tru22
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Γεια σε όλους. Ξεκινάω φέτος να διδάσκω αγγλικά σε παιδάκια και ψάχνω για βιβλία. Η κοπέλα λοιπόν που θα της κάνω έχει τελειώσει την Α' senior σε φροντιστήριο και ψάχνοντας αρκετά βρήκα το UPSTREAM της Express Publ. για το επίπεδο Α2. ΕΊναι καλό βιβλίο για το επίπεδο της? Από ότι μου είπε και η μητέρα της θέλει να δώσει για lower σε 3 χρόνια. Μήπως να προτιμήσω κάποιο άλλο βιβλίο? Κάθε γνώμη είναι καλοδεχούμενη!
αναμφισβήτητα CHOICES
πρέπει να είναι 3 σειρές για 3 χρονιές....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντα μαζί με όλα τα βιβλία μου, έκανα και Workbook... όμως η καθηγήτρια μου, μου είπε πως στις τάξεις: C Senior και στις τάξεις του Lower δεν χρειάζεται... ενώ κάποια παιδιά που ξέρω και από άλλα φροντιστήρια κάνουν το Workbook σε όλες τις τάξεις... οπότε σε ποιες τάξεις χρειάζεται και σε ποιες όχι?
Δεν έχει να κάνει με τάξεις, αλλά με το κατά πόσο εσύ προσωπικά έχεις ανάγκη να λύσεις ασκήσεις για να εμπεδώσεις το λεξιλόγιο/ τη γραμματική.Όντως μετά από κάποιο σημείο δεν χρειάζεται γιατί κάνεις περισσότερο practice tests αλλά εγώ μέχρι την Pre-Lower είχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
To the top, access ή Action ;
hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποια σειρά μου προτείνεται να αρχίσω ;
To the top, access ή Action ;
Φιλε σε χανω!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλε σε χανω!
Τι θες να πεις;
Αυτό που ρωτάω είναι απλό. Ποια σειρά είναι πιο κατάλληλη ώστε να ασχοληθώ μαζί της.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Guest-77410
Επισκέπτης
ετοιμαζομαι να κάνω ιδιαίτερα σε τάξη lower. τι βιβλια μου προτείνετε;
εγω οταν ημουν μαθητρια εκανα το ECCE book 2 απο HAU.
εχετε καμια ιδεα για βιβλια γραμματικης και εκθεσης;
Guest-77410
Επισκέπτης
ποια απο τα 2 προτεινετε για c-d class και pre-lower;
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
DimitraKapa
Νεοφερμένος
Komhtasi7
Νεοφερμένος
DimitraKapa
Νεοφερμένος
Ξέρετε κάποιο βιβλίο με practice tests για το ecpe που να έχει και το answer key μέσα;
Τσεκαρε τα βιβλια με practice tests της Hellenic American union
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω κανένα που να έχει μαζί και answer key. Όλα όσα έχω δει είναι Student's Books με χωριστό Teacher's Book και Companion. Μερικά Teacher's Books (π.χ. της Ελληνοαμερικανικής) έχουν μαζί και τα CD για το listening, αλλιώς πρέπει να τα αγοράσεις χωριστά.Ξέρετε κάποιο βιβλίο με practice tests για το ecpe που να έχει και το answer key μέσα;
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
Komhtasi7
Νεοφερμένος
Μόνο το teachers book το περιέχει δηλαδή;Δεν ξέρω κανένα που να έχει μαζί και answer key. Όλα όσα έχω δει είναι Student's Books με χωριστό Teacher's Book και Companion. Μερικά Teacher's Books (π.χ. της Ελληνοαμερικανικής) έχουν μαζί και τα CD για το listening, αλλιώς πρέπει να τα αγοράσεις χωριστά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.