CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ακουστε βρε
και εγω στα ορια ειμαι [περναω δεν περναω]
επειδη μπορει να μην περασω και επειδη ακουω κατι για κερασματα μου ηρθε ιδεα
θα με κερασετε ολοι απο πεντε ευρω διοτι μπορει να μην περασω και θα ηθελα να ξαναδωσω[να βγαλω τα εξοδα του φροντηστηριου ]
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ][ΧΑΧΑ]
χαχαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραίος είσαι:no1:παιδια ακουστε βρε
και εγω στα ορια ειμαι [περναω δεν περναω]
επειδη μπορει να μην περασω και επειδη ακουω κατι για κερασματα μου ηρθε ιδεα
θα με κερασετε ολοι απο πεντε ευρω διοτι μπορει να μην περασω και θα ηθελα να ξαναδωσω[να βγαλω τα εξοδα του φροντηστηριου ]
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ][ΧΑΧΑ]
-----------------------------------------
Ωραίος είσαι:no1:
Εμένα μου πήραν μια μόλις μάθαμε τα μόριαεγώ είπα ότι αν περάσω εκεί που θέλω θα μου πάρω δώρο μια ωραία τσάντα που είδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vricky17
Νεοφερμένος
εγώ είπα να τις περιορίσω λίγο γιατί έχω μανία με τις τσάντεςΩραίος είσαι:no1:
Εμένα μου πήραν μια μόλις μάθαμε τα μόρια
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ εγώ αλλά έχω μεγαλύτερη μανία με τα παπούτσιαεγώ είπα να τις περιορίσω λίγο γιατί έχω μανία με τις τσάντες
student91
Νεοφερμένος
smallv17
Νεοφερμένος
παιδια ειδατε τ δελτιο της ετ1? ειπε τπτ?
εγω που ειδα το δελτιο της νετ στις 15:00 δεν ειπε τιποτα...
maraki love
Διάσημο μέλος
σήμερα έχω δει όλες τις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια και δεν είπαν απολύτως τίποτα!εγω που ειδα το δελτιο της νετ στις 15:00 δεν ειπε τιποτα...
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
σήμερα έχω δει όλες τις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια και δεν είπαν απολύτως τίποτα!
αφου θα περασεις εσυ 10000000000% στο υπογραφω:iagree::iagree:
hale
Δραστήριο μέλος
:thanks:
maraki love
Διάσημο μέλος
αφου θα περασεις εσυ 10000000000% στο υπογραφω:iagree::iagree:
πραγματικά είμαι πολύ αγχωμένη αν και θα σας φαίνεται αστείο επειδή εχω +855 αλλά έτσι είναι..:iagree:
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
πραγματικά είμαι πολύ αγχωμένη αν και θα σας φαίνεται αστείο επειδή εχω +855 αλλά έτσι είναι..:iagree:
θα περασεις δεν μπορω να σου πω γιατι αλλα ξερω καποιες βασεις.(ιατρικη θεσσ και παιδαγωγικα ξερω μονο)
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα περασεις δεν μπορω να σου πω γιατι αλλα ξερω καποιες βασεις.(ιατρικη θεσσ και παιδαγωγικα ξερω μονο)
και?? τι συμβαίνει με αυτές τις δύο βάσεις? παρουσιάζουν άνοδο ή πολύ μεγάλη άνοδο σαν τυην εξωφρενική που ειχε βγάλει το έθνος αρχές ιουλίου???
maraki love
Διάσημο μέλος
καλά δε χρειάζεται να μου πεις οκ το σέβομαι αλλά θα πάθω κάνα εγκεφαλικό από την αναμονή:iagree:
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ δηλ. ποια είναι η βάση του παιδ.θεσσαλονίκης?θα περασεις δεν μπορω να σου πω γιατι αλλα ξερω καποιες βασεις.(ιατρικη θεσσ και παιδαγωγικα ξερω μονο)
νομίζω ότι εννοεί ότι δεν ξέρει τίποτ αλλο παρά μόνο ιατρ.κ παιδ. Θεσσαλκαλά δε χρειάζεται να μου πεις οκ το σέβομαι αλλά θα πάθω κάνα εγκεφαλικό από την αναμονή:iagree:
maraki love
Διάσημο μέλος
κ δηλ. ποια είναι η βάση του παιδ.θεσσαλονίκης?
νομίζω ότι εννοεί ότι δεν ξέρει τίποτ αλλο παρά μόνο ιατρ.κ παιδ. Θεσσαλ
εγω νομιζω οτι ξερει ιατρικη θες κ ολα τα παιδαγωγικα,τουλαχιστον αυτο καταλαβα
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω νομιζω οτι ξερει ιατρικη θες κ ολα τα παιδαγωγικα,τουλαχιστον αυτο καταλαβα
παιδαγωγικά;;;;;;;;;
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
LI@
Νεοφερμένος
didou
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τετοια μ'εχεις??
δεν απευθυνθηκα σε σενα αποκλειστικα...γενικα το ειπα γιατι ειδα οτι καποια παιδια απο εδω μεσα εχουν ανασφαλειες,χαλαρωστε,δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα,τουλαχιστον ολοι οσοι απο αυτους που ξερω πηγαν να σπουδασουν μακρια απο το σπιτι τους ενα πραγμα μου λενε:περασα τελεια....
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστεύω στα ιδια θα μείνει....αντε να ανεβει 10-20 μόρια!!!Καμιά εκτίμηση για ΣΣΑΣ οικονομικό υπάρχει ή μπα...?!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.