It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ειμαι αυτός!μακάαααρι.... όχι μόνο μπουκάλι (κάτι τέτοιο έλεγε κάποιος πιο πάνω) ολόκληρη κάβα θα σε κεράσω....:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ειμαι αυτός!
χάρηκα για την γνωριμία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη...Λογοτεχνία και Λατινικά έχουμε 200 περίπου παραπάνω αριστούχους από πέρσι..Αλλα δεν αντισταθμίζουν Αρχαία και Ιστορία που έχουν συντελεστές.
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύωΠαιδια να ρωτησω κατι με ολο το σεβασμο:δεν βαρεθηκατε;
-----------------------------------------
ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400Με τόσους ελάχιστα περισσότερους αριστούχους στην θεωρητική δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ανεβούν τόσο πολύ πια οι βάσεις. Καταλαβαίνω την αύξηση βάσεων σχολών οπως παιδαγωγικό που ανήκουν στο 1ο και 2ο πεδίο αλλα για τις σχολές αποκλειστικά του 1ου πεδίου όπως νομική δεν μπορώ να το καταλάβω!Πάνω από 200 μόρια αύξηση την θεωρώ απίθανη...
manoslaw
Νεοφερμένος
Και να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει..οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω
ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400
don_aris91
Δραστήριο μέλος
οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω
Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμειςΚαι να σημειωθεί ότι ανέβηκαν περίπου 380 Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε και μείωση θέσεων από το 2007.. Παράγοντας που φέτος δεν υπάρχει..
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι...ακόμα και 200 να ανεβεί ειναι Too much..να φανταστείς πέρσυ με 1200 παραπάνω αριστούχους απο τη προηγούμενη χρονια ανέβηκαν 300-400
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
τοτε γιατί το παρακολουθείς?οχι..ετσι τη βρίσκουμε εμείς...και δεν είναι κακό να ασχολείσαι με το μέλλον σου πιστεύω
Καλα φιλε οπως νομιζεις...και εγω εδωσα φετος αλλα ελεος,αυτο το τοπικ εχει γεμισει με 500 σελιδες γεματες ανουσιες βλακειες...ο καθενας εδω εχει λεει τις πηγες του...μια ηταν σιγουρη οτι θα βγουν 19-20(παπαρια τελικα)ο αλλος ο χαζος ο κουλης οτι θα βγουν αυριο και καποιοι τον πιστευανε...εγω τι να πω,χαρα στο κουραγιο σας
τα μεγάλα πνευματα συναντιόνται.Στα λόγια σου έρχομαι,στα λόγια μου έρχεσαι...
manoslaw
Νεοφερμένος
Ο καθένας σε αυτή τη χώρα κάνει τη δουλειά του, όπως νομίζει αυτός καλύτερα και με όποιον τρόπο θέλει. Το ίδιο και οι εκτιμητές. Αρκεί να δει κανείς τις εκτιμήσεις και τις πραγματικές βάσεις και θα καταλάβει. Εγώ να σου πω τους σέβομαι και αυτούς αλλά από τα άρθρα τους κρατάω κυρίως τα στατιστικά στοιχεία και όχι τις προβλέψεις.τοτε οι αναλυτές γιατι...μήπως είναι ανίδεοι?ε καλά για τον κάτσικα το ξέραμε..αλλα ο αμοργιαννάκης?εκτος αν δίνει τη μέγιστη δυνατή βάση..ιδωμεν μωρέ...α και όποιος έχει κολλητό στο υπουργείο ας πει κάτι δε παρεξηγούμε εμεις
don_aris91
Δραστήριο μέλος
τοτε γιατί το παρακολουθείς?
ποιος σου ειπε οτι παρακολουθω συχνα;ουτε που καταλαβα οτι φτασαν 500 σελιδες,απλως ερχομαι να δω αν βγηκαν τιποτα εκτιμησεις,τιποτα αλλο.Εχω και αλλες ασχολιες
Darkness
Περιβόητο μέλος
ναι ρε σιγουρα... αντε με το καλο.. τελεια σχοληδεν πειραζει....ειμαι 1000 πανω απ την λαμια...ψιλοσιγουρος δεν ειμαι για εκει?
κ εγω μετα τη Λογοθεραπεια ...... που ευχομαι να πιασω εχω σκεφτει να κανω κατατακτηριες για φυσικοθεραπεια ή μεταπτυχιακο σε μια αλλη σχολη ασχετη εντελως με τη φυσικοθεραπεια
Απο μικρη ηθελα να γινω φυσικοθεραπευτρια γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη...
vricky17
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!!Γιάννενα 18220
Αλεξανδρούπολη 18000
Κρήτη 17850
Ρόδο 17800
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1:Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σα δεν ντρέπεσαι!!!γιατι ολοι μου ελεγαν κ μου λενε πως πιανουν τα χερια μου κ θα ημουν πολυ καλη...
manoslaw
Νεοφερμένος
ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ;Μακαρι, αλλα η βαση που δινεις για τα Γιαννενα ειναι απλα ονειρικη!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ονειρικη προς τα κατω!! Θα ανεβει πολυ περισσοτερο...ονειρική προς τα πάνω ή προς τα κάτω ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.