στελα+
Νεοφερμένος
Μονο για στατιστικα ειναι χρησημο....
δηλαδη τι μπουρουμε να μαθουμε με αυτο????
πωπω. πολυ αγχοσ.
αντε να βγουν αυτεσ οι βασεισ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια εμαθα τον αριθμο του πρωτου για περισι.
1913 ειχε.
σασ ενδιαφερει????????????
Εγώ ξέρω του τρίτου 1900!Βρε μην αγχώνεσαι οτι είναι να γίνει θα γίνει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στελα+
Νεοφερμένος
Εγώ ξέρω του τρίτου 1900!Βρε μην αγχώνεσαι οτι είναι να γίνει θα γίνει!
ναι η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ αγχοσ.
αν γινοταν δεν θα αγχωνομουν!!!!!! ειναι πολυ δυσκολο...................
mpampis6565
Νεοφερμένος
στελα+
Νεοφερμένος
etasas
Νεοφερμένος
στελα+
Νεοφερμένος
ναι όντως οι αιτήσεις από επαλ ομάδα Α είναι πολύ λίγες τελικά..άντε ρε στέλλα υπομονή,μακάρι να είσαι στους πρώτους 39! ΥΓ sorry για τα greeklish
σε ευχαριστω .
μακαρι....
στισ 29 τελικα οι βασεισ
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
310 οι αιτησεισ παιδια.
Τι αιτήσεις? για αστυφυλάκων?
mpampis6565
Νεοφερμένος
Ναι για αστυφυλακων...Τι αιτήσεις? για αστυφυλάκων?
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
mpampis6565
Νεοφερμένος
https://www.edu4u.gr/comments.aspx?qid=4744 ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ??Που το μάθατε αυτο?
και εσυ για αστυνομια απο επαλ?? εδω το λεει ο κουτρουμπελης.. https://www.edu4u.gr/comments.aspx?qid=4744
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
ναι η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ αγχοσ.
αν γινοταν δεν θα αγχωνομουν!!!!!! ειναι πολυ δυσκολο...................
καλημερα στελλα, ειμαι και εγω για αστυνομια εχω γραψει 1673. ποσο εχεις γραψει εσυ? οποιος ακομα μπορει να γραψει το βαθμο του καλως.. να ξερουμε πανω κατω ποσοι εχουν γραψει πολυ καλα...
mpampis6565
Νεοφερμένος
Οι βαθμοι μας ειναι στις 2-3 προηγουμενες σελιδες!!Η στελλα εχει 1800 μορια και εγω 1865....Αν γνωριζεις κι'αλλους υποψηφιους απο επαλ για αστυφυλακων μετεφερε τους εδω γιατι και εμεις θελουμε να μαθουμε και αλλες βαθμολογιες..καλη επιτυχια!!καλημερα στελλα, ειμαι και εγω για αστυνομια εχω γραψει 1673. ποσο εχεις γραψει εσυ? οποιος ακομα μπορει να γραψει το βαθμο του καλως.. να ξερουμε πανω κατω ποσοι εχουν γραψει πολυ καλα...
στελα+
Νεοφερμένος
Οι βαθμοι μας ειναι στις 2-3 προηγουμενες σελιδες!!Η στελλα εχει 1800 μορια και εγω 1865....Αν γνωριζεις κι'αλλους υποψηφιους απο επαλ για αστυφυλακων μετεφερε τους εδω γιατι και εμεις θελουμε να μαθουμε και αλλες βαθμολογιες..καλη επιτυχια!!
σωστα μπαμπη.
αν ξερεισ κι αλλουσ πεσ τουσ να γταφτουν να
γραφουμε εδω.
παιδια στειλτε στην νετ
email να πουν και για εμασ κατι για τισ βασεισ .
κανεισ δεν ενδιαφερεται για μασ.
https://www.ert.gr/index.php/etaireia/keep/epikoinwnia-me-tin-ert.html
μπειτε εδωωωω
mpampis6565
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.