηματα του σχολειου σου, αγορασε τα μαζι τους, ωστε να μη χαλατε (ασκοπα, θα λεγα) 15 ευρω ο καθενας σας..
Και οποιος αγορασει το βιβλιο, να ζηταει επιμονα αποδειξη.. Εμεις ποτε δεν πηραμε τις αποδειξεις απο το βιβλιο της β' λυκειου, παρολο που την ειχαμε πριξει μεχρι τα χριστουγεννα της γ' λυκειου..
σημερα ηρθε καθηγητρια αγγλικων στο σχολειο μας και μας ειπε πως τα βιβλια τα πληρωνουμε 15 ευρω!τι εχετε να πειτε?αυτη ειναι δωρεαν παιδεια??????????
Dude,you live in GREECEE
πηγαινω κανονικα σε δημοσιο σχολειο!!!γιατι να μην τα πληρωνει αυτα τα βιβλια το υπουργειο δεν εχω καταλαβει ακομα!!!!!
palio_melos
Διάσημο μέλος

Εγω μαζι σου ειμαι..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η καθηγητρια ναι μεν θελει να κανει μαθημα αλλα ουτε μισο ευρω για φωτοτυπιες ενος αχαρακτηριστου βιβλιου με 100 χειριστης πληθωρας ασκησεων με υποβαθμισμενο λεξιλογιο δεν δινουμε!!
Αλλα θυμαμαι κιολας που καθηγητριες μας ελεγαν κατηγορηματικα οτι οποιος δεν εχει βιβλιο, θα παιρνει απουσια..
Μαλιστα, η συγκεκριμενη μη τη χαρακτηρισω, το τονιζε: βιβλιο οχι φωτοτυπιες..
Αρκετα ατομα τρομοκρατουνταν, και πολλα αλλα τη γραφανε βεβαια..
Αλλα υποθετω αυτο το θεμα εχει τις ριζες του αρκετα πιο πανω απο τον εκαστοτε διδασκοντα..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Εγω μαζι σου ειμαι..
Αλλα θυμαμαι κιολας που καθηγητριες μας ελεγαν κατηγορηματικα οτι οποιος δεν εχει βιβλιο, θα παιρνει απουσια..
Μαλιστα, η συγκεκριμενη μη τη χαρακτηρισω, το τονιζε: βιβλιο οχι φωτοτυπιες..
Αρκετα ατομα τρομοκρατουνταν, και πολλα αλλα τη γραφανε βεβαια..
Αλλα υποθετω αυτο το θεμα εχει τις ριζες του αρκετα πιο πανω απο τον εκαστοτε διδασκοντα..
Χμμ καλυτερα απουσιες για τετοια παρα για αλλα

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

φιλε μου εγω εχω μια διδυμη αδερφη στην ιδια ταξη και το κακο ειναι πως πρεπει να δωσουμε 30 ευρω.Αν εχεις φιλους και απο αλλα τμηματα του σχολειου σου, αγορασε τα μαζι τους, ωστε να μη χαλατε (ασκοπα, θα λεγα) 15 ευρω ο καθενας σας..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ας το παρει εναςφιλε μου εγω εχω μια διδυμη αδερφη στην ιδια ταξη και το κακο ειναι πως πρεπει να δωσουμε 30 ευρω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.