Guhahg5837
Νεοφερμένος
Ο Guhahg5837 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
25-07-23
01:26
Να είχα τα μόρια της αδελφής σου... Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος παρανοϊκός εκεί έξω .Έχω γράψει οριακά πάνω από την περσινή βάση της Πληροφορικής ΑΠΘ και κοντεύω να τρελαθώ αυτές τις μέρες.Η αδερφή μου έχει γράψει 18260 και θέλει να περάσει πληροφορική ΕΚΠΑ που πέρυσι είχε 17.072
Μου φαίνεται αδύνατο να ανέβει τόσο
Παρόλο που στα στατιστικά έχουνε γράψει χειρότερα από πέρυσι σε όλα τα μαθήματα εκτός της έκθεσης φοβάται ότι θα αλλάξουν οι προτιμήσεις των παιδιών, όλοι θα δηλώσουν ΕΚΠΑ πληροφορική και αντί να είναι πρώτα ημμυ ΕΜΠ ΑΠΘ κλπ να μπει πληροφορική ΕΚΠΑ
Εγώ είμαι 99,9999999% σίγουρη ότι είναι μέσα
george352487
Νεοφερμένος
Ο george352487 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
25-07-23
01:43
Μπραβο! Σε ποια πολη περασε;Έτσι ήταν την πρώτη φορά (το 2021) ο γιος μου με τρεις άριστους βαθμούς και 14,6 στην έκθεση εχασε την Ιατρική για λίγο.
Πέρυσι (το 2022) ξαναεδωσε και πέρασε.
Τώρα τελείωσε το 1ο έτος.
Εσύ εύχομαι να περάσεις με την πρώτη
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
25-07-23
07:15
Αθηνα είναι τώρα. Κανονικά περνούσε και Λάρισα αλλά επειδή περνούσε η κόρη μου Αθήνα και θέλαμε να είναι μαζί, δεν δήλωσε καθόλου Λάρισα (μέναμε Βόλο) γιατί ένας καθηγητής μας είπε ότι είναι ίδια περιφέρεια δεν θα μπορούσαμε να αιτηθουμε μετεγγραφή. Οπότε δήλωσε Αλεξανδρούπολη και πήρε την μετεγγραφή.Μπραβο! Σε ποια πολη περασε;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,965 μηνύματα.
25-07-23
07:34
ε καλο ειναι οι καθηγητες να τα μαθουν καλυτερα ,,τα χρειαζονται αλλωστε.Αθηνα είναι τώρα. Κανονικά περνούσε και Λάρισα αλλά επειδή περνούσε η κόρη μου Αθήνα και θέλαμε να είναι μαζί, δεν δήλωσε καθόλου Λάρισα (μέναμε Βόλο) γιατί ένας καθηγητής μας είπε ότι είναι ίδια περιφέρεια δεν θα μπορούσαμε να αιτηθουμε μετεγγραφή. Οπότε δήλωσε Αλεξανδρούπολη και πήρε την μετεγγραφή.
και η λαρισα παει αθηνα..
οκ σουπερ μαμμυ τελος καλο ολα καλα
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
25-07-23
07:40
Σε φίλη που έχει σπίτι στο Βολο (όπως κι εμείς) και σπουδάζει ο μεγάλος γιος Αθήνα δεν πήρε ο μικρός(που πέρασε Λάρισα) μετεγγραφη. Δεν μπορούσα να το ρισκάρω και να διατηρώ τρία σπίτια, οπότε αφού δεν έπιανε Αθήνα και πληρουσαμε τα άλλα κριτήρια τι νόημα είχε που θα πέρναγε? Άλλωστε μπήκε και με σειρά (!!!!)ε καλο ειναι οι καθηγητες να τα μαθουν καλυτερα ,,τα χρειαζονται αλλωστε.
και η λαρισα παει αθηνα..
οκ σουπερ μαμμυ τελος καλο ολα καλα
25-07-23
07:45
Ισχυει,σε παραπάνω από τα μισά τμήματα είχαν φουσκώσει λίγο τις βάσεις.Πέρυσι δεν θα λέγαμε ότι ήταν και πολύ ευνοϊκές
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
25-07-23
08:19
Η αδερφή μου έχει γράψει 18260 και θέλει να περάσει πληροφορική ΕΚΠΑ που πέρυσι είχε 17.072
Μου φαίνεται αδύνατο να ανέβει τόσο
Παρόλο που στα στατιστικά έχουνε γράψει χειρότερα από πέρυσι σε όλα τα μαθήματα εκτός της έκθεσης φοβάται ότι θα αλλάξουν οι προτιμήσεις των παιδιών, όλοι θα δηλώσουν ΕΚΠΑ πληροφορική και αντί να είναι πρώτα ημμυ ΕΜΠ ΑΠΘ κλπ να μπει πληροφορική ΕΚΠΑ
Εγώ είμαι 99,9999999% σίγουρη ότι είναι μέσα
Είναι πολύ λογικό και φυσιολογικό σε τέτοια κατάσταση ο εγκέφαλος να χτίζει άμυνα για να μην απογοητευτεί. Υπομονή χρειάζεται, καμιά έξοδο και καμιά θάλασσα. Όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα πάντως η χαρά θα είναι μεγάλη. Drglitterstar η αδερφή σου όχι μόνο περνάει ΕΚΠΑ αλλά μάλλον περνάει σε όλες τις σχολές του τομέα, αφού θα πέσουν οι βάσεις.Να είχα τα μόρια της αδελφής σου... Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος παρανοϊκός εκεί έξω .Έχω γράψει οριακά πάνω από την περσινή βάση της Πληροφορικής ΑΠΘ και κοντεύω να τρελαθώ αυτές τις μέρες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,965 μηνύματα.
25-07-23
09:42
ενταξει ...δεν εχω να πω τιποτα...ολα καλαΣε φίλη που έχει σπίτι στο Βολο (όπως κι εμείς) και σπουδάζει ο μεγάλος γιος Αθήνα δεν πήρε ο μικρός(που πέρασε Λάρισα) μετεγγραφη. Δεν μπορούσα να το ρισκάρω και να διατηρώ τρία σπίτια, οπότε αφού δεν έπιανε Αθήνα και πληρουσαμε τα άλλα κριτήρια τι νόημα είχε που θα πέρναγε? Άλλωστε μπήκε και με σειρά (!!!!)
καλο αποτελεσμα ...καλα γινομένα... κοολ σουπερ μαμμυ
Mathitis_tou_15
Νεοφερμένος
Ο Mathitis_tou_15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πατρών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
25-07-23
09:47
Καλημέρα είμαι από ΕΠΑΛ Οικονομίας έχω γράψει 15.124 πιστεύετε θα περάσω Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρα;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-07-23
09:55
ναι ...μεσα εισαιΚαλημέρα είμαι από ΕΠΑΛ Οικονομίας έχω γράψει 15.124 πιστεύετε θα περάσω Διοίκηση Επιχειρήσεων Πάτρα;
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
25-07-23
10:15
Τέλος καλό, όλα καλά, τώρα δουλεύω και εγώ Αθήνα και περνάμε......ΣΟΥΠΕΡ!ενταξει ...δεν εχω να πω τιποτα...ολα καλα
καλο αποτελεσμα ...καλα γινομένα... κοολ σουπερ μαμμυ
Άλλωστε mammy είναι μόνο μια
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-07-23
10:21
οχι που θα ταφηνες μοναχα...χαχαχαΤέλος καλό, όλα καλά, τώρα δουλεύω και εγώ Αθήνα και περνάμε......ΣΟΥΠΕΡ!
Άλλωστε mammy είναι μόνο μια
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
25-07-23
11:16
Σου έχω ξαναπει: η μανούλα έχει πάντα δίκιο......οχι που θα ταφηνες μοναχα...χαχαχα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-07-23
11:20
αυτο ειναι σιγουρο ...αυτο λεω και εγω ...ειδαλως εξοδο δεν εχει.Σου έχω ξαναπει: η μανούλα έχει πάντα δίκιο......
τα μωρακια τα ρωτησες?
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,302 μηνύματα.
25-07-23
12:16
Κάτι για πέμπτη ακούστηκε ότι θα βγουν
Mathitis_tou_15
Νεοφερμένος
Ο Mathitis_tou_15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πατρών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
25-07-23
12:21
Κάτι για πέμπτη ακούστηκε ότι θα βγουν
Βάσεις 2023: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ανακοίνωσή τους
Την Πέμπτη (27/7) ή την Παρασκευή (28/7) αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας,...
www.cnn.gr
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
25-07-23
12:23
Τα μωράκια, αν και μένουμε στο ίδιο σπίτι, μπορεί να κάνουμε και εβδομάδα να συναντηθούμε.αυτο ειναι σιγουρο ...αυτο λεω και εγω ...ειδαλως εξοδο δεν εχει.
τα μωρακια τα ρωτησες?
Εγώ δουλεύω, κοιμάμαι νωρίς, την ώρα που έρχονται ροχαλιζω και αν κοιμηθούν σε κανένα φίλο.....
Ειδικά ο ντοκτορ έχει τον ασυμμάζευτο .......party animal
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,302 μηνύματα.
25-07-23
12:25
Αθώα μάνα .. σίγουρα σε φίλους κοιμούνται...Τα μωράκια, αν και μένουμε στο ίδιο σπίτι, μπορεί να κάνουμε και εβδομάδα να συναντηθούμε.
Εγώ δουλεύω, κοιμάμαι νωρίς, την ώρα που έρχονται ροχαλιζω και αν κοιμηθούν σε κανένα φίλο.....
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
25-07-23
12:25
ωωωω ..αυτο θα πει σουπερ μαμμυ..ευγε ..ευγεΤα μωράκια, αν και μένουμε στο ίδιο σπίτι, μπορεί να κάνουμε και εβδομάδα να συναντηθούμε.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
25-07-23
12:34
Θέλω να ζήσουν τη φοιτητική ζωή που έζησα κι εγώ. Απλώς οικονομικως δεν μπορούσαμε να συντηρουμε δύο σπίτια.ωωωω ..αυτο θα πει σουπερ μαμμυ..ευγε ..ευγε
Άσε που μόλις πάει 9 κουτουλάω από τη νύστα γριά γυναίκα.....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 302 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τριδυμομαμά
- ioanna2007
- Maria235
- Greg25
- BatGuin
- ivannag
- Bobaros32
- elenh33
- E.Z
- Than003
- thesecretfemme
- indig0
- Kolokythiatoumpana
- BiteTheDust
- Panatha mono
- bkal1
- suaimhneas
- ogigidi
- mermaid89
- youresovain
- Xara
- SlimShady
- Nala
- phoni
- iiTzArismaltor_
- American Economist
- Jesse_
- Χρήστος2006
- Drglitterstar
- Marios2020
- panaman
- AggelikiGr
- guest24440
- idrk
- Giannis_19
- Andr3asG
- EFIANA
- Panttelis
- lepipini
- liana
- SaaruTheDracthyr
- KALA1
- patra2002
- t3knon
- roud
- Δημήτριος05
- infection54
- Τρελας123
- kyriakos2005
- Giota_pel
- grammenoudis
- gianna!
- Alexsa
- Magigi
- Guhahg5837
- xanthippiad
- αντιγονη.
- ειδήμων
- augustine
- marspth
- angies
- Unboxholics
- jimis2001
- desperate-ambitious!
- a namaves
- Pharmacist01
- vbvbvbv
- bruh_234
- Hased Babis
- Rina
- stee
- georgios03
- dmav
- Ιωάννα2005
- arko
- eukleidhs1821
- Annou1
- Vanillatack
- ilias_21
- Panagiotis849
- Primary Care
- Νικολινα
- constansn
- sophiaa
- Joji
- mvas
- Obi-Wan Kenobi
- jaeto
- spring day
- Scandal
- VouDou
- Antzie
- panagiotis12
- Arianara S3
- Maria_Xagorari
- Marianna.diamanti
- Sherlockina
- eirinipap
- 5tsuh1ss
- Theo2005
- alpha.kappa
- Γιώργος Ζ
- Mathitis_tou_15
- Athens2002
- koukdespoina2004
- Evdokia_28
- Ultimate_duck87
- george352487
- Στέλλαα
- Alin22
- Marcos.Kis
- jser
- xristarac
- elevag
- Mammy Nun
- Leo komm
- Specon
- UserGr2023
- suuuuiiii
- evaggelia anna
- Wonderkid
- _marinaa
- george777
- MINERVA70
- aggorf
- Nikos_81
- Jojo K
- Maynard
- anchan
- astroskoni
- Χάρις
- anakiriak@yahoo
- Gogosps
- ypopsifios23
- tsiobieman
- MIKEDEPI
- Helen06
- liquid smooth
- kallikd
- Panagiwtis2003
- Mary06
- Frozensun
- Kostas1908
- P.Dam.
- ΘανάσοςG4
- flaura
- allall1
- estrela
- Nikoleta_Giann
- jorgpa
- Libertus
- DimitrisGr7
- GeorgePap2003
- Ryuzaki
- xristosr
- nicole1982
- Ελεν
- emzou
- stam23
- joannaΚΑ
- kiyoshi
- Mewmaw
- Ness
- itsmet
- penelopenick
- giorgos78
- Lydia555
- oups
- Nikolas550
- Kzaro
- Σταμάτης του '05
- ΦΩΚΙΩΝ
- Steliosgkougkou
- aris63
- Κρούσος
- Startx0
- Stamatia
- btarn
- ioanna.k.3333
- nucomer
- chenchen
- SoyN
- AnnaRd
- Magichero
- Marialena10
- Φινεύς
- Jackorien145
- hello1234
- Neos210
- angel27_
- Ιωάννα λ
- georgen
- Basiliki.kiki
- dkwstas
- tfghp
- just some guy
- Γιώργος μεγ
- Dimitris9
- alexa-24
- Kostas_Athens
- Eleni123-
- Peter Pan13
- iasonas999
- ella
- jim2015
- Πετρος23
- orestis3
- Praxis
- Πικλιδιος
- Μαριαννα20
- katia.m
- xraxra
- Kolptsres
- Gcudfi
- Abiogenesis
- PanMoonlight
- Lifelong Learner
- Elenistr
- RuyLopez
- giannis05
- florist
- argy mou
- Petros.21
- Ανδριάνα
- Kleanth
- brouss
- zamzam
- snowy
- gospapbig
- hirasawayui
- danae_r
- Alex53
- ggl
- EnigmaMD
- vasiliki06
- anastasia_b
- love_to_learn
- Kostakis45
- synthnightingale
- beckyy
- μια φασαια
- Lilpanther
- nimbus
- CITCOC
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.