American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DoraDt
Νεοφερμένος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
έχει πάρει κανείς τα βιβλία της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης για το ECPE? Αν ναι πείτε καμία γνώμη.. Λέω για αυτά της προετοιμασίας, όχι με τα τεστάκια.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σε όλους! Μου πρότειναν να αναλάβω ένα παιδί ΣΤ' Δημοτικού στα Αγγλικά. Δεν έχει παρακολουθήσει ξανά φροντιστήριο, ξέρει ( ; ) μόνο ό, τι έχει κάνει στο σχολείο. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να έχει διάσπαση προσοχής. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Σε τι περίπου επίπεδο θα μπορούσε να βρίσκεται; Πόσες ώρες την εβδομάδα μπορεί να χρειάζεται μια τέτοια περίπτωση; Τι βιβλία θα μου προτείνατε αντιστοίχως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αναλόγως πόσο καλή προετοιμασία έχει κάνει στο σχολείο.
Μπορείς να δεις τα βιβλία που έκαναν εκεί ή τα φυλλάδια τέλος πάντων και να τα αντιστοιχήσεις σε τάξη (υπολόγισε μια τάξη πιο κάτω για να είσαι σίγουρα μέσα και αν δεις ότι τραβάει το παιδί θα την καλύψετε πιο γρήγορα). Υποθέτω θέλουν να το προετοιμάζεις σιγά σιγά για Lower (ίσως τον Νοέμβριο της Β'γυμν αν τώρα ξεκίνησε την ΣΤ δημοτικού?), οπότε στην αρχή 2 45λεπτα και μετά 2 μονόωρα θα ήταν καλά. (Τα λέω σπαστά και όχι μαζεμένα 1,5 ή 2 ώρες γιατί έχει και την διάσπαση).
Και τέλος, είσαι σίγουρη ότι θες να αναλάβεις παιδί με διάσπαση; Είναι ιδιαίτερα και αρκετά δύσκολα παιδιά. Έχεις ξαναδουλέψει με τέτοια;
DoraDt
Νεοφερμένος
math2arch
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DoraDt
Νεοφερμένος
Θα κάνω φέτος πρώτη φορά ιδιαίτερο σε δύο παιδιά Ε Δημοτικού αγγλικά. Έχουν τελειώσει την junior A και B με τα βιβλία Toby Tom and Lola της Oxford. Φέτος συνεχίζουν στην Senior A και δεν ξέρω ποια σειρά είναι η καλύτερη επιλογή. Η σειρά που προανέφερα είναι προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα και συμπεριλαμβάνει πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες που τραβούν την προσοχή του μαθητή. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι αντίστοιχο, δηλαδή βιβλία μεσαίου επιπέδου και με αρκετό διαδραστικό υλικό καθώς ο ένας μαθητής έχει μαθησιακές δυσκολίες και χάνει αρκετά εύκολα το ενδιαφέρον του στο μαθήματα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...