aphana
Νεοφερμένος
εεεεφτασεεεε!!Ενα φρεντο εσπρεσο μετριο στο 10 παρακαλω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
!!!..evaki..!!!
.:aLeX:.
3leni
::Forg0tt3n::
Agahnim
Alessandra
alexandros451991
alex_diamond
al_zogo
anna_md
antonis21
aphana
arismeister+
ArisRodos
astathmitos
Atsallica
azor
Αφροδίτη-Λυδία
bfree211
Bignickftw
bill12
billdef
biousra
blast_791
CallOfDuty4
charmedjim
christinepapa
chris_m
confusius
daff
didou
Djimmakos+
djohn
Elementstv
elena92
elenidrama1
Emerald
evie2058
fasdag
foreverfreak+
g3orgi0
GABRIELLA
genetics_75
geogytheio
georg18
george_k214
Giovanni5
grigoris91
guristroula
hale
heracliulas
μητσος321
Iliaso+
irini18
iwanna
JimTB
kalaxan
Kansas Rocks!
katrina
KeepBreathing+
Konstadinaki!
konstantinos_
kotsos
koutalideos
LeF
lostpfg
L_Basil
m3Lt3D
Mad1kas
manoslaw
maraki
maraki love
mariiiiia
matthew
mi3s
michael92
michalisgr
mihaela
Mikelanna5
mixalis50
myrto.s
nikos0712
στελα
panos1994
Phoenix
PIL
rafita
razorbladeDream
Runway91
Semfer
sia_x
silvestro21
statakos
stefy
thanous18
toknil
tzanakos
Vampi
vasilis_91
xsot
ZedBlue
χαριτινη
Στατιστικά του iSchool
Μέλη: 18,169
Περισσότεροι χρήστες online: 2,102 στις 19-06-09 ώρα: 12:39
Καλωσόρισες Δημήτρης ΑΕΚ ! Πληροφορίες forum
Ειμαστε πολλοι λιγοι ρε σεις...που χαθηκαν ολοι? κοιταξτε ρεκορ που ειχαμε κανει με συνδεδεμενους χρηστες...τωρα ψωφια πραγματα....
Ισως οι περισσοτεροι να τα εμαθαν και εμεις απλα να καιγομαστε ακομαα εδω μεσα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
blast_791
Νεοφερμένος
evie2058
Νεοφερμένος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία!! Στείλε μου πμ όμως μην τη σπάσουμε στουσ υπόλοιπους εδώ μέσα...:no1:Εγω πιθανοτατα περναω αγγλικη!!πρωτα εβαλα Θεσσαλονικη.ποια ειναι η γνωμη σου για την σχολη??
charmedjim
Νεοφερμένος
το πηραμε το απολυτηριο..εκτος κ αν εχει κ αλλο ευχαριστω πολυ παντως
-----------------------------------------
ευχαριστω!!
α ναι σωστα!θα το παρεις οταν θα πας να παρεις το επικυρωμενο αντιγραφο
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
α ναι σωστα!θα το παρεις οταν θα πας να παρεις το επικυρωμενο αντιγραφο
ευχαριστω πολυ !!:no1:
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλλλα ρε απο λλλαρισα εισαι?κ γιατι δεν stay there?..παντως μην μ ζητησεις ν φωναξω ΑΕΛΛΑΡΑ ΟΛΛΛΕ γιατι ειμαι βολιωτισσα...!:iagree:
ναι ειμαι τυρόγαλος
οκ!! ούτε εγώ νικη βόλου!!!
άσε μια φίλη μου περνάει αρχιτεκτονική στο volos city , πήγαμε το πρωι κ αγόρασε σκούρο ΒΥΣΣΙΝΙ φανελάκι της ΑΕΛ για να κυκλοφορεί εξω για καφέ!!! ελπίζω να μη τη σαπίσετε στο ξύλο
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένος
Κι εγώ αυτή την απορία έχω τόση ώρα.....παιδιά σίγουρα θα βγουν νωρίτερα στο alfavita???
michalisgr
Νεοφερμένος
εχω 17736 κ ελπιζω μονο για το ημμυ ξανθης αλλα εχω δικαιωμα μεταγραφης....το παιδι με 18650 δεν επιασε μηχ-μηχ θεσσαλονικη
καθολου καλη αυτη η εξελιξη.........μου εκανες την καρδια περβολι!
το εμαθε στανταρ οτι δεν περναει με τοσα μορια Θεσσαλονικη? πως?
maraki love
Διάσημο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
παιδιά σίγουρα θα βγουν νωρίτερα στο alfavita???
Οτι και να'χει ακουστει εγω δεν το πιστευω....:no1::iagree::iagree:
xristos2009
Νεοφερμένος
ξερουμε περιπου βάση για οικονομικο της νομικής?
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
οταν θα πατε να παρετε το απολυτηριο θα σας δωσουν και μια βεβαιωση που θα λεει σε ποια σχολη περασατε και σε ποια θεση.
Και εγω δηλαδη που πηρα απολυτηριο και βεβαιωση και δεν ελεγε σε ποια σχολη περασα και σε ποια θεση στο πηγαδι κατουρησα??Αυτα που λες τα πηραμε τελη ιουνιου.
anna_md
Δραστήριο μέλος
καλησπέρα guys,
ξερουμε περιπου βάση για οικονομικο της νομικής?
Το τμημα οικονομικων επιστημων εννοεις?
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος
λεει οτι δε θα ανεβει πανω παο 100 μορια
blast_791
Νεοφερμένος
Εγώ έχω ακούσει ότι θα βγουν στο gamadelta!!!!παιδιά σίγουρα θα βγουν νωρίτερα στο alfavita???
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, εγώ ακούω μουσικούλα με τα ακουστικά μου και περνάει κάπως η ώρα! Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο! Βοηθάει...
:no1::no1::no1:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.