Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MzChiniz
Νεοφερμένος
μενω μυτιληνη και δεν βρισκω εισητηριο να ερθω....μπραβο!! Εισαι στο 25% των πρωτων...:no1:
Εχεις παει καθολου απο κει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά ρε παιδί μου δεν υπάρχει μια άποψη για το κάθε ζήτημα...εγώ πάντως προτιμώ να ακολουθώ τον τρόπο γραφής όπως ίσχυε παλαιότερα και όχι όπως γίνεται τώρα...δεν μου αρέσουν οι απλοποιήσεις.......π.χ. το ορθοπε/αιδικος.... άλλοι λένε από το παιδί άλλοι απο το pes -dis το λατινικό!!
off : Eιδικα για τη λεξη αυτη υπαρχει μεγαλη διχογνωμια
anna_md
Δραστήριο μέλος
μπραβο!! Εισαι στο 25% των πρωτων...:no1:
Εχεις παει καθολου απο κει? quote]
μενω μυτιληνη και δεν βρισκω εισητηριο να ερθω....
Κριμα...
Θα'ρθεις μια και καλη το σεπτεμβρη....:no1:
elenidrama1
Νεοφερμένος
MzChiniz
Νεοφερμένος
δεν βρισκω για σημερα και αυριο...πρεπει ομως να βρω συντομα για να ψαξω για σπιτι...Κριμα...
Θα'ρθεις μια και καλη το σεπτεμβρη....:no1:
constantin_red
Νεοφερμένος
Αυγχαρητηρια σε οσους περασαν εκει που ηθελαν και κουραγιο σε οσους δεν τα καταφεραν, οτι κι αν κανουν στη συνεχεια. Καλη τυχη παιδια.
anna_md
Δραστήριο μέλος
δεν βρισκω για σημερα και αυριο...πρεπει ομως να βρω συντομα για να ψαξω για σπιτι...
σωστα.
Πρεπει να'χεις αγωνια να βρεις το καταλληλο σπιτι...
Προσεχε μην ειναι στο κεντρο...:no1:
MzChiniz
Νεοφερμένος
που ειναι καλυτερα να ψαξω?λιγο off αλλα δεν πειραζει...σωστα.
Πρεπει να'χεις αγωνια να βρεις το καταλληλο σπιτι...
Προσεχε μην ειναι στο κεντρο...:no1:
Mr strange
Δραστήριο μέλος
ποσους περνει η σχολη σου και με πια σειρα μπηκες?
ε βασικα δεν μπηκα..γτ δεν εδωσα...απλα ηθελα να μαθω...ελπιζω να μην ενοχλησα..εγω δινω του χρονου..
MzChiniz
Νεοφερμένος
α οκ...δεν ειδα οτι εισαι β' λυκειουε βασικα δεν μπηκα..γτ δεν εδωσα...απλα ηθελα να μαθω...ελπιζω να μην ενοχλησα..εγω δινω του χρονου..
RobotiX
Νεοφερμένος
ΕΝΤΙΤ: pm όποιος είναι για κεί ^__^
anna_md
Δραστήριο μέλος
που ειναι καλυτερα να ψαξω?λιγο off αλλα δεν πειραζει...
Κοιτα, δε ξερω να σου πω συγκεκριμενα, αλλα ειναι σιγουρο οτι στο κεντρο δε θα σου αρεσει να μεινεις για 4 χρονια:no1: και ας ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο
Ψαξε να βρεις καπου απο οπου μπορεις να φτασεις ανετα στη σχολη... χωρις να αλλαξεις πολλα μεσα μεταφορας....(εγω πρεπει να αλλαξω 3)
Sorry για το off
MzChiniz
Νεοφερμένος
σ'ευχαριστω...Κοιτα, δε ξερω να σου πω συγκεκριμενα, αλλα ειναι σιγουρο οτι στο κεντρο δε θα σου αρεσει να μεινεις για 4 χρονια:no1: και ας ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο
Ψαξε να βρεις καπου απο οπου μπορεις να φτασεις ανετα στη σχολη... χωρις να αλλαξεις πολλα μεσα μεταφορας....(εγω πρεπει να αλλαξω 3)
Sorry για το off
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
που ειναι καλυτερα να ψαξω?λιγο off αλλα δεν πειραζει...
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι να είσαι αρκετά κοντά στη σχολή σου. Πάντως να ξέρεις πως είναι μεγάλο + εάν έχεις κοντά σου μετρό-ηλεκτρικό.
stella
Δραστήριο μέλος
Εγώ τι λέει το λεξικό παραθέτω.Και δόκιμο τύπο "καμμένος" δεν έχω βρει.Επίσης,δεν αρκεί να στηριζόμαστε στα αρχαία για να σχηματίσουμε τα νέα ελληνικά καθώς τα δεύτερα έχουν,με τον καιρό,υποστεί πολλές απλοποιήσεις.
Τέλος το οφφ.
γεια σου Ειμαρμενη!που περασες?
Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι να είσαι αρκετά κοντά στη σχολή σου. Πάντως να ξέρεις πως είναι μεγάλο + εάν έχεις κοντά σου μετρό-ηλεκτρικό.
Βασικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι να βρείς ένα ωραίο σπίτι....εύκολα προσβάσιμο...τώρα αν είναι κέντρο κέντρο ή όχι.. τόσο...ε δεν είπαμε να είναι και σε κανένα χωριό.... δεν νομίζω να παίζει τόσο πολύ ρόλο...καλύτερες περιοχές είναι πάντως οι πιο κεντρικές αφού είναι και πιο προσβάσιμες από οικονομική άποψη...
martha
Νεοφερμένος
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και κατα δεύτερον, ρε παλικάρια ο κ.ΚΑΤΣΙΚΑΣ πάλι μέσα έπεσε και φέτος ε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.