foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αχ ρε Μανο, χαιρομαι που μου δινεις ελπιδες, αλλα προτιμω να ειμαι απαισιοδοξος, για να μην απελπιστω στο τελος!!Όσο κατεβαίνουμε βαθμολογικές κλίμακες αυξάνεται και ο αριθμός των υποψηφίων που κινούνται σε αυτά τα βαθμολογικά επίπεδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
πολλα κερασματα ακουω...κερνατε και αλλα μελη του αι σκουλ ή ειστε τσιγκουνηδες?Ειλικρινα σου μιλαω, αν περασω Γιαννενα, θα σε κερασω ο,τι θελησεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manoslaw
Νεοφερμένος
Ειλικρινα σου μιλαω, αν περασω Γιαννενα, θα σε κερασω ο,τι θελησεις!!
Δε θέλω δώρα...Μου αρκεί να πέσω μέσα στις εκτιμήσεις μου.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
ας πούμε εγώ ε 17868 πού μπαίνω κατά τη γνώμη σου;;
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περούκα,μασέλα... don't worry στά'χω αγοράσει ήδη!!:zilia: ναι.......
θελω καλο δωρο
manoslaw
Νεοφερμένος
σε όσα έχω γραψει ξανά και ξανά στο forum...που το στηρίζεις?
Darkness
Περιβόητο μέλος
:nono: κανεις τεραστιο λαθοςΑχ ρε Μανο, χαιρομαι που μου δινεις ελπιδες, αλλα προτιμω να ειμαι απαισιοδοξος, για να μην απελπιστω στο τελος!!
Πρεπει να εισαι αισιοδοξος ρε συ κ οχι απαισιοδοξος με τη μιζερια κ με το να κανεις αρνητικες σκεψεις ερχονται ολα στραβα.
manoslaw
Νεοφερμένος
Οριακά στην Αθήνα.και το νηπιαγωγών πόσο πιστεύεις ότι θα πάει;; αθήνα/θεσσαλονικη και λοιπα...
ας πούμε εγώ ε 17868 πού μπαίνω κατά τη γνώμη σου;;
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
ριξε και για τις 3 νομικές εκτίμησησε όσα έχω γραψει ξανά και ξανά στο forum...
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οριακά στην Αθήνα.
μάλιστα!
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν έχεις διαβάσει το "μυστικό?":nono: κανεις τεραστιο λαθος
Πρεπει να εισαι αισιοδοξος ρε συ κ οχι απαισιοδοξος με τη μιζερια κ με το να κανεις αρνητικες σκεψεις ερχονται ολα στραβα.
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ'όσο έχεις καταλάβει όλοι εδω μέσα μοιράζονται τις ανησυχίες τους. Και όπως είναι στον χαρακτήρα σου -απ'όσο φαίνεται- να την παίρνεις σχετικά χαλαρά την όλη κατάσταση, υπάρχουν άτομα που θέλουν να μοιράζονται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους με συνομήλικούς τους που βιώνουν την ίδια κατάσταση. Και όσο κουραστικό να φαντάζει αυτό σε σένα,κάποιους άλλους αυτό τους παρηγορεί. Οπότε άν δεν σαρέσει αυτό μπορείς απλά να το προσπεράσεις και να μήν δώσεις την σημασία που του δίνεις.
https://www.ischool.gr/images/Xsmilies/smile.gif
RobotiX
Νεοφερμένος
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή so far δεν έχει πει κάτι η ερτ.
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλα στραβά θα του έρχονταν εάν ήταν απαισιόδοξος πριν καν γράψει πανελλήνιες. Κατα την γνώμη μου καλά κάνεις και σκέφτεσαι οτι θα περάσεις Αλεξανδρούπολη ή Κρήτη γιατί όπου και να περάσεις θα χαρείς, ενώ άν περιμένεις Γιάννενα και εν τέλει περάσεις Αλεξανδρούπολη θα στενοχωρεθείς. Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα.:nono: κανεις τεραστιο λαθος
manoslaw
Νεοφερμένος
Αθήνα 18900ριξε και για τις 3 νομικές εκτίμηση
Θεσνίκη 18700 και λίγο
Θράκη 18150
Εχω ξαναγράψει στο αντίστοιχο Forum
panagiotis..A
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω την δευτερα θα γνωριζω τη βαση τησ διαιτολογιασ τησ φαρμακευτικησ και τησ βιολογιασ οποτε θα σασ τισ πω για σταματησουν εστω και λιγοι να αγωνιουν.
Darkness
Περιβόητο μέλος
:who: εισαι κανενας φιλος μου ή μου κανεις πλακα............ :!: διαβαζω εδω και καμποσο καιροδεν έχεις διαβάσει το "μυστικό?"
εισαι απιστευτος. το εχεις διαβασει τη ταινια την ειδες?
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι!:no1: το ξέρω αφου σε παρακολουθώ και το ξες.σε ρώτησα γτ πίστευα οτι ίσως αναθεώρησες παντως και για τα παιδαγωγικά και ο αμοργιαννάκης δεν τα ανεβάζει πολύ πχ παιδαγ.ιωαννίνων το δίνει 18250Αθήνα 18900
Θεσνίκη 18700 και λίγο
Θράκη 18150
Εχω ξαναγράψει στο αντίστοιχο Forum
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!λοιπον επειδη κι εγω τοσεσ μερεσ ημουν αγχωμενος για τισ βασεισ και σασ καταλαβαινω θα σασ το πω. απο εγκυρη πηγη που δεν θελω να αναφερω εμαθα οτι οι βασεις θα ανακοινωθουν την τεταρτη ενω θα ειναι ετοιμεσ απο την δευτερα..
εγω την δευτερα θα γνωριζω τη βαση τησ διαιτολογιασ τησ φαρμακευτικησ και τησ βιολογιασ οποτε θα σασ τισ πω για σταματησουν εστω και λιγοι να αγωνιουν.
μάθε και την βάση της ιατρικής για να ηρεμήσεις ακομα λίγα ανθρωπάκια!!!
Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ;;;
koutalideos
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.