Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω να ανέβει(Για Θεσσαλονίκη λές έτσι?).Ο Αμαργιαννάκης το δίνει 13880Για ΤΕΙ Πληροφορικης ποσο λετε να ανεβει?13887 η περσινή βάση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
vricky17
Νεοφερμένος
συνάδελφε θα συμφωνήσω!!μόνο την ΜαρίαΟ πατέρας σου δεν έχει θέση σε τούτο το θέμα
ΕΔΩ μιλάει το μαράκι
ΕΔΩ ακούμε όλοι το μαράκι και μόνο το μαράκι
ΤΕΛΟΣ
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο πατέρας σου δεν έχει θέση σε τούτο το θέμα
ΕΔΩ μιλάει το μαράκι
ΕΔΩ ακούμε όλοι το μαράκι και μόνο το μαράκι
ΤΕΛΟΣ
Το μαρακι τι λεει γτ βαριεμαι να ψαχνω!!Εμενα δεν θα με χαλασουν λιγες μερες!!Σιγα εδω περασε μηνας ολοκληρος!!
sia_x
Νεοφερμένος
Δεν νομίζω να ανέβει(Για Θεσσαλονίκη λές έτσι?).Ο Αμαργιαννάκης το δίνει 13880
με τις εκτιμήσεις του Αμαργιαννάκη βγάζεις συμπεράσματα....? σώθηκες ...
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
δε μπορω να πω....Mπορώ να έχω τις σοκολατένιες ελίτσες απο τώρααααα;;;
(καλά ρε ξαδέρφη πώς ξέρεις τόσο αναλυτικά τα νεκρο-φαγιά;Μήπως ν'αρχίσω ν'ανησυχώ
μυστικο στο αυτι ... ρε ξαδελφε αφου ετσι τα συμφωνησαμε στη επιχειρηση, εσυ τους σφαζεις με το δρεπανι σου κ εγω τους θαβω :!: το ξεχασες ¨?)
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
IIIIIIIIIIIIIIIII Γκαντεμογρουσουζοκατσικοπόδαρη! Ούτε ο Μητσοτάκης να ήσουνα! Εγώ γιατρός θέλω να γίνω όχι νεκροθάφτης!:papas:μυστικο στο αυτι ... ρε ξαδελφε αφου ετσι τα συμφωνησαμε στη επιχειρηση, εσυ τους σφαζεις με το δρεπανι σου κ εγω τους θαβω :!: το ξεχασες ¨?)
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
Ναι αλλα αν ηταν για αυριο θα το λεγαν σιγουρα στην τηλεοραση!!Καλα μακαρι να βγουν αυριο αλλα εγω πιστευω οτι απο δευτερα θα βγουν!Τι ωρα βγαινουν συνηθως?
στις 9 περιπου τα λενε στη νετ.....
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω τί ώρα έχει λειτουργία τις καθημερινές όμως...
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λεπτή η διαφορά στην ΕλλάδαIIIIIIIIIIIIIIIII Γκαντεμογρουσουζοκατσικοπόδαρη! Ούτε ο Μητσοτάκης να ήσουνα! Εγώ γιατρός θέλω να γίνω όχι νεκροθάφτης!:papas:
Σου εύχομαι να είσαι η εξαίρεση πραγματικά
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αχ, στεναχωριεμαι αφανταστα που το λεω, αλλα ποσο δικιο εχεις...!!Λεπτή η διαφορά στην Ελλάδα
Σου εύχομαι να είσαι η εξαίρεση πραγματικά
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
ΖΟΥΖΟΥ!!!!!
Νεοφερμένος
Α!!Πρωι πρωι!!Πφφ!Θα προσπαθησω να ξυπνησω αυριο για καλο και για κακο!!
δε νομιζω να τα βγαλουν αυριο...............
θα υπηρχε κπ ανακοινωση......
rafita
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α!!Πρωι πρωι!!Πφφ!Θα προσπαθησω να ξυπνησω αυριο για καλο και για κακο!!
δε θα μας είχαν ειδοποιήσει αν ήταν να βγούν αύριο;;; εγω δε μπορώ να ξυπνήσω τόοοσο πρωί!!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α Μπά ούτε εγώ μή νομίζεις... Εγώ μία φορά πάντως τηλεόραση δεν βλέπω. Μήν βγεί κανάς Μητσοτάκης και κάνει καμμιά ευχή και την ακούσω... Την έκατσα την βάρκα...Μετά την εκκλησια έχουν δηλώσει τα παιδιά στο παρελθόν
Δεν ξέρω τί ώρα έχει λειτουργία τις καθημερινές όμως...
-----------------------------------------
Μήν τα ισοπεδώνετε και όλα πιά!Αχ, στεναχωριεμαι αφανταστα που το λεω, αλλα ποσο δικιο εχεις...!!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
με τις εκτιμήσεις του Αμαργιαννάκη βγάζεις συμπεράσματα....? σώθηκες ...
Οχι.Σαν παράδειγμα το έδωσα.Δεν βγάζω από εκεί συμπεράσματα μιας και εγώ εκεί θέλω και το χω ψάξει...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.