don_aris91
Δραστήριο μέλος
Παρα πολυ καλη εννοειται...!!!!!!!Τι να πω θα δουμε...σε αναμμενα καρβουνα ειμαι..!!!!!!!!ο κουλης παντως ειπε οτι δεν περναω...αλλα τον εχω χεσμενο με το συμπαθειο,περασω δεν περασω...!!!!
ερχεστε στα λογια μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
krysta
Νεοφερμένος
Τριτη..Ετσι τουλαχιστον ακουσα..Τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κατι..
Ναι ρε παιδιά 25 λένε όλοι δε νομίζω ν' αλλάξει κάτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
ερχεστε στα λογια μου
:no1::no1::no1::no1::no1::iagree:
blast_791
Νεοφερμένος
Μακάρι! Από το στόμα σου (ή μάλλον από το χέρι σου) και στου Άρη τ' αυτί!!Ναι ρε παιδιά 25 λένε όλοι δε νομίζω ν' αλλάξει κάτι
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
blast_791
Νεοφερμένος
Οι τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος βρίσκονται στο post ακριβώς πάνω απ' το δικό σου...τελικα ανακοινωθηκε τιποτα καινουριο για την ημερομηνια????
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!Συμφωνα με τα προγνωστικα χανω ιατρικη Θεσσαλονικης για 35 μόρια!!!Και θα με θυμηθείτε θα την χάσω για λιγότερα!!!Θα τρελαθώ!Αν είναι να μην περάσω εκεί εύχομαι να πάει 19400 (sorry guys) αλλα μονο που σκέφτομαι οτι αν έγραφα παραπάνω 1 μόριο σε ένα μάθημα θα περνούσα Θεσσαλονίκη ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΑυτο ομως που δε θα αντεξω με τιποτα, ειναι να τα χασω για λιγα μορια... 1, 2, 10, 15, 20!! Προτιμω να ξερω πως δεν εμπαινα με τιποτα, παρα να ξερω πως δεν μπηκα για ελαχιστα μορια....
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
ελπιζω να τις ανακοινωσουν και οχι λογο κυρκαγιων να το ''ξεχασουν''....οπότε αύριο λογικά -αν οι βάσεις πρόκειται να βγουν τη τρίτη- πρέπει να περιμένουμε δελτίο τύπου,έτσι;;; άντε να τελειώσουμε και με αυτό!! ελπίζω να μη βγούν την πέμπτη...είναι μόνο 2 μέρες παραπάνω αλλά πώς περνάνε και αυτές;;;; μέσα στο άγχος!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------
ειπα μηπως μαθατε κατι πιο βεβαιο......Οι τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος βρίσκονται στο post ακριβώς πάνω απ' το δικό σου...
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορει να τις ανακοινωσουν Πεμπτη για να μπορεσουμε το ΠΣΚ να παμε να ψαξουμε για σπιτιαοπότε αύριο λογικά -αν οι βάσεις πρόκειται να βγουν τη τρίτη- πρέπει να περιμένουμε δελτίο τύπου,έτσι;;; άντε να τελειώσουμε και με αυτό!! ελπίζω να μη βγούν την πέμπτη...είναι μόνο 2 μέρες παραπάνω αλλά πώς περνάνε και αυτές;;;; μέσα στο άγχος!!!!!!!!!!!!!!!!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
martha
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
και της αθηνας αν γινεται????παιδια ποσο βλεπετε τη φαρμακευτικη πατρασ?
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελα ρε συ μην τρελαινεσαι. Τιποτα δεν εχει παιχτει ακομα,ολα οσα ακουγονται και γραφονται ειναι απλα εικασιες. Χ α λ α ρ ω σ εΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!Συμφωνα με τα προγνωστικα χανω ιατρικη Θεσσαλονικης για 35 μόρια!!!Και θα με θυμηθείτε θα την χάσω για λιγότερα!!!Θα τρελαθώ!Αν είναι να μην περάσω εκεί εύχομαι να πάει 19400 (sorry guys) αλλα μονο που σκέφτομαι οτι αν έγραφα παραπάνω 1 μόριο σε ένα μάθημα θα περνούσα Θεσσαλονίκη ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙ
smooth.kathrine
Νεοφερμένος
καπου διαβασα για 18900 αλλα δεν παιρνω ορκο.....παιδια ποσο βλεπετε τη φαρμακευτικη πατρασ?
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
martha
Νεοφερμένος
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πάντως δε νομίζω ότι σκέφτονται έτσι...σιγά μη τους νοιάζει αν έπεται σαββατοκύριακο για να πάμε εμείς να δούμε για σπίτι....Μπορει να τις ανακοινωσουν Πεμπτη για να μπορεσουμε το ΠΣΚ να παμε να ψαξουμε για σπιτια
όποιος ενδιαφέρεται για σπίτι μπορεί να κοιτάξει και εδώ: https://www.rento.gr
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ αυτη τη χωρα ποιος τηρει τα ΠΡΕΠΕΙ????Θα τα ακούσετε ρε!Οι βάσεις ΠΡΕΠΕΙ να βγούν μεθαύριο.Τελος.Δεν έχουν τον θεό τους τα άτομα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.