γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,519 μηνύματα.
10-07-21
01:52
Κοζανη νομιζω θα παει προς τα κατω,απο διαισθηση.Για το 2ο πεδιο τι λετε να γινει; ειδατε τιποτα εσεις; τα ηλεκτρολογων και μηχανολογων π.χ κοζανη λετε να ανεβει αρκετα; το μηχαν. ηταν 14.500 θα παει αρκετα πανω ή υπαρχει περιπτωση να πεσουν κιολας. Ξερουμε τίποτα ή ειναι πολυ νωρίς για τετοια επειδη δεν βγηκαν ουτε στατιστικά νομιζω
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,519 μηνύματα.
10-07-21
02:06
Δυο παιδια και η μητερα τρια , οποτε απο τα οικονομικα τα μορια ειναι 4 και εχουμε και αλλα 2 απο κοινωνικα συνολο 6. Τα 6 μορια ειναι ψηλά και χτυπιουνται μονο απο τριτεκνους. Δεν ξερω και τι σχολη θελεις?Δύο, με ένα ανήλικο.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,660 μηνύματα.
10-07-21
02:10
19490 ΕΠΑΛ υγείας πόσες πιθανότητες έχω για ιατρικη;
Με τα περσινά περνάω σε όλες τις σχολές το θέμα είναι ότι φέτος έδωσαν +500 παιδιά δηλαδή είμαστε στους 5000 ενώ πέρυσι ήμασταν στους 4500
Ξαναδώσες;;;; χιλια μπράβο λογικά μεσα εισαι
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
10-07-21
02:14
Κι εγώ με 17347 ελπίζωΓενικά όλοι έλεγαν για εκτόξευση βάσεων αλλά οι βαθμολογίες δεν ήταν τόσο καλές όσο πιστεύαμε...Άρα ενδεχομένως να έχουμε μεν αύξηση αλλά σε λογικά όρια.
Εγώ με 17.859 ελπίζω για Φαρμακευτική...
Θα δείξει
Κώστας.
Νεοφερμένος
Ο Κώστας. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
10-07-21
02:20
Καλησπέρα. Εγραψα 16.500 στις πανελλήνιες και θέλω να περάσω αστυφυλακων. Επίσης ειμαι απο ειδ.κατηγορια β δηλ πολυτεκνος. Πιστεύετε ότι εχω ελπίδες να περασω?
Guest 454371
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-07-21
02:26
ειδες πηραν τη συνταγη απο σενα. Και εγω απο σενα εμπνευστηκα. Εισαι πηγη εμπνευσηςΞαναδώσες;;;; χιλια μπράβο λογικά μεσα εισαι
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
10-07-21
02:26
σιγουρα εισαι μεσα θεωρωΚαλησπέρα. Εγραψα 16.500 στις πανελλήνιες και θέλω να περάσω αστυφυλακων. Επίσης ειμαι απο ειδ.κατηγορια β δηλ πολυτεκνος. Πιστεύετε ότι εχω ελπίδες να περασω?
Diogenis
Νεοφερμένος
Ο Διογένης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Επανομή (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
10-07-21
03:47
Παιδιά με 17.945 μόρια λέτε την πιάνω την Νομική του ΑΠΘ ή δύσκολα;
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-07-21
03:50
Φέτος λένε οι νομικές θα ανέβουν... Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα... Μπορείς να δηλώσεις και Κομοτηνή που είναι πιο κάτωΠαιδιά με 17.945 μόρια λέτε την πιάνω την Νομική του ΑΠΘ ή δύσκολα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν και λογικά την πιάνεις... Έχεις πάνω από 100 μόρια απ'οσα είναι η σχολή καλή επιτυχία σου εύχομαιΠαιδιά με 17.945 μόρια λέτε την πιάνω την Νομική του ΑΠΘ ή δύσκολα;
Diogenis
Νεοφερμένος
Ο Διογένης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Επανομή (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
10-07-21
04:11
Ναι και εγώ αυτό είδα, ότι οι υψηλόβαθμες σχολές θα ανέβουν αρκετά αν και δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί :/ Όπως και να χει θα δηλώσω και αυτήν της Κομοτηνής. Καλή επιτυχία και σε εσένα εάν έδινες φέτος!Φέτος λένε οι νομικές θα ανέβουν... Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα... Μπορείς να δηλώσεις και Κομοτηνή που είναι πιο κάτω
Αν και λογικά την πιάνεις... Έχεις πάνω από 100 μόρια απ'οσα είναι η σχολή καλή επιτυχία σου εύχομαι
H|M
Διάσημο μέλος
Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,469 μηνύματα.
10-07-21
06:22
Φυσικοθεραπεία Θεσσαλονίκης, ή Λαμίας, το ίδιο μου κάνει.Δυο παιδια και η μητερα τρια , οποτε απο τα οικονομικα τα μορια ειναι 4 και εχουμε και αλλα 2 απο κοινωνικα συνολο 6. Τα 6 μορια ειναι ψηλά και χτυπιουνται μονο απο τριτεκνους. Δεν ξερω και τι σχολη θελεις?
Οι υποψήφιοι του τομέα πέρυσι ήταν 4901 και αυξήθηκαν κατά 1043 από πρόπερσι που ήταν 3858, ενώ φέτος το σύνολο μεγάλωσε μόνο κατά 394, φτάνοντας τους 5295. Προβλέπω τη μισή άνοδο που προέκυψε πέρυσι να συμβεί για φέτος και ακόμα λιγότερη αν τα στατιστικά δείχνουν παρόμοια με τα περσινά.19490 ΕΠΑΛ υγείας πόσες πιθανότητες έχω για ιατρικη;
Με τα περσινά περνάω σε όλες τις σχολές το θέμα είναι ότι φέτος έδωσαν +500 παιδιά δηλαδή είμαστε στους 5000 ενώ πέρυσι ήμασταν στους 4500
roud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 276 μηνύματα.
10-07-21
08:21
Βέβαια αν είναι από επαλ ίσως και όχι17,28 δηλαδη σαν να λεμε 17280 περσινα μορια . περυσι η πατρα εκλεισε στα 16725 , Ε καλα εισαι σε τροχια επιτυχιας.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-21
08:28
ωχ λες... γιατι δεν το λενε και λεμε μπουρδες? μα παιζει φαρμακευτικη απο επαλ?Βέβαια αν είναι από επαλ ίσως και όχι
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-21
08:30
Θες φυσιο θεσ/νικη ή λαμια..Οκ και ποσα μορια παιζουν αγορι?Φυσικοθεραπεία Θεσσαλονίκης, ή Λαμίας, το ίδιο μου κάνει.
Οι υποψήφιοι του τομέα πέρυσι ήταν 4901 και αυξήθηκαν κατά 1043 από πρόπερσι που ήταν 3858, ενώ φέτος το σύνολο μεγάλωσε μόνο κατά 394, φτάνοντας τους 5295. Προβλέπω τη μισή άνοδο που προέκυψε πέρυσι να συμβεί για φέτος και ακόμα λιγότερη αν τα στατιστικά δείχνουν παρόμοια με τα περσινά.
H|M
Διάσημο μέλος
Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,469 μηνύματα.
10-07-21
08:58
Η Θεσσαλονίκη φέτος θα κοντεύει τα 19 χιλιάδες, ίσως και να τα ξεπεράσει. Η Λαμία κοντά στα 18,5 χιλιάδες.Θες φυσιο θεσ/νικη ή λαμια..Οκ και ποσα μορια παιζουν αγορι?
Τα πανεπιστήμια αυτά θα σημειώσουν μικρότερη άνοδο (σε σχέση με άλλα των 16-17 χιλιάδων διαφορετικών ειδικοτήτων), γιατί ήδη αγγίζουν ταβάνι, πόσο άλλο θα κορυφωθούν;Η Θεσσαλονίκη φέτος θα κοντεύει τα 19 χιλιάδες, ίσως και να τα ξεπεράσει. Η Λαμία κοντά στα 18,5 χιλιάδες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-21
09:23
Τωρα τα νουμερα που αναφερεις δεν ειναι μορια φυσιοθεραπειας αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.Η Θεσσαλονίκη φέτος θα κοντεύει τα 19 χιλιάδες, ίσως και να τα ξεπεράσει. Η Λαμία κοντά στα 18,5 χιλιάδες.
Τα πανεπιστήμια αυτά θα σημειώσουν μικρότερη άνοδο (σε σχέση με άλλα των 16-17 χιλιάδων διαφορετικών ειδικοτήτων), γιατί ήδη αγγίζουν ταβάνι, πόσο άλλο θα κορυφωθούν;
Το θεμα ειναι να παμε λαμια ή θεσ/νικη.
Εστω οτι μπαινουμε στην πιο μαζεμενη φυσιο της σπαρτης.
Κανουμε αιτηση μετεγγραφης με τα 6 μορια μας και ερχονται και μας περνουν απο το σπιτι και μας κερνουν και ενα ταψι χαλβα φαρσαλων πριν μας κατσουν στο αμφιθεατρο λαμιας.
Για θεσσαλονικη θα πρεπει να κανουμε διαδηλωση απεξω γιατι υπαρχουν και αλλοι με 6 μορια και θα μπει ο πιο ντουκι. Αλλα παιζει και αυτη.
Αν παμε θεσ/νικη θα εχουμε μια ανωμαλια στην εξεταστικη φεβρουαριου, αν παμε λαμια ουτε αυτο.
H|M
Διάσημο μέλος
10-07-21
09:52
Thanks man.Τωρα τα νουμερα που αναφερεις δεν ειναι μορια φυσιοθεραπειας αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.
Το θεμα ειναι να παμε λαμια ή θεσ/νικη.
Εστω οτι μπαινουμε στην πιο μαζεμενη φυσιο της σπαρτης.
Κανουμε αιτηση μετεγγραφης με τα 6 μορια μας και ερχονται και μας περνουν απο το σπιτι και μας κερνουν και ενα ταψι χαλβα φαρσαλων πριν μας κατσουν στο αμφιθεατρο λαμιας.
Για θεσσαλονικη θα πρεπει να κανουμε διαδηλωση απεξω γιατι υπαρχουν και αλλοι με 6 μορια και θα μπει ο πιο ντουκι. Αλλα παιζει και αυτη.
Αν παμε θεσ/νικη θα εχουμε μια ανωμαλια στην εξεταστικη φεβρουαριου, αν παμε λαμια ουτε αυτο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-21
09:58
Καλη επιτυχια, να ξερεις ομως οτι οι φυσιο δεν χαιδευουν αλαβαστρινα μπουτακια καλλίγραμμων δεσποινίδων, αλλα πραματα κανουν , αποκατασταση παπου με σπασμενο ισχυο και να ειναι κουφος και να κατουριέται στην διαδρομη , ετσι να ξερεις πριν παςThanks man
TonyMontanaEse
Νεοφερμένος
Ο TonyMontanaEse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
10-07-21
12:17
Με 18100 από 4% τι πιθανότητες δίνετε για ΗΜΜΥ ΕΜΠ? Νομίζω ειμαι οριακά μέσα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
10-07-21
12:20
νομιζω σιγουρα μεσαΜε 18100 από 4% τι πιθανότητες δίνετε για ΗΜΜΥ ΕΜΠ? Νομίζω ειμαι οριακά μέσα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 444 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Maria235
- Corfu kitty
- ρενακι 13
- tomftw
- ch2006
- Tromeros
- shuuu
- iminspain
- Greg25
- Robert_6
- suaimhneas
- indig0
- g59
- stam23
- panaman
- Aggel0sss
- infection54
- ivannag
- GeorgePap2003
- Rina
- Annou1
- Ιωάννα2005
- Giannis_19
- Πικλιδιος
- dmav
- EFIANA
- Ultimate_duck87
- KALA1
- constansn
- iiTzArismaltor_
- emerald24
- Praxis
- flaura
- petrosln
- BillyTheKid
- IceCream05
- Joji
- maril8na
- mermaid89
- abc1234
- thecrazycretan
- Than003
- uparxhgoss
- User2350
- Fofifofi78
- Κ...
- Nick0007
- Lester34
- Nala
- Mammy Nun
- Billas
- marakiloveee
- Nocommingback
- kost28
- dim6
- Anonymous0
- Nikoletaant
- Marple
- Revexe
- spring day
- EiriniS20
- Mukumbura
- alpha.kappa
- Dida
- Billys 13
- MIT_fan
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- QWERTY23
- Kemi
- Εριφύλη
- ggl
- Vas199
- Appolon
- YOTAORL
- Nino
- s93060
- calliope
- panosveki
- TakSimeon
- penelopenick
- Pharmacist01
- Tzwrtzina!
- katerinavld
- Santra_
- Klaus13
- giannhs2001
- Alin22
- KeyboardWarrior
- Nikoleta_Giann
- barkos
- Anonymous03
- Kampasa
- Maria.aikaterini
- Markos
- NickLawSchool
- panspil
- Clary
- Chrisa
- 042003
- Ανώνυμη
- Ismhnhpapa
- Trelare
- SlimShady
- Anna10
- Gggu
- ellivele
- Ελεν
- Nikitas18
- Eri0611
- paulkin94
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Alexandros973
- effie04
- Angelos12345
- Mers
- KingPoul
- Schlimazel
- Student 123
- Red
- El_
- Αλανι
- Giii
- skyway
- johnpap123
- emy1
- tfghp
- Καλλι
- Ragnar10
- Αλκης Κ.
- An_uknown_world
- Nikos05
- Porfira
- Billokos1
- JohnS
- Manolo165
- Devid
- angelaRet
- Marifei
- Tokogiot
- Κλημεντίνη
- snowy
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Ηρω03
- azula
- louminis
- AthenaK
- Panos33
- Scandal
- globglogabgalab
- Lexii
- nucomer
- xraxra
- nickd6776
- imyrcarn
- VasoGrimes
- mar1a
- Nikkkpat
- Maria@2000
- Panagiotis849
- valantis21
- roud
- Specon
- Xaris
- Ryuzaki
- Libertus
- stefan
- FRT
- nicks1999
- ikigai
- niaou
- emzou
- Nick2325
- Nia Skg
- Nick11
- eukleidhs1821
- anastasia papa
- Georgekk
- Theodora03
- angies
- Jimmis18
- fenia
- Citylights
- Euge.loukia
- george777
- DimitraA.
- vetas
- Makis7
- KaterinaL
- Machris
- Xristosdimitra
- Liou
- fmarulezkd
- Sense
- Viedo
- heo12345
- tempo
- NEKTARIOS11
- TonyMontanaEse
- leo41
- Devilshjoker
- nicole1982
- anixia
- Mendem
- 69lover
- Nefeloula
- Petros.21
- Belle26
- hlianaser
- Moblok
- Unboxholics
- igeorgeoikonomo
- ale
- gk214
- ΣπύροςΔ
- leonnnn
- Ada ada
- annii
- Petros001
- maria2001
- Turtlestar
- Μπα
- BioChemical
- Έμμα
- Drglitterstar
- anastasis06
- Ziggy 1
- Χρησλου
- aekaras 21
- Idontknoww
- Zoigian
- -Merlin-
- tsiobieman
- orchidaceae
- Mary Jane
- Ria99
- T C
- mitsos14
- Maria1743
- EviKnl
- Alexecon1991
- stav.mdp
- Fofi
- jim2015
- Marioskops
- Paragontas7000
- Φινεύς
- Teorer
- ioanchatzip
- Κέλλυ Μ
- korlef
- amalia
- aggelosst9
- kentayros7
- papa2g
- miak
- Dionyshs1
- KimTaehyung
- evitsaka
- Athens2002
- Wonderkid
- Ziekr
- Io123
- Dimitris9
- Medjnik
- stefanosssx3
- pacheiko
- Anastasia1997
- Vangelis
- Euaklv
- Lebron
- chochoru
- liaiscool
- Angelosap
- Coraline31
- Jimmy20
- George9989
- oups
- charmander
- Des
- Kostis-Palamas
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- Stif6
- student1234
- kiyoshi
- kolapsi
- Κώστας.
- το κοριτσι του μαη
- kwstas03
- endosporia
- Konstantinos4
- mathboi
- maria20
- lnesb
- sfak
- marina2211
- dovellos_p
- sophiaa
- tzina2002
- KingOfPop
- Nefh_
- V@Per
- PanKon
- Eua5
- eleftheriaG
- Scott
- Αρχηγος_β3
- Αριάνα123
- Mariahj
- kostas1233
- DeWiN
- orange crush
- ioannam
- GTS
- Cristianalrs
- An1
- Heyyou
- Marios2020
- VouDou
- thana
- Λαμπρινηη
- ella
- Vasilis2000kak
- Mitsos21
- seduv
- Cortes
- ThanasisR.
- Bill2002
- Ntale boca
- kilopo
- rafaela11
- RRRRRR1
- yoef
- kostas2003
- n1ki20
- Theoritiki 2021
- Cat lady
- DrsKatia
- gou
- nikosbanakas
- Xara
- Anestis123
- Bgpanos
- Panos_1
- chester20080
- Memetchi
- natalix
- Alexandros36k
- MarcoReus
- Necropolis
- Arianara S3
- Mrparaskeuas
- JohnGreek
- eri548
- ΠΕΤΕ
- Nina42
- hirasawayui
- Stelios725
- don_vito
- luisnazariodelima
- Κ.Α
- vick44
- deciem
- Rene2004
- Prak
- tymvorixos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.