johnnynoisemaker
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Με εξασκηση μονο θα τα ξεπερασεις. Και ΠΡΟΣΟΧΗ. Διαβαζε καθε ερωτηση δυο και τρεις φορες. Οι βαθμοι αυτοι δεν ειναι ενδεικτικοι τις εκαστοτε δυσκολιας του διαγωνισματος οπως ο ιδιος λες, αλλα της απροσεξιας σου. Οποτε αφου αυτο φταιει, διορθωσε το. Αν κανεις τετοια λαθη πχ στα Σ-Λ, κατσε κανε 600 Σ-Λ μονος σου. Εγω ετσι εκανα και πλεον διαβαζω ΠΟΛΥ καλα καθε προταση και δεν χανω μοναδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
izygaki
Νεοφερμένος
jjohn
Νεοφερμένος
εγώ στην φύσικη στο φροντιστήριο έγραψα 13,4 γιατί πολύ απλά διάβασα μία ολόκληρη άσκηση ΛΑΘΟΣ :nonoπάντως την έλυσα σωστή αυτή ^_^) και έβαλα κάτι Σ-Λ κατάλαθος ανάποδα
κρίμα γιατί τα ήξερα,στο επόμενο πάντως θα προσέξω πιο πολύ
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
Guest 894423
Επισκέπτης
Πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στην εκφώνηση, να τη διαβάζετε και δυο και τρεις φορές αν χρειαστεί και ΠΑΝΤΑ να ελέγχετε τις απαντήσεις σας.
Πέρυσι που έδινα ΑΕΠΠ διάβαζα γύρω στα δέκα λεπτά την εκφώνηση μιας άσκησης για να καταλάβω... Μην θεωρείτε ότι είναι χαμένος χρόνος!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα γιατι τί βαθμούς πρεπει να παρεις μπορείς να κανεις καποιες υποθέσεις εδω:
https://ischool.e-steki.gr/page.php?p=moria
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλά διαβάσματα!
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
kkantoutsis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλεξάνδρα. Ναι στην 3 Λυκείου πρέπει να παίρνουν όλοι 20. Εφόσον υπάρχει έστω και ένας που το πήρε και δεν το αξίζει πρέπει να πάρουν όλοι. Όλη η Ελλάδα.
Πάντως και εγώ το ίδιο είχα πάθει με το ΑΟΔΕ. Μου είχε βάλει 15 και 17 στα εξάμηνα και τελικά έγραψα 20, οπότε ο βαθμός έγινε 19,4. Εγώ του είπα: "Κάθε μέρα να ανάβεις κερί να περάσω εκεί που θέλω, γιατί άμα δεν περάσω λόγο των βαθμών σου την *****σες". Ακριβώς έτσι του είπα.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Αν κάτι συμβαίνει λάθος κάπου δε ζητάς να το κάνεις κι εσύ, δεν είναι αξιοκρατία αυτό. Πάντως πραγματικά δεν καταλαβαίνω. ΟΚ, 13 ήταν αυστηρό. Η ίδια η κοπέλα δε μας είπε ότι άξιζε π.χ. 17, εσάς τι σας κόφτει? Εξάλλου τύφλα να 'χει ο προφορικός, αν θέλει τον διορθώνει με απώλειες στο ελάχιστο. Αυτό που θα έπρεπε να σας πειράξει είναι ότι πάει για Ιατρική και προφανώς δεν έχει ιδέα για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει. Είναι Φλεβάρης, αν θέλει να χτυπάει 19άρια η ύλη θα πρέπει να έχει τελειώσει και να χωνεύεται σιγά σιγά, όχι να λέμε αρρώστησα και δεν μπόρεσα να γράψω. princess συγγνώμη αν φαίνομαι πως γίνομαι επιθετική απέναντι σου, απλά καλό είναι όταν έχεις βάλει έναν τέτοιο στόχο να ξέρεις για που βαδίζεις και ότι αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να έρθει η αποτυχία. Προσπάθησε λοιπόν να προετοιμαστείς όσο καλύτερα μπορείς και αν σε καίει τόσο ο προφορικός του τον τρίβεις στα μούτρα όταν βγουν τα γραπτά. Αλλά καλύτερα να αναρωτηθείς τι πήγε λαθος και σου έβαλε 13 και να βελτιωθείς, παρά να βρεθείς προ εκπλήξεως στο τέλος.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τοτε να μην πηγαίνουμε καθόλου σχολείο στην Γ΄ Λυκείου. Γιατί δεν πάμε κατευθείαν για πανελλήνιες? Τζάμπα χρόνος να παρακολουθείς και να σου βάζουν κάτι λιγότερο από 20.
Αν κάτι συμβαίνει λάθος κάπου δε ζητάς να το κάνεις κι εσύ, δεν είναι αξιοκρατία αυτό. Πάντως πραγματικά δεν καταλαβαίνω. ΟΚ, 13 ήταν αυστηρό. Η ίδια η κοπέλα δε μας είπε ότι άξιζε π.χ. 17, εσάς τι σας κόφτει? Εξάλλου τύφλα να 'χει ο προφορικός, αν θέλει τον διορθώνει με απώλειες στο ελάχιστο. Αυτό που θα έπρεπε να σας πειράξει είναι ότι πάει για Ιατρική και προφανώς δεν έχει ιδέα για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει. Είναι Φλεβάρης, αν θέλει να χτυπάει 19άρια η ύλη θα πρέπει να έχει τελειώσει και να χωνεύεται σιγά σιγά, όχι να λέμε αρρώστησα και δεν μπόρεσα να γράψω. princess συγγνώμη αν φαίνομαι πως γίνομαι επιθετική απέναντι σου, απλά καλό είναι όταν έχεις βάλει έναν τέτοιο στόχο να ξέρεις για που βαδίζεις και ότι αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να έρθει η αποτυχία. Προσπάθησε λοιπόν να προετοιμαστείς όσο καλύτερα μπορείς και αν σε καίει τόσο ο προφορικός του τον τρίβεις στα μούτρα όταν βγουν τα γραπτά. Αλλά καλύτερα να αναρωτηθείς τι πήγε λαθος και σου έβαλε 13 και να βελτιωθείς, παρά να βρεθείς προ εκπλήξεως στο τέλος.
Δεν νομιζω να ειπα ποτε οτι αξιζω για 17... (αν μιλας για μενα).Ναι ξερω οτι δεν καταβαλω την τοση προσπαθεια που χρειαζομαι για να περασω και εχω αποφασισει να το αλλαξω!Αλλα δεν ξερω πως γιατι πρεπει να ξαναδιαβασω ολη την υλη για να την τελειοποιησω αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω και αγχωνομαι.Περριτο να πω οτι μου ειναι δυσκολη η αποστηθιση και να συγκεντρωνομαι για πολλη ωρα στο διαβασμα αλλα απο δω και περα θα προσπαθησω να το αλλαξω!Ελπιζω να τα καταφερω...
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικα πολυ γονεις κ μαθητες του την ειπαν εκεινη την μερα και εχει γινει πολυ πιο αυστηρος.Εχω κουραστει να σπαταλω τον χρονο μου γι'αυτον και να με τους βαθμους του χαντακωσε την ταξη εκτος βεβαια τους πρωτους απουσιολογους που αυτοι ακομα κι αν γραψανει κανενα 13 ή 14 το παραβλεπει και τους βαζει ενα 20 ,το ιδιο και ο φυσικος που πορφανως ειναι σε συνομωσια με τον μαθηματικο .Οτι εγινε ,εγινε!Δεν αλλαζει..Ας κανει οτι θελει αρκει να μην μας βαλει ακομα πιο χαμηλο στο επομενο τετραμηνο αλλιως θα τα παιξω (σημερα να φαντασεις ρωτησε ποιος εχει κανει ασκησεις και μονο εγω και ενα αλλο παιδι ειχαμε κανει)...Πραγματικά πολύ απαράδεκτος ο καθηγητής. Προτείνω να παραπονεθούν οι γονείς σου στον διευθυντή του σχολείου να σου αλλάξει τους βαθμούς και αν δεν βρεις ανταπόκριση, να πάνε στον σχολικό σύμβουλο της περιοχής σου. Τι πάει να πει 13; Αυτός δηλαδή είναι σωστός σε όλες του τις υποχρεώσεις;
Αλεξάνδρα. Ναι στην 3 Λυκείου πρέπει να παίρνουν όλοι 20. Εφόσον υπάρχει έστω και ένας που το πήρε και δεν το αξίζει πρέπει να πάρουν όλοι. Όλη η Ελλάδα.
Πάντως και εγώ το ίδιο είχα πάθει με το ΑΟΔΕ. Μου είχε βάλει 15 και 17 στα εξάμηνα και τελικά έγραψα 20, οπότε ο βαθμός έγινε 19,4. Εγώ του είπα: "Κάθε μέρα να ανάβεις κερί να περάσω εκεί που θέλω, γιατί άμα δεν περάσω λόγο των βαθμών σου την *****σες". Ακριβώς έτσι του είπα.
Αυτα ακριβως μου λειπουν...αλλα που θα παει πρεπει να δεθω πανω απ'το βιβλιο.Πείσμα και προσήλωση στο στόχο σου θέλει και θα τα καταφέρεις. Να κοιτάς και τις λεπτομέρειες, και οπουδήποτε κολλάς να προσπαθείς να λύσεις τις απορίες σου, μην αφήνεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα. Μια χαρά θα τα καταφέρεις, απλά όρμα στη δουλειά και όλα καλά θα πάνε
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Πάντως χάζευα πριν λίγο θέματα πανελληνίων και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που μας βάζουν στο φροντ. Πραγματικά τα πρώτα 2 θέματα των Πανελληνίων 2009-2010 τα απάντησα στο μυαλό μου την ώρα που τα διάβαζα...)
Help ψυχολογία στον πάτο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
και για αυτο σας τα βαζουν για να εξασκηθειτε με τα δυσκολα και να λυσετε μετα τα πιο ευκολα...
εμενα ο υπνος με βοηθαει να ξεχασω τα προβληματα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.