azor
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ρε φίλε.Τι να πω.όταν μπαίνει και λέει όλα ανέβηκαν και το μαθηματικο φυσικό χημικό ανέβηκαν 500 μόρια.Έ φαντάσου λέω εγώ η δική μου επιλογή που είναι και πολυτεχνείο.σε αγχωσε ε?για αυτο εγω λεω μην ακουτε κανεναν!αυριο θα ξερουμε με το καλο( ελπιζω και οχι με το κακο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evie2058
Νεοφερμένος
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω ιατρικη ονειρευομουν οπως τα τρια τεταρτα του πληθυσμου αλλα οταν δεν σου καθεται σκεφτεσαι πρακτικα...προφανος δεν εκατσε να υπολογισει ποσα χρονια θα σπουδαζει συνολικα για να το δηλωσε ετσι...και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα μετα οταν σκεφτεις οτι πας τεσσερα χρονια νοσηλευτικη μετα πας στο δευτερο ετος ιατρικη και συνεχιςζεις τεσσερα χρονια και βαλε να την τελειωσεις, μετα 1 χρονο αγροτικο και μετα ενας θεος ξερει ποτε θα κανεις ειδικοτητα δεν ξερω αν εστω απο οικονομικης αποψης συμφαιρει και τοσο...Είπα και πριν αλλα προφανως δεν προλαβες να διαβασεις. Για οικονομικους λογους. Δεν την ενδιαφερουν πολυτεχνεια κτλ. Απο μικρη ιατρική μονο,σαν και μενα. Και δηλωσε νοσηλευτική για να πάει μετα με κατατακτήριες ιατρική.
Elementstv
Νεοφερμένος
koutalideos
Νεοφερμένος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται!Απλά πρώτη την Αλεξανδρούπολη η οποία είναι βέβαια η πιο χαμηλοβαθμη. Ομως για καθε ενδεχόμενο έβαλε υστερα και τις υπολοιπες 6. Μετα ειχε Φαρμακευτικη,Οδοντιατρική και Νοσηλευτική. Και με 18911 πέρασε στην 1Οη επιλογή της-Νοσηλευτική.Μισό λεπτό...Είχε βάλει όλες τις ιατρικές;;;
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο εννοωσορρυ αλλα θα βγει στα 50 για δουλεια αν χασει 4 χρονια στην νοσηλευτικη!!!!!!
-----------------------------------------
κατι που δεν καταλαβαινω..για οικονομικους λογους δεν εβαλε τις αλλες φαρμακευτικες και οδοντιατρικες...για την ιατρικη δεν υπηρχαν οι συγκεκριμενοι λογοι??Εννοείται!Απλά πρώτη την Αλεξανδρούπολη η οποία είναι βέβαια η πιο χαμηλοβαθμη. Ομως για καθε ενδεχόμενο έβαλε υστερα και τις υπολοιπες 6. Μετα ειχε Φαρμακευτικη,Οδοντιατρική και Νοσηλευτική. Και με 18911 πέρασε στην 1Οη επιλογή της-Νοσηλευτική.
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται!Απλά πρώτη την Αλεξανδρούπολη η οποία είναι βέβαια η πιο χαμηλοβαθμη. Ομως για καθε ενδεχόμενο έβαλε υστερα και τις υπολοιπες 6. Μετα ειχε Φαρμακευτικη,Οδοντιατρική και Νοσηλευτική. Και με 18911 πέρασε στην 1Οη επιλογή της-Νοσηλευτική.
Τότε τι πάει να πει οικονομικούς λόγους;; Τι να περάσεις Ιατρική Πάτρας τι Φαρμακευτική Πάτρας π.χ;;;
aphana
Νεοφερμένος
:!::!:
ρε μαγκαφα πως το κανες αυτο?εσυ μιλαμε πεταξες στο απειρο και ακομα παραπερα:!::!:
μια βολιωτισσα εβγαλε 19.960!!!!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποψή σου. Εξωτερικό δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να πάει και απο μικρη μονο ιατρική ήθελε. Οπότε ή θα ξαναδώσει ή με κατατακτήριες θα πάει ιατρική. Που πραγματικά να ξαναδίνει κάποιος με 18911 απλά δεν μπορώ να το χωνέψω. Εγω την καταλαβαινω απολυτα γιατι στην θέση της θα ξαναεδινα και ας μην περνουσα με 19265. Απλα εριξε τόσο διάβασμα που δεν ξερω αν εχει το κουραγιο πλέον να ξαναδώσει.και γω ιατρικη ονειρευομουν οπως τα τρια τεταρτα του πληθυσμου αλλα οταν δεν σου καθεται σκεφτεσαι πρακτικα...προφανος δεν εκατσε να υπολογισει ποσα χρονια θα σπουδαζει συνολικα για να το δηλωσε ετσι...και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα μετα οταν σκεφτεις οτι πας τεσσερα χρονια νοσηλευτικη μετα πας στο δευτερο ετος ιατρικη και συνεχιςζεις τεσσερα χρονια και βαλε να την τελειωσεις, μετα 1 χρονο αγροτικο και μετα ενας θεος ξερει ποτε θα κανεις ειδικοτητα δεν ξερω αν εστω απο οικονομικης αποψης συμφαιρει και τοσο...
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα μες στο μυαλο μου εισαι πια??βγεκα μωρεεεεεεεεεεεεεεεεΤότε τι πάει να πει οικονομικούς λόγους;; Τι να περάσεις Ιατρική Πάτρας τι Φαρμακευτική Πάτρας π.χ;;;
stella
Δραστήριο μέλος
μια βολιωτισσα εβγαλε 19.960!!!!
ααααα!και τι δηλωσε?
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα πρώτη έβαλε την Αλεξανδρούπολη που ΠΑΝΤΑ είναι η πιο χαμηλόβαθμη. Τις υπόλοιπες στην ουσία τζάμπα τις έβαλε.Τότε τι πάει να πει οικονομικούς λόγους;; Τι να περάσεις Ιατρική Πάτρας τι Φαρμακευτική Πάτρας π.χ;;;
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα μες στο μυαλο μου εισαι πια??βγεκα μωρεεεεεεεεεεεεεεεε
βγεκα;;;;;;;;; χαχαχαχα είμαι από περιοχή βλάχων(Αρκαδία γαρ) αλλά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
philosophos
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Ρε συ δεν τα παει καλά με τα ζώα και κτηνιατρικη δεν εβαλε. Είχε βάλει οδοντιατρική Αθήνα και Φαρμακευτική Αθήνα και ούτε κει πέρασε!Ποιος θα το πιστευε? Κανεις πραγματικα! Και μετα ειχε βάλει 10η και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σχολή ΑΕΙ Νοσηλευτικής Αθήνας,όπου και πέρασε. Τι να πω. Μετά απ'αυτό όλα τα περιμένω...
κρίμα την κοπέλα
thanous18
Περιβόητο μέλος
και γιατι μονο αθηνα??ετσι παθαινουν οσοι κανουν διακρισεις στις πολεις και θελουν μονο αθηνα και θεσσαλονικη...μπαινουν στν τελευταια σχολη προτιμησης τους και μετα στεναχωριουνται κιολας..γι'αυτο εχουμε δυο πεδια να επιλεξουμε αν δεν πιασουμε κατι σε ενα να πιασουμε στο αλλο κατι αλλο που μας αρεσει αρα για να δηλωσε νοσηλευτικη αυτο ηταν που ηθελε...
:thanks::thanks::thanks:
Πεστα χρυσοστομη!!και μαλιστα πολλοι ειναι και οι γονεις που λενε ν δηλωσεις σχολες κοντα στην πολη σου για να εισαι κοντα η και μεσα στην πολη αμα γινεται αλλα καμια φορα σπαει ο διαολος και τα δυο του τα ποδαρια και λες γιατι ρε γαμωτο!?Εντελως λαθος τακτικη:iagree:
aphana
Νεοφερμένος
αρχιτεκτονικη νομιζω....πρεπει να ναι πρωτη σ ολη την ελλαδα!!!:bravo::bravo::wow:ααααα!και τι δηλωσε?
mihaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε εγω ειμαι απο περιοχη βλαχων και καμαρωνω και δεν το κρυβω!!!μμμμ αντε τωραβγεκα;;;;;;;;; χαχαχαχα είμαι από περιοχή βλάχων(Αρκαδία γαρ) αλλά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------
α και χα χαε εγω ειμαι απο περιοχη βλαχων και καμαρωνω και δεν το κρυβω!!!μμμμ αντε τωρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.