eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Runway91
Νεοφερμένος
Τελικα τι εγινε με τους ειδικους για τις βασεις επεσαν μεσα στις εκτιμησεις τους;;;;
Ναι, ειδικά για Νομική Αθήνας είχε ακουστεί από 19.080-19.250, δηλαδή άνοδος 102-272 μορίων, και τελικά είχαμε πτώση 85 μορίων...
Οι "ειδικοί" τελικά ό,τι να 'ναι έλεγαν..Τουλάχιστον για την περίπτωσή μου, με τις υπόλοιπες σχολές δεν έχω ασχοληθεί...Μερικοί πάντως, μίλαγαν για να μιλήσουν απλά...Τι να πει κανείς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μερικοί πάντως, μίλαγαν για να μιλήσουν απλά...Τι να πει κανείς...
Μα ακριβώς για αυτό το λόγο δεν πρέπει να δίνετε σημασία στις εκτιμήσεις μαντών ...
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
πω πω αδειασε το φορουμ....καλα περναγαμε τοσες μερες με τις βλακειες π λεγαμε...τωρα ησυχια!!!
Οντως παρακμη σκετη.... Οι καλες παλιες εποχες ειναι γραμμενες εδω!!!!!!!!
hale
Δραστήριο μέλος
petros7291
Νεοφερμένος
κανας αλλος για την ιδια σχολη ....? η γενικοτερα κερκυρα...?
statistikos
Δραστήριο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια σε όλους.
Ευχαριστούμε
κωστακης
Δραστήριο μέλος
επεσες εξω σε προβλεψεις εγω επιανα χαλαρα και οικ.νομικη και στατιστικηΣυγχαρητήρια σε όλους.
και τελικα περασα οικονομικο πειραια
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
με εχει φαει η αγωνια
αντε συγχαρητηρια.........
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια ποτε βγαινουν οι βασεισ
με εχει φαει η αγωνια
αντε συγχαρητηρια.........
Αυριο θα ανακοινωθουν απο το υπουργειο...
maraki love
Διάσημο μέλος
Αυριο θα ανακοινωθουν απο το υπουργειο...
ποιες βασεις;
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιες βασεις;
Αστειεύομαι
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Αστειεύομαι
α κάτι άκυρο...ποτε βγαινουν οι βασεις για τους μουσουλμανους;
thanous18
Περιβόητο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ:
γιατι και το alfavita.gr δινει το ιδιο λινκ και τον ιδιο πινακα!
ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ: https://www.alfavita.gr/ejetaseis05/ej5_3_09_643.php
EΠΙΣΗΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2009 ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ?
φιλε οντως εγω εκανα λαθος ,ζητω συγγνωμη!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Να ρωτησω κατι?
Αφου συνολικα μπηκαν στη σχολη 250 ατομα και εγω μπηκα με σειρα 137 γιατι ειμαι β εξαμηνο?????
Συγνωμη αν ειναι βλακεια η ερωτηση....
-----------------------------------------
Συγχαρητηρια και απο εμενα σε ολα ολα ολα τα παιδια που περασαν στις σχολες που παντα ονειρευοντουσαν, στα παιδια που επιασαν μια σχολη ακομα και αν δεν ηταν η πρωτη τους επιλογη αλλα και στα παιδια που δεν καταφεραν να μπουν σε μια σχολη αλλα τουλαχιστον προσπαθησαν ...!! Σημερα αξιζουν ολοι τα συγχαρητηρια...
Επισης θελω να πω ενα τεραστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον πολυ αγαπημενο Keepbreathing που αντι να χαρει την μεγαλη του επιτυχια πρωι πρωι με θυμηθηκε και εμενα και μου ειπε πρωτος πρωτος οτι παιρναω στα Γιαννενα.. Γιατι εγω αν και περιμενα ολο το βραδυ τις βασεις λιγη ωρα πριν βγουν στο internet με πηρε υ υπνος.. :zilia: Αλλα και ευχαριστω που μετα ειχε την υπομονη να με βοηθησει να βρω που ακριβως ειναι οι βασεις για να τις δω και εγω η ιδια με τα μεγαλα πανεμορφα μοναδικα τσαχπινογαργαλιαρικα ματια μου οτι ναι τελικα ειχα περασει εκει που ηθελα...!!
Σε ευχαριστω... και συγχαρητηρια για τη σχολη σου ρε ξεδελφε..
Και εμενα μου λειπουν αυτες οι αξεχαστες γεματες αγωνια νυχτες μεσα σε αυτο το θεμα.....
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.alfavita.gr/ejetaseis05/ej5_3_09_643.php
TO ΠΡΩΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΔΩΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ : https://www.alfavita.gr/ejetaseis05/ej5_3_09_643.php
ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΧΤΕΣ: https://ischool.gr/showthread.php?t=17853 ΚΑΙ EΣΒΗΣΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΛΙΝΚ.
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΝΚ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2009-20010 ΑΛΛΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 2008-2009! ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ.
-----------------------------------------
φιλε οντως εγω εκανα λαθος ,ζητω συγγνωμη!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!!
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!
ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!!
https://www.alfavita.gr/ejetaseis05/ej5_3_09_643.php
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Καλή τύχη και καλο κουράγιο σε όσους αποφασίσουν να ξαναδώσουν για άλλη μια φορα. ^_^
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.