Newlife
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Γειά χαρά,Είμαι απόφοιτος αποφάσισα να ξανδώσω πανελλήνιες αλλά τωρα δεν γουστάρω να διαβάσω να κάθομαι στο σπίτι κτλ.Το θέμα είναι οτι εγώ παρακάλαγα τους δικούς μου στην αρχή της χρονιάς να με γράψουν φροντιστήριο,είμαι μπερδεμένος τι να κάνω?
Well ξανασκέψου γιατί αποφάσισες να δώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Newlife
Νεοφερμένος
να με θεωρώ αγράμματο
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Newlife
Νεοφερμένος
και οχι δουλειες με μη σιγουρη επαγγελματικη αποκαταστση και αυτο γιατι ειμαι αναποφασιστος και παραταω οσα εχω κανει μεχρι τωρα(εκτος σχολειου) στη μεση
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Το οτι δεν μπορω να διανοηθώ οτι δεν θα σπουδάσω στο πανεπιστήμιο,δηλαδη
να με θεωρώ αγράμματο
Ε αν για σένα είναι σημαντικό κίνητρο, fight for it. Ό,τι άλλο και να λέμε, χάσιμο χρόνου είναι. Σκέψου τον εαυτό σου να σπουδάζει, όπως δηλαδή τον φαντάζεσαι και θα σου ξαναέρθει η όρεξη. Επίσης, γιατί βαριέσαι τόσο? Νταξ, λογικό. Όλοι έχουμε τέτοιες φάσεις, αλλά, αν το δεις σοβαρά το όλο θέμα θα στρωθείς.
chris_90
Διάσημο μέλος
Το θεμα ειναι οτι εξακολουθω να το θελω πολυ να ξαναδωσω, απλα ειναι μια ελλειψη συγκεντρωσης πανω απο τις δυναμεις μου!
Τομέας
Νεοφερμένος
Το οτι δεν μπορω να διανοηθώ οτι δεν θα σπουδάσω στο πανεπιστήμιο,δηλαδη
να με θεωρώ αγράμματο
υπάρχουν και αγράμματοι με πτυχία πανεπιστημίου!
Πώς;
Πάρε το χαρτί του πανεπιστημίου πιάσε δουλειά μην ανοίξεις βιβλίο για 10 χρόνια και πήρες την απάντηση.To χαρτί του ΑΕΙ είναι μια υπόσχεση στον εργοδότη σου ότι θα δουλέψεις το ίδιο σκληρά όπως και για το πτυχίο.
Οτι διαβάσεις στο πανεπιστήμιο θέλει πολλές επαναλήψεις ΜΟΝΟΣ μετά που θα είσαι πτυχιούχος και δεν θα έχεις κάποιο καθηγητή να δίνει ρυθμό....αλλιώς τα ξεχνάς όλα. gl
ntinoula
Νεοφερμένος
mairh.c.p
Νεοφερμένος
Θα προτείνω το εξής.... Κανείς δε βαριέται με το Internet, οπότε γιατί να μην συμμετέχεις σε κοινότητες για τα μαθήματα που σε ενδιαφέρουν online?
Ξεκίνα έτσι, ώστε να μη χάνεις την τριβή με το αντικείμενο!
Προσφέρομαι να σου στέλνω ασκήσεις με email για να κάνω τη ζωή σου πιο δύσκολη
georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.