Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Έχει ήδη πάει 20 Ιουλίου και ακόμη δεν έχει διανεμηθεί η βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις στους εξεταζόμενους, ενώ πέρσι η εν λόγω βεβαίωση είχε διανεμηθεί από τις 12/7.
Έχω στείλει και μήνυμα στο υπουργείο και δεν έχω λάβει ενημέρωση.
Ξέρει κανείς τι θα γίνει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα στο forum.
Έχει ήδη πάει 20 Ιουλίου και ακόμη δεν έχει διανεμηθεί η βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις στους εξεταζόμενους, ενώ πέρσι η εν λόγω βεβαίωση είχε διανεμηθεί από τις 12/7.
Ξέρει κανείς τι
Εγώ άκουσα πριν ακόμα δώσουμε ότι ορισμένα παιδιά πήγαιναν και έπαιρναν μια βεβαίωση συμμετοχής στις πανελληνιες ..δεν ξέρω αν είναι η ίδια... μας χρειάζεται σε κάτι αυτή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομάρχης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνηθως απαντάνε δηλαδή; ????????Αρχική Δημοσίευση από Dhmhg:Έχω στείλει και μήνυμα στο υπουργείο και δεν έχω λάβει ενημέρωση.
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα στο forum.
Ξέρει κανείς τι θα γίνει;
Εγώ πήρα στο σχολείο μου και ρώτησα και μου είπαν πως από την τρίτη που μας πέρασε οι βεβαιώσεις ήταν έτοιμες και πήγα και την πήρα... Είσαι σίγουρη πως στο σχολείο σου δεν έχουν έρθει;
Guest 699855
Επισκέπτης
Νομίζω ότι θα πρέπει να απευθυνθείς στο Λύκειό σου την ημέρα εφημερίας του ή αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις τον Σεπτέμβριο. Πιθανότατα να τις χορηγούν ήδη χωρίς να έχει βγει σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο καθώς είναι μια διαδικασία ρουτίνας που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι απαραίτητο να την προμηθευτούμε;Η Βεβαίωση Συμμετοχής περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων. Χορηγείται αμέσως μετά την οριστικοποίηση των βαθμολογιών και των ειδικών μαθημάτων. Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται τη βεβαίωση συμμετοχής τους από το Λύκειο, στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Νομίζω ότι θα πρέπει να απευθυνθείς στο Λύκειό σου την ημέρα εφημερίας του ή αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις τον Σεπτέμβριο. Πιθανότατα να τις χορηγούν ήδη χωρίς να έχει βγει σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο καθώς είναι μια διαδικασία ρουτίνας που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ τη χρησιμοποιήσα πρώτη φορά φέτος, 5 χρόνια μετά, γιατί είχε πάνω τον αριθμό υποψηφίου. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα.
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε τι ακριβώς χρησιμεύει η βεβαίωση;
Εγώ τη χρησιμοποιήσα πρώτη φορά φέτος, 5 χρόνια μετά, γιατί είχε πάνω τον αριθμό υποψηφίου. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα.
Χρησιμεύει για το μηχανογραφικο της Κύπρου και για τις μετεγγραφές.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σίγουρα χρειάζεται στα παιδιά που θα φύγουν για προπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό όπου εκτός από το απολυτήριο λυκείου απαιτείται και η συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η βεβαίωση λοιπόν αυτή είναι το δικαιολογητικό που υποχρεούνται να καταθέσουν προκειμένου να γίνουν δεκτοί. Επίσης αν κάποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος τα δύο επόμενα χρόνια με το 10%, θα πρέπει να επιδείξει την πρωτότυπη βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις και την αστυνομική του ταυτότητα προκειμένου να δημιουργήσει καινούριο προσωπικό κωδικό ασφαλείας.
Scandal
Διαχειριστής
Σίγουρα χρειάζεται στα παιδιά που θα φύγουν για προπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό όπου εκτός από το απολυτήριο λυκείου απαιτείται και η συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η βεβαίωση λοιπόν αυτή είναι το δικαιολογητικό που υποχρεούνται να καταθέσουν προκειμένου να γίνουν δεκτοί. Επίσης αν κάποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος τα δύο επόμενα χρόνια με το 10%, θα πρέπει να επιδείξει την πρωτότυπη βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις και την αστυνομική του ταυτότητα προκειμένου να δημιουργήσει καινούριο προσωπικό κωδικό ασφαλείας.
α ok τότε κι εγώ δεν θα πάω να την πάρω, μου είναι παντελώς άχρηστη και απόρησαΧρησιμεύει για το μηχανογραφικο της Κύπρου και για τις μετεγγραφές.
Dimitris_Gr
Νεοφερμένος
Συνηθως απαντάνε δηλαδή; ????????
Παλαιότερα μου έχουν απαντήσει σε αρκετά θέματα.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Είναι απαραίτητο να την προμηθευτούμε;
Εγώ την είχα πάρει γιατί πίστευα ότι θα μου χρειαζόταν. Έτσι και έγινε. Μου ζητήθηκε ως ένα απο τα δικαιολογητικά εγγραφής στη σχολή μου.Ωραία, θα ρωτήσω και εγώ το σχολείο. Προσωπικά την θέλω για αρχείο μπας και χρειαστεί στο μέλλον.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Εγώ την είχα πάρει γιατί πίστευα ότι θα μου χρειαζόταν. Έτσι και έγινε. Μου ζητήθηκε ως ένα απο τα δικαιολογητικά εγγραφής στη σχολή μου.
Guest 699855
Επισκέπτης
Εγώ την είχα πάρει γιατί πίστευα ότι θα μου χρειαζόταν. Έτσι και έγινε. Μου ζητήθηκε ως ένα απο τα δικαιολογητικά εγγραφής στη σχολή μου.
Μάλλον τη βεβαίωση πρόσβασης σου ζήτησαν και όχι τη βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές.΄Οπως και να έχει αφού σας τη δίνουν γιατί να μην την πάρετε; Ακόμα κι αν δεν σας χρειαστεί κάπου, κρατήστε την στο αρχείο σας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Μάλλον τη βεβαίωση πρόσβασης σου ζήτησαν και όχι τη βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές.΄Οπως και να έχει αφού σας τη δίνουν γιατί να μην την πάρετε; Ακόμα κι αν δεν σας χρειαστεί κάπου, κρατήστε την στο αρχείο σας.
Ξέρεις αν μπορώ να την πάρω τον Σεπτέμβριο;
Guest 699855
Επισκέπτης
Ξέρεις αν μπορώ να την πάρω τον Σεπτέμβριο;
Μπορείς!
American Economist
Επιφανές μέλος
seferhs2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαίωση πρόσβασης; Έχει διαφορά;Μάλλον τη βεβαίωση πρόσβασης σου ζήτησαν και όχι τη βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές.΄Οπως και να έχει αφού σας τη δίνουν γιατί να μην την πάρετε; Ακόμα κι αν δεν σας χρειαστεί κάπου, κρατήστε την στο αρχείο σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.