Αναρωτιεμαι αν μπορειτε να μου πλοτεινεται καποια καλη μέθοδο (coursebook, workbook) αγγλικών για επίπεδο πριν το lower ετσι ωστε να προετοιμαστει κάποιος για να δώσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Γεια σας,
Αναρωτιεμαι αν μπορειτε να μου πλοτεινεται καποια καλη μέθοδο (coursebook, workbook) αγγλικών για επίπεδο πριν το lower ετσι ωστε να προετοιμαστει κάποιος για να δώσει
Στείλε μήνυμα στη Nina-nana που είναι καθηγήτρια αγγλικών, να σε κατατοπίσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fraouli
Νεοφερμένος
Θα αναλάβω ένα παιδί 3ης γυμνασίου που έχει αφήσει τα αγγλικα στην Β
Το επίπεδό του είναι αρκετά χαμηλό
Ποια βιβλία θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν? Δεν θέλω να τον πάω σε Α-Β junior για να μην τα παρατήσει πάλι
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σας
Θα αναλάβω ένα παιδί 3ης γυμνασίου που έχει αφήσει τα αγγλικα στην Β
Το επίπεδό του είναι αρκετά χαμηλό
Ποια βιβλία θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθούν? Δεν θέλω να τον πάω σε Α-Β junior για να μην τα παρατήσει πάλι
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μήπως να κάνετε βιβλία A Class; Από ότι θυμάμαι, εγώ έκανα τα Here We Go! εκδόσεις Burlington.
https://www.burlingtonbooks.com/Greece/Page.aspx?PageID=1486
fraouli
Νεοφερμένος
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ..Μήπως να κάνετε βιβλία A Class; Από ότι θυμάμαι, εγώ έκανα τα Here We Go! εκδόσεις Burlington.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..
harry akritas
Διάσημο μέλος
Μήπως να κάνετε βιβλία A Class; Από ότι θυμάμαι, εγώ έκανα τα Here We Go! εκδόσεις Burlington.
Συγγνώμη, αλλά η Α Class μου φαίνεται πολύ χαμηλό επίπεδο για ένα παιδί γ γυμνασίου, ιδιαίτερα από τη στιγμή που άφησε τη γλώσσα μόνο 1 χρονιά. Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς το επίπεδο του παιδιού, αλλά στην Α Class διδάσκονται πολύ στοιχειώδη πράγματα και οι γνώσεις του πρέπει να είναι πραγματικά περιορισμένες. Επίσης, θα βρει μπροστά τα αγγλικά στο λύκειο και το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να δώσει ούτε το Β2.
Ξανατονίζω όμως ότι κάνω μόνο υποθέσεις.
fraouli
Νεοφερμένος
Να έψαχνα κάποιο βιβλίο Β class που να ήταν π.χ. πιο απλοποιημένο?
Υπάρχει άραγε?
Δεν θέλω να του κόψω τα φτερά που λέμε..Θέλω να νιώσει ότι μπορεί να τα καταφέρει κι ας είναι μόνο ένας χρόνος που τα άφησε..
harry akritas
Διάσημο μέλος
Σωστό κι αυτό που λέτε..
Να έψαχνα κάποιο βιβλίο Β class που να ήταν π.χ. πιο απλοποιημένο?
Υπάρχει άραγε?
Δεν θέλω να του κόψω τα φτερά που λέμε..Θέλω να νιώσει ότι μπορεί να τα καταφέρει κι ας είναι μόνο ένας χρόνος που τα άφησε..
Αν και δεν είμαι ειδικός, ούτε γνωρίζω την περίπτωση, θα πρότεινα ένα βιβλίο τουλάχιστον Β Class. Καλό θα ήταν να διευκρινήσεις τι τάξη τελείωσε το παιδί πέρυσι και ακόμη καλύτερα να επικοινωνήσεις με τους φιλόλογους αγγλικής του φόρουμ, ιδιαίτερα για ό,τι έχει να κάνει με τα βιβλία. Βέβαια, εσύ ξέρεις το παιδί, εσύ είσαι η καθηγήτριά του και άρα εσύ θα ξέρεις καλύτερα από όλους μας.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα αγγλικά και η οποιαδήποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη. Η τελευταία φορά που ήρθα σε επαφή με τη γλώσσα λόγω φροντιστηρίου, πανελληνίων και σχολής ήταν το 2009.Αφού λοιπόν τώρα που έχω ξεμπερδέψει με αυτά και έχω απεριόριστο χρόνο, θα ξεκινήσω πάλι μαθήματα. θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: Πριν από μερικές μέρες μπήκα στην ιστοσελίδα του Cambridge και έκανα το τεστ επιπέδου, και για να μην το πολύ αναλύω το επίπεδο μου είναι Β1.Θέλω να μου προτείνετε μια μέθοδο, για να μπορέσω να καλύψω τα κενά και όταν ξεκινήσω μαθήματα να είμαι σε ένα επίπεδο Β1+
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επίσης από που μπορώ να βρω τεστακια για lower? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χρόνια πολλά! !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστω! Θεωρείς πως ειναι καλά για έναν σχετικά αρχάριο?Επίσης έχουν όλες τις θεματικές ενότητες για το lower ή χρειάζονται κι αλλά βιβλία?
American Economist
Επιφανές μέλος
Κάποιο άλλο βιβλιο έχετε να προτείνετε?
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.