blast_791
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
martha
Νεοφερμένος
φαρμακευτικη αθηνας:18900
φαρμακευτικη πατρας:18900
φαρμακευτικη θεσ/νικης:19000
αν πατησετε στο google με λατινικους χαρακτηρες ''βασεις 2009'' και ψαξετε το ''ΕΤ προβλεψεις 13/08/09'' θα βρειτε και αλλες σχολες...
αυτος ο blogger ειναι για κλωτσιες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δώσε μου τα φώτα σου...Τι να σκεφτώ οταν θαμαι ο πιο γκαντεμαρος που θα χασω για τοσα λιγα μορια την Θεσσαλονικη;Ειμαι σιγουρος.Θα το δεις
αυτό δε μπορώ να στο πώ από τώρα γιατί δεν ξέρουμε αν όντως θα το χάσεις....μπορεί να είμαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση......μπορεί και να μην είνια κανένας από τους δυό μας....σκέψου θετικάαααα και βλέπουμε!!!
χορηγός θετικής ενέργειας:Ραφαέλλα!!
κριτσινάκι έχεις δίκιο μόνο για αθήνα είναι
σόρρυ :-(
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ ειπαμε περνας Ροδο μην με εκνευρίζεις!!!!!αυτό δε μπορώ να στο πώ από τώρα γιατί δεν ξέρουμε αν όντως θα το χάσεις....μπορεί να είμαι και εγώ σε παρόμοια κατάσταση......μπορεί και να μην είνια κανένας από τους δυό μας....σκέψου θετικάαααα και βλέπουμε!!!
χορηγός θετικής ενέργειας:Ραφαέλλα!!
martha
Νεοφερμένος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ ειπαμε περνας Ροδο μην με εκνευρίζεις!!!!!
εγώ;;; σε εκνευρίζω εγώ;;;
με 180 μόρια διαφορά δε νομίζω ότι μπορώ να είμαι τόσο σίγουρη...μακάρι να είμαι Ρόδο...μακάριιι....
εγώ σου λέω ότι είσαι μέσα....και θα είσαι....
τέλος....
από θετική ενέργεια και αισιοδοξία τίποτα;;;
στο εύχομαι ολόψυχα να μπείς στην πρώτη σου επιλογή και μετά να με κεράσεις!!!!!!
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κανεις πιο μεγάλα γράμματα την επόμενη φορά γιατι δεν κατάφερα να διαβάσω τίποτα...
ok αρχηγέ !!!
:xalara::xalara::xalara::xalara::xalara:
v@gg0s
Νεοφερμένος
το εχω δει αυτο..... αλλα δεν το πολυπιστευω..... καμμια προσωπικη αποψη....????παντα απο προβλεψη του ΕΤ 16800
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΑΑ Εχω 19265 και να δεις Θεσ/κη θα παει 19270,19290 για ψίχουλα!Εχω προαίσθημα. Και καλυτερα ισως να το χωνεψω γιατι αν εχω ελπιδες θα ειναι χειροτερα μετα. Anyway, ας βγουν και αυτες οι ρημαδες οι βασεις να ησυχασουμε πια!εγώ;;; σε εκνευρίζω εγώ;;;
με 180 μόρια διαφορά δε νομίζω ότι μπορώ να είμαι τόσο σίγουρη...μακάρι να είμαι Ρόδο...μακάριιι....
εγώ σου λέω ότι είσαι μέσα....και θα είσαι....
τέλος....
από θετική ενέργεια και αισιοδοξία τίποτα;;;
στο εύχομαι ολόψυχα να μπείς στην πρώτη σου επιλογή και μετά να με κεράσεις!!!!!!
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
το εχω δει αυτο..... αλλα δεν το πολυπιστευω..... καμμια προσωπικη αποψη....????
16690 για οικονομικο απθ
Relinquished
Νεοφερμένος
ωραιααααα θα εχουμε και κερασματα!!Παιδιά, αν περάσω εκεί που θέλω κερνάω όλο το forum.............:drink:
blast_791
Νεοφερμένος
Τα λέμε την ημέρα της ανακοίνωσης!
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anyway, ας βγουν και αυτες οι ρημαδες οι βασεις να ησυχασουμε πια!
άντε άντε,ας ανακοινωθούν επιτέλους...πάντως μέσα σου να ελπίζεις..ποτέ δεν ξέρεις!!! και πάλι καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και μακάρι να περάσεις εκεί που θες~~!!!!!!!!!!!!:no1:
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νασαι καλα...Επισης! Και χρόνια πολλά στην Σόφη (γνωστη και ως ΒΑΜ ΒΑΜ που εχει τα γενεθλια της σημερα!)Σοφη χρονια πολλα! Να βρεις εναν τοσο ομορφο και εξυπνο σαν και εμενα σου ευχομαι!ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑάντε άντε,ας ανακοινωθούν επιτέλους...πάντως μέσα σου να ελπίζεις..ποτέ δεν ξέρεις!!! και πάλι καλά αποτελέσματα σου εύχομαι και μακάρι να περάσεις εκεί που θες~~!!!!!!!!!!!!:no1:
-----------------------------------------
Πως σου μιλάμε!Πες μας τον πονο σου κ εσυ...Εμένα κανείς δε μου μιλάει; Ε, τότε φεύγω...
Τα λέμε την ημέρα της ανακοίνωσης!
Andreas7
Νεοφερμένος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αληθεια γιατι λυσσας για Θεσ/κη ?ΑΑΑ Εχω 19265 και να δεις Θεσ/κη θα παει 19270,19290 για ψίχουλα!Εχω προαίσθημα. Και καλυτερα ισως να το χωνεψω γιατι αν εχω ελπιδες θα ειναι χειροτερα μετα. Anyway, ας βγουν και αυτες οι ρημαδες οι βασεις να ησυχασουμε πια!
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristos91
Νεοφερμένος
αυτος ο blogger ειναι για κλωτσιες
γιατι για κλωτσιες?μια χαρα προβλεψεις,καλυτερες απο ολων!!κ λεει οτι θα βγουν και αυριο!
lg91
Νεοφερμένος
Ντρέπομαι ειλικρινά γιατί ενώ βλέπω παιδιά με 18000+ μορια,τελικά από ζωή και από μυαλό είναι μηδενικά..
Δηλαδή ποια η διαφορά ρε γαμώτο να βγουν αντί για την Τρίτη,την Πέμπτη?
Οι 2 μέρες σας πείραξαν εσάς ή φοβάστε μήπως δεν βγουν πότε?
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει..Τελειώσαμε πλέον το σχολείο..Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκολλήσουμε από τους παιδιαρισμούς και τις στενόμυαλες σκέψεις..
Για το θεό....
Darkness
Περιβόητο μέλος
off ..Σε ευχαριστω παρα πολυ.... Τα αλλα στα ειπα μεσω πμ..Νασαι καλα...Επισης! Και χρόνια πολλά στην Σόφη (γνωστη και ως ΒΑΜ ΒΑΜ που εχει τα γενεθλια της σημερα!)Σοφη χρονια πολλα! Να βρεις εναν τοσο ομορφο και εξυπνο σαν και εμενα σου ευχομαι!ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
-----------------------------------------
Πως σου μιλάμε!Πες μας τον πονο σου κ εσυ...
Παιδια τι γινεται με τις βασεις? Εχουμε κανα νεο?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.