antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
το αρθρο ειναι σημερινο
https://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/08/2009.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aphana
Νεοφερμένος
Πάνω από 18911 όλες. 100% σίγουρα.
φιου..i think i m breathing.οριακα ειμαι:fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
αν,ειπαν,τιποτα,για,αστυνομιεσ,παρακαλω,ενημερωστε
anna_md
Δραστήριο μέλος
ενθουσιαστηκα οταν το ειδα!αντε βρηκα την πρωτη συμφοιτητρια μου
χαχα ναι
aphana
Νεοφερμένος
και εσύ βασανίζεσαι με το ίδιο ερώτημα ε??? πάντως απο οτι είδα εδώ για μία κοπέλα με 18900 που δεν περασε, λογικό είναι αφού απο τα δεδομένα του ΒΠ είχε ειπωθεί ότι όλες οι ιατρικές θα είναι 19+.
εσύ aphana πόσα μόρια έχεις κ που θές??
εγώ 19511 για θεσσαλονίκη. ελπίζω να φτάσουν
δεν αντεχω αλλο!!..ειμαι οριακα 19050...!!sudden death.. ελπιζω να παω θεσνικη μεταγραφη
sstteelaaaaa
Νεοφερμένος
εγω ξαναεδωσα πανελληνιεςπερσι ειχα γραψει σε ολα πανω απο 19 εκτοσ απο εκθεση15 και μαθηματικα κατ. 07..μεγαλη πικρα...νηπιαγωγων θελω...οχι δημοτικης εκπαιδευσης παιδαγωγικο...Εννοουσα την Στελλα που μαλλον εχει κανει 10%(υποθετω δηλαδη).Απλα επειδη εχω κανει και γω και εχω 19116 και αναρωτιεμαι αν θα περασω (σε οποια να'ναι η πολη δεν ειναι θεμα)
κωστακης
Δραστήριο μέλος
τα λεμε συναδερφισσα στην σχολη!εμενα θα με βρισκεις στην καφετερεια !δεν ξερω για σενα!καληνυχταχαχα ναι
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο 3ο Επιστημονικό Πεδίο, στη βαθμολογική κλίμακα 18-20 έχουμε 499 υποψηφίους περισσότερους από πέρυσι. Μάλιστα στη βαθμολογική κλίμακα 19-20, από 793 πέρυσι, οι υποψήφιοι φέτος έγιναν 1.337. Οι επιδόσεις αυτές εμφανίζονται πρώτη φορά μετά το 2001 και ωθούν ανοδικά τις βάσεις εισαγωγής για τα υψηλόβαθμα Ιατρικά, Οδοντιατρικά και Φαρμακευτικά αλλά και τα Κτηνιατρικά Τμήματα καθώς και για τα αντίστοιχα Στρατιωτικά. Είναι βέβαιο ότι η Ιατρική Αθήνας θα είναι και φέτος η πιο υψηλόβαθμη σχολή όλων των Επιστημονικών Πεδίων και άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι θα αυξήσει την ήδη πολύ υψηλή βάση της. Όλα δείχνουν ότι τα περυσινά 19.306 μόρια δεν θα είναι αρκετά για τους φετινούς υποψηφίους, καθώς οι βάσεις για την εισαγωγή αναμένεται να κινηθούν από 19.400 έως και 19.600 μόρια
michalisgr
Νεοφερμένος
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
151 μορια πανω ειμαι απο την κτηνιατρικη θεσσαλονικης και μ'εχει φαει το αγχος...mihaela επειδη ειδα οτι ενδιαφερεσαι για κτηνιατρικη στο αρθρο αυτo ( https://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/08/2009.html )λεει:
Πάνω από 100 μόρια και μέχρι και 300 αναμένεται να ανέβουν οι βάσεις και για τα λοιπά Ιατρικά, Οδοντιατρικά, Φαρμακευτικά και Κτηνιατρικά Τμήματα (παρότι η Ιατρική και η Φαρμακευτική Πάτρας και η Ιατρική Ιωαννίνων και Κρήτης προσφέρουν περισσότερες θέσεις από πέρυσι) καθώς και για το υψηλόβαθμο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
εσυ ποσα μορια πανω εισαι?
anna_md
Δραστήριο μέλος
τα λεμε συναδερφισσα στην σχολη!εμενα θα με βρισκεις στην καφετερεια !δεν ξερω για σενα!καληνυχτα
καληνυχτα
michalisgr
Νεοφερμένος
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενα παιδι με 18650 δεν περασερε παιδια για Ηλ. Μηχ Θεσσαλονικη ξερετε? 18800 φτανουν???
aphana
Νεοφερμένος
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
151 μορια πανω ειμαι απο την κτηνιατρικη θεσσαλονικης και μ'εχει φαει το αγχος...
καταλαβαινω το αγχος σου.
τι εχεις βαλει μετα για 2η επιλογη?
παλι σχολη που εχει σχεση με ιατρικα?
thanous18
Περιβόητο μέλος
Το 10% δν ειναι αδικο.Αδικο ειναι οτι στην Ελλαδα υπαρχει ελαχιστη κινητητικοτητα αναμεσα στις σπουδες.Στο εξωτερικο "περνας"στο πανεπιστημιο και απο κει επιλεγης τι θες.Εδω περναμε σε ειδικοτητα που ειναι χαζο γιατι ποσοι 18χρονοι ξερουν τι θελουν πραγματικα?
Σωστος εισαι ρε φιλε.Εγω πχ ημουν αναμεσα σε ελληνικη φιλολογια αγγλικη φιλολογια παιδαγωγικα ιστορικο-αρχαιολογικο και μουσικων σπουδων!Αντε να διαλεξω!!
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγγλιδα??φιλε genetics που με καταλαβαινεις καλη επιτυχια!!!keep ur fingers crossed!
aphana
Νεοφερμένος
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.