marakiinlove
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razio91
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
επεσες εξω σε προβλεψεις εγω επιανα χαλαρα και οικ.νομικη και στατιστικη
και τελικα περασα οικονομικο πειραια
Ωραίος. Γιατί σου είχα πει εγώ πως δεν πέρναγες; Με πιθανότητες μίλαγα πάντα... Η μόνη σχολή που έπεσα έξω από τις υψηλόβαθμες ήταν η Νομική Αθήνας. Την περίμενα πάνω από 19. Αλλά οι δασκαλάκοι κάναν το θαύμα τους....
-----------------------------------------
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)ΗΠΕΙΡΟΥ 250
Να ρωτησω κατι?
Αφου συνολικα μπηκαν στη σχολη 250 ατομα και εγω μπηκα με σειρα 137 γιατι ειμαι β εξαμηνο?????
Συγνωμη αν ειναι βλακεια η ερωτηση....
Συγχαρητηρια και απο εμενα σε ολα ολα ολα τα παιδια που περασαν στις σχολες που παντα ονειρευοντουσαν, στα παιδια που επιασαν μια σχολη ακομα και αν δεν ηταν η πρωτη τους επιλογη αλλα και στα παιδια που δεν καταφεραν να μπουν σε μια σχολη αλλα τουλαχιστον προσπαθησαν ...!! Σημερα αξιζουν ολοι τα συγχαρητηρια...
Επισης θελω να πω ενα τεραστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον πολυ αγαπημενο Keepbreathing που αντι να χαρει την μεγαλη του επιτυχια πρωι πρωι με θυμηθηκε και εμενα και μου ειπε πρωτος πρωτος οτι παιρναω στα Γιαννενα.. Γιατι εγω αν και περιμενα ολο το βραδυ τις βασεις λιγη ωρα πριν βγουν στο internet με πηρε υ υπνος.. :zilia: Αλλα και ευχαριστω που μετα ειχε την υπομονη να με βοηθησει να βρω που ακριβως ειναι οι βασεις για να τις δω και εγω η ιδια με τα μεγαλα πανεμορφα μοναδικα τσαχπινογαργαλιαρικα ματια μου οτι ναι τελικα ειχα περασει εκει που ηθελα...!!
Σε ευχαριστω... και συγχαρητηρια για τη σχολη σου ρε ξεδελφε..
Και εμενα μου λειπουν αυτες οι αξεχαστες γεματες αγωνια νυχτες μεσα σε αυτο το θεμα.....
Γιατί οι πρώτοι 125 περνάνε Α και οι επόμενοι Β.
sia_x
Νεοφερμένος
είτε στους 135 να υπολογίζεις είτε στους 150 ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 25% (αν ξέρεις τι εννοούμε λέγοντας 25%) άρα γιατί το κάνεις θέμα λες και είναι κάτι σημαντικό; έλεος με τις ερωτήσεις κάποιον εδώ μέσα, 1030 σελίδες σαβούρα γέμισε το θέμα, θέλουμε να βρούμε κάτι σημαντικό που έγραψε κάποιος και ψάχνουμε ανάμεσα στις σαβούρες
σε λίγο θα μας ρωτάς και τι γίνεται αν το 25% είναι 33.75 άτομα θα πάρουν οι 33 ή οι 34 ενώ εσύ είσαι 27η
:no1::no1::no1::no1::no1::no1::no1:
περασα ιστορία αρχαιολογία αθήνα. ανέβηκε 482 μόρια ενώ αμαργιανάκης την έδινε περίπου 80 μόρια παραπάνω. πάντως δεν μπορείτε να πείτε,αφήσαμε το αποτύπωμα μας ώς υποψήφιοι 2008-2009 χαχαχα άντε καλή φοιτητική ζωή σε όλους μας!
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως ρε παιδιά οι βάσεις ανέβηκαν πάρα πολύ.....
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή φοιτητική ζωή σε όλους μας!!!! Τα καλύτερα έρχονται
Tου χρόνου τα δύσκολα για να πέσουν
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκεφθειτε ομως οιτι πολλα παιδια εφυγαν για να πανε να βρουν σπιτι, εγω π.χαυριο ξημερωματα φευγω για ΒολοΠάντως τις προηγούμενες μέρες δημοσιευόντουσαν γύρω στα 10 posts το λεπτό (παλιές καλές εποχες) ενώ τώρα 1 post κάθε μισή ώρα.........
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα σου αρεσει παρα πολυ ο βολος......ειναι πολυ ωραια πολη...μενω εδω και τωρα ειμαι για αθηνα!!!Σκεφθειτε ομως οιτι πολλα παιδια εφυγαν για να πανε να βρουν σπιτι, εγω π.χαυριο ξημερωματα φευγω για Βολο
aphana
Νεοφερμένος
θα σου αρεσει παρα πολυ ο βολος......ειναι πολυ ωραια πολη...μενω εδω και τωρα ειμαι για αθηνα!!!
εγω αν δεν ηταν οι δικοι μου εδω (βολο) θα εμενα με 1000!!μηπως να τους πω να μετακομισουν αυτοι σ αλλη πολη..;;..χιχι:xixi:
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολοι αυτο μου λενε, τωρα αν θα σου αρεσει η Αθηνα παιζεται. Εμενα μου αρεσει γιατι ειναι η πολη μου, η πολη των γονιων μου, των φιλων μου κπλ.Ειναι μια πολη που μπορεις να κανεις τα παντα, που μπορεις να χαθεις αμα δεν θελεις να σε δουν. Εμενα μαρεσει η γειτονια μου ,το κεντρο ομως δεν μαρεσει καθολου.θα σου αρεσει παρα πολυ ο βολος......ειναι πολυ ωραια πολη...μενω εδω και τωρα ειμαι για αθηνα!!!
Εχεις και συ τα δίκηα σου ,δε λεωεγω αν δεν ηταν οι δικοι μου εδω (βολο) θα εμενα με 1000!!μηπως να τους πω να μετακομισουν αυτοι σ αλλη πολη..;;..χιχι:xixi:
aphana
Νεοφερμένος
παιδες περασα τεχνων ηχου και εικονας στην κερκυρα....ποντικονησι σου'ρχομαι!!!!!
κανας αλλος για την ιδια σχολη ....? η γενικοτερα κερκυρα...?
περασαν κ 2 φιλοι μ κερκυρα.........
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
aphana
Νεοφερμένος
Καλή φοιτητική ζωή σε όλους μας!!!! Τα καλύτερα έρχονται
τουλαχιστον οι επομενοι θα ξερουν οτι αν με τα μορια τους περνανε εκει που θελουν συμφωνα με τις βασεις του 2009 θα περνανε σιγουρα κ με τις βασεις του 2010...αφου δεν προκειται να πεσουν ευκολοτερα θεματα
skiourina
Νεοφερμένος
Ωραίος. Γιατί σου είχα πει εγώ πως δεν πέρναγες; Με πιθανότητες μίλαγα πάντα... Η μόνη σχολή που έπεσα έξω από τις υψηλόβαθμες ήταν η Νομική Αθήνας. Την περίμενα πάνω από 19. Αλλά οι δασκαλάκοι κάναν το θαύμα τους....
Γιατί οι πρώτοι 125 περνάνε Α και οι επόμενοι Β.
:wow:αυτό πως μπορούμε να το μάθουμε;
εγώ πέρασα παιδαγωγικό δημ. εκπ. ρόδου , 113η !
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
:wow:αυτό πως μπορούμε να το μάθουμε;
εγώ πέρασα παιδαγωγικό δημ. εκπ. ρόδου , 113η !
στα αει δεν υπαρχει α και β εξαμηνο, ολοι ξεκινανε οκτωβρη
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Μαλλον αποχαιρετησαμε αυτο το θεμα "βασεις 2009" Αντα λοπον καλη μας επιτυχια παντου και παντα και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ
Επίσηηηηηηης!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.