foreverfreak
Διάσημο μέλος
Μακαρι, γιατι μαλλον για εκει με βλεπω...Kαλα αν πας Αλεξανδρουπολη θα περασεις σουπερ στο εγγυωμαι!!!Ξερω οτι και σαν τμημα ειναι ευκολο εκει τιποτα το πολυ απαιτητικο αποτε θα σαι χαλαααρος...
Ο καθενας εχει δικαιωμα να μετανιωνει για τις επιλογες του, ποσο μαλλον οταν δεν ειναι δικες τους, αλλα των γονιων του!! Τεσπα, σε αυτη τη φαση, οπου και να περασω δε θα στεναχωρηθω... Το μονο που ευχομαι ειναι να βγει ο Κουλης προφητης!!Πες του τα, πες του τα που θέλει να πάει και Ρέθυμνο ο άτιμος!!
Ε Κων/νε;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ionlask
Νεοφερμένος
1)οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων Μακεδονίας
2)οικονομικών επιστημών Μακεδονίας
3)οικονομικών επιστημών Θεσσαλονίκης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jo!
Νεοφερμένος
Κωστα,Μαρια κ Ελενα..απευθυνομαι σε σας επειδη ενδιαφερεστε για παιδαγωγικο...πηρα σημερα τη "Βραδυνη" για να δω τι βλακειες λεει κ αυτη για τις βασεις...κ διαβασα ενα αλλο αρθρο που λεει "Ψαλιδι στους διορισμους...λιγοτεροι απο περυσι οι διορισμοι μονιμων εκπαιδευτικων φετος" Το μεγαλυτερο προβλημα φαινεται οτι αντιμετωπιζει η πρωτοβαθμια εκπαιδευση.Ενδεικτικο ειναι οτι για την ερχομενη σχολικη χρονια οι διορισμοι στους νηπιαγωγους μειωνονται κατα 50% και στους δασκαλους κατα 25%!!!!!!....ρε παιδια απογοητευτηκα πολυ...εμενα το ονειρο μ ειναι σε 4 χρονια να τελειωσω την σχολη κ μετα να διδασκω σε παιδακια αρχικα ως αναπληρωτρια κ στην συνεχεια ως μονιμη,...μηπως να αρχισουμε να ανησυχουμε για το μελλον μας?!!
maraki love
Διάσημο μέλος
annapav.kal
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Έχω βγάλει 17581 πως με βλέπετε πιάνω μια από τις παρακάτω σχολές
1)οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων Μακεδονίας
2)οικονομικών επιστημών Μακεδονίας
3)οικονομικών επιστημών Θεσσαλονίκης
1)50-50
2)70-30
3)100-0
εγω με 17935 δηλωσα οδε μακεδονιας.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ειτε το πιστευεις, ειτε οχι, δε με απασχολει καθολου!! Το παιδαγωγικο το διαλεξα συνειδητα και ηταν επιλογη μου απο την πρωτη γυμνασιου, οταν ακομα οι νεοι δασκαλοι ηταν ανεργοι... Ηξερα λοιπον, οτι υπηρχε ενδεχομενο να κλεισει ο κλαδος!! Ομως, δε θα μπορουσα να κανω κατι αλλο, πολυ απλα γιατι λατρευω τα παιδια... Ασε που αν τελικα μειωθουν οι προσληψεις εκπαιδευτικων, τοτε θα παιρνανε μονο οσοι το θελουν και εχουν προσπαθησει πραγματικα!! Αναφερομαι φυσικα στον ΑΣΕΠ, στον οποιο θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο...λιγο ασχετο...αλλα εχουν γραφτει κ πολυ πιο ασχετα οποτε...!
Κωστα,Μαρια κ Ελενα..απευθυνομαι σε σας επειδη ενδιαφερεστε για παιδαγωγικο...πηρα σημερα τη "Βραδυνη" για να δω τι βλακειες λεει κ αυτη για της βασεις...κ διαβασα ενα αλλο αρθρο που λεει "Ψαλιδι στους διορισμους...λιγοτεροι απο περυσι οι διορισμοι μονιμων εκπαιδευτικων φετος" Το μεγαλυτερο προβλημα φαινεται οτι αντιμετωπιζει η πρωτοβαθμια εκπαιδευση.Ενδεικτικο ειναι οτι για την ερχομενη σχολικη χρονια οι διορισμοι στους νηπιαγωγους μειωνονται κατα 50% και στους δασκαλους κατα 25%!!!!!!....ρε παιδια απογοητευτηκα πολυ...εμενα το ονειρο μ ειναι σε 4 χρονια να τελειωσω την σχολη κ μετα να διδασκω σε παιδακια αρχικα ως αναπληρωτρια κ στην συνεχεια ως μονιμη,...μηπως να αρχισουμε να ανησυχουμε για το μελλον μας?!!
nibakou
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
smallv17
Νεοφερμένος
λιγο ασχετο...αλλα εχουν γραφτει κ πολυ πιο ασχετα οποτε...!
Κωστα,Μαρια κ Ελενα..απευθυνομαι σε σας επειδη ενδιαφερεστε για παιδαγωγικο...πηρα σημερα τη "Βραδυνη" για να δω τι βλακειες λεει κ αυτη για τις βασεις...κ διαβασα ενα αλλο αρθρο που λεει "Ψαλιδι στους διορισμους...λιγοτεροι απο περυσι οι διορισμοι μονιμων εκπαιδευτικων φετος" Το μεγαλυτερο προβλημα φαινεται οτι αντιμετωπιζει η πρωτοβαθμια εκπαιδευση.Ενδεικτικο ειναι οτι για την ερχομενη σχολικη χρονια οι διορισμοι στους νηπιαγωγους μειωνονται κατα 50% και στους δασκαλους κατα 25%!!!!!!....ρε παιδια απογοητευτηκα πολυ...εμενα το ονειρο μ ειναι σε 4 χρονια να τελειωσω την σχολη κ μετα να διδασκω σε παιδακια αρχικα ως αναπληρωτρια κ στην συνεχεια ως μονιμη,...μηπως να αρχισουμε να ανησυχουμε για το μελλον μας?!!
κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!!
και μενα το ονειρο μου ειναι να μπω σε ταξη και να διδαξω σε παιδακια και αφου το θες κι εσυ τοσο πολυ θα βρεις τον δρομο σου- ολοι θα τον βρουμε αν το κυνηγησουμε. πολυ μελω αλλα τεσπα..
jo!
Νεοφερμένος
Ειτε το πιστευεις, ειτε οχι, δε με απασχολει καθολου!! Το παιδαγωγικο το διαλεξα συνειδητα και ηταν επιλογη μου απο την πρωτη γυμνασιου, οταν ακομα οι νεοι δασκαλοι ηταν ανεργοι... Ηξερα λοιπον, οτι υπηρχε ενδεχομενο να κλεισει ο κλαδος!! Ομως, δε θα μπορουσα να κανω κατι αλλο, πολυ απλα γιατι λατρευω τα παιδια... Ασε που αν τελικα μειωθουν οι προσληψεις εκπαιδευτικων, τοτε θα παιρνανε μονο οσοι το θελουν και εχουν προσπαθησει πραγματικα!! Αναφερομαι φυσικα στον ΑΣΕΠ, στον οποιο θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο...
συμφωνω αλλα να σου πω κατι?...περυσι εδωσαν για τον ΑΣΕΠ 3200 δασκαλοι...για 3100 θεσεις σχεδον 1:1 δλδ κ ξερεις ποσοι απο αυτους περασαν τη βαση κ διοριστηκαν?μονο 600!!οι υπολοιποι συνεχισαν ως αναπληρωτες..αν δυσκολεψουν τα πραγματα...θα ναι ακομα πιο δυσκολο να περασεις τη βαση... επιλε3αμε λοιπον ενα επαγγελμα...επειδη λατρευουμε τα παιδια οπως εχουμε 3αναπει...αλλα φανταζεσαι να μην μπορεσουμε να διοριστουμε..η να μην μπορουμε να δουλεψουμε ουτε ωσ ωρομισθμιοι...?δν θα βλεπουμε καθολου παιδια τοτε..!!
smallv17
Νεοφερμένος
Ειτε το πιστευεις, ειτε οχι, δε με απασχολει καθολου!! Το παιδαγωγικο το διαλεξα συνειδητα και ηταν επιλογη μου απο την πρωτη γυμνασιου, οταν ακομα οι νεοι δασκαλοι ηταν ανεργοι... Ηξερα λοιπον, οτι υπηρχε ενδεχομενο να κλεισει ο κλαδος!! Ομως, δε θα μπορουσα να κανω κατι αλλο, πολυ απλα γιατι λατρευω τα παιδια... Ασε που αν τελικα μειωθουν οι προσληψεις εκπαιδευτικων, τοτε θα παιρνανε μονο οσοι το θελουν και εχουν προσπαθησει πραγματικα!! Αναφερομαι φυσικα στον ΑΣΕΠ, στον οποιο θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτο...
Ετσι ακριβως..αρκει παιδια που μας αρεσει πραματικα και το θελουμε και δεν το επιλεξαμε στα τυφλα για την αποκατασταση.οσο για τον Ασεπ μπορει να περνανε πολυ λιγοι αλλα μπορεις να τα καταφερεις αν σκιστεις στο διαβασμα εξαρταται και απο το πως θα ειμαστε σε 4-5 χρονια αν δηλαδη εχουμε την ορεξη για διαβασμα και την αναγκη γι αυτη τη δουλεια..
jo!
Νεοφερμένος
κοιτα και γω θα συμφωνησω μην αγχωνεσαι απο τωρα και η θεια μου και ο θειος μου ειναι δασκαλοι και μου εγγυωνται οτι τουλαχιστον για 5-6 χρονια ακομα οι διορισμοι θα ναι ευκολοι. Οσο για φετος δεν ξερω τι σου λεει αυτο αλλα μια γνωστη μου που ηταν τελειοφοιτη στο παιδαγωγικο πηγε αμεσως αναπληρωτρια σε σχολειο αυτη και οι συμφοιτητες της και δεν ειχαν ορκιστει ακομα!!!!
και μενα το ονειρο μου ειναι να μπω σε ταξη και να διδαξω σε παιδακια και αφου το θες κι εσυ τοσο πολυ θα βρεις τον δρομο σου- ολοι θα τον βρουμε αν το κυνηγησουμε. πολυ μελω αλλα τεσπα..
το εχω ακουσει κ γω αυτο..τεσπα..δικιο εχεις...αδικα αγχωνομαι...ας δουμε τωρα που περναμε...(πολη δλδ)κ μετα θα δουμε και τα υπολοιπα...να σε ρωτησω τι κατευθυνση ησουν?
smallv17
Νεοφερμένος
συμφωνω αλλα να σου πω κατι?...περυσι εδωσαν για τον ΑΣΕΠ 3200 δασκαλοι...για 3100 θεσεις σχεδον 1:1 δλδ κ ξερεις ποσοι απο αυτους περασαν τη βαση κ διοριστηκαν?μονο 600!!οι υπολοιποι συνεχισαν ως αναπληρωτες..αν δυσκολεψουν τα πραγματα...θα ναι ακομα πιο δυσκολο να περασεις τη βαση... επιλε3αμε λοιπον ενα επαγγελμα...επειδη λατρευουμε τα παιδια οπως εχουμε 3αναπει...αλλα φανταζεσαι να μην μπορεσουμε να διοριστουμε..η να μην μπορουμε να δουλεψουμε ουτε ωσ ωρομισθμιοι...?δν θα βλεπουμε καθολου παιδια τοτε..!!
κοιτα καποια(...) στιγμη θα διοριστουμε απο ειναι σιγουρο. Αλλα ακομα κι αν τα πραματα να ειναι τοσο σκουρα υπαρχουν κι αλλες προσωρινες λυσεις οπως τα ιδιωτικα σχολεια , και αναλογα με το αν εχουμε κανει καποιο μεταπτυχιακο η εχουμε καποια ειδικευση, πχ για μαθητες με μαθησιακα προβληματα υπαρχουν και δουλεις σε ειδικα σχολεια, κεντρα λογοθεταπειας κλπ (ετσι ωστε να ασχολουμαστε και με παιδια), και πολλοι αλλοι διοδοι που δεν μου ρχονται τωρα..
θεληση να υπαρχει..
-----------------------------------------
να σε ρωτησω τι κατευθυνση ησουν?
απο τεχνολογικη ειμαι, εσυ?
jo!
Νεοφερμένος
θετικη!οδοντιατρικη παιδαγωγικο κ μαθηματικο ηθελα κ τελικα επελεξα παιδαγωγικο!πως σ φαινεται το γεγονος οτι ειναι κατα βαση θεωρητικη σχολη?εχει ιστορια λογοτεχνια κ τετοια..!εγω λατρευωω τα μαθηματικα(π με εσωσαν στα μορια!)κ ανησυχω λιγο μηπως δυσκολευτω στα θεωρητικα...αλλα βεβαια ολοι λενε οτι ειναι ευκολη σχολη...
smallv17
Νεοφερμένος
απο τεχνολογικη ειμαι, εσυ?
θετικη!οδοντιατρικη παιδαγωγικο κ μαθηματικο ηθελα κ τελικα επελεξα παιδαγωγικο!πως σ φαινεται το γεγονος οτι ειναι κατα βαση θεωρητικη σχολη?εχει ιστορια λογοτεχνια κ τετοια..!εγω λατρευωω τα μαθηματικα(π με εσωσαν στα μορια!)κ ανησυχω λιγο μηπως δυσκολευτω στα θεωρητικα...αλλα βεβαια ολοι λενε οτι ειναι ευκολη σχολη...[/quote]
και μενα τα μαθηματικα με ανεβασαν και να σου πω την αληθεια δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις αυτα(χωρις μαθηματικα φυσικη οικονομικα κλπ..)πολυ στεναχωριεμαι που θα τα ξεχασω αν και θα χουμε μαθηματικα στη σχολη αλλα μπορεις να συμπαιρανεις το επιπεδο τουςτουλαχιστον ετσι μου χουν πει..αλλα χαλαλι αμα ειναι να μπω σε ταξη με πιτσιρικια και να διδαξω...εσυ?
jo!
Νεοφερμένος
Οπως λεει κ ο μπαμπας μ...μαλλον περιμενουν να κανουν διακοπες οι υπαλληλοι του υπουργειου κ οι καθηγητες..κ μετα να βγουν...γιατι οταν βγουν πρεπει να παμε στο σχολειο να παρουμε κατι χαρτια...ομως τωρα ειναι αδυνατον αφου ολοι ειναι διακοπες...η διαισθηση μ λεει οτι θα βγουν αυτη τη βδομαδα αλλα με βαση τη λογικη..μεχρι να τελειωσουν τις διακοπες τους οι υπαλληλοι του υπουργειου κ οι καθηγητες..μαλλον θα αγωνιουμε μεχρι τις 25-27...
ααα το 2006 ειχαν βγει 21 αυγουστου...αν αυτο σας λεει κατι...
smallv17
Νεοφερμένος
ααα το 2006 ειχαν βγει 21 αυγουστου...αν αυτο σας λεει κατι...
εγω παντως πιστευω αυτη τη δευτερα θα ανακοινωθουν, και πολυ θα χουν καθυστερησει μαλιστα!!
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.