υ.γ.μήπως γνωρίζεις αν έχει ζήτηση η συγκεκριμένη σχολή?γιατί γενικά εδώ στο ischool δεν έχω ακούσει πολλά άτομα να τη δηλώνουν στο μηχανογραφικό.(για την ακρίβεια μόνο δύο !)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtw
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
σε διαβεβαιω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη εγω μετα τις ιατρικες εβαλα κτηνιατρικη απθ και μετα οδοντιατρικες και φαρμακευτικες κι εγω εχω την εντυπωση οτι δεν εχει μεγαλη ζητηση και πιστευω επειδη πολλα ατομα δεν αγαπανε τα ζωα παντως εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση βεβαια περσυ ανεβηκε πιο πολυ απ'ολες τις θετικες σχολες η κτηνιατρικη απθ δε ξερω τι παιζεται με τισ μετεγγραφες γιατι δε μου δοθηκε η δυνατοτητα να κανω κατα τη γνωμη μου φτανεις και δε θα σου χρειαστει και μην ανχωνεσαι το'χω περασει και σου λεω οτι δεν αξιζει το κοπο το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο οποτε αυτο που εχει σημασια τωρα ειναι να ηρεμησεις γιατι προφανως για να φτανεις κτηνιατρικη εκανες μεγαλη προσπαθεια μην ακους το κοσμο και τις εφημεριδες
πάρε και καμια ανάσα
κωστακης
Δραστήριο μέλος
annapav.kal
Νεοφερμένος
Ας παει μεχρι 18786! Τοτε θα ειμαι μια χαρα! Μα τετοια μεγαλη ανοδος δεν δικαιολογειται...τα θεματα φετος κυμαινονταν στα ιδια πλαισια με τα περσινα...Ποσο καλυτερα εγραψαν πια ολοι;; Να φανταστεις Παιδαγωγικο Θεσ/νικης το δινει 19400... Εχουμε ξεφυγει εντελως...
ναι την ειδα και εγω αυτη την εκτιμηση για το παιδαγωγικο θεσσαλονικης και ψιλοαγχωθηκα γιατι εκει θελω να παω...δε νομιζω ομως να παει τοσο ψηλα...
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
οι βασεις ειναι ρουλετα
ρώσικη
κωστακης
Δραστήριο μέλος
Gladiator
Νεοφερμένος
χαχα..εγω πιστευω πωσ για να το δινουν οι εφημεριδες 19460 θα παει πιο κατω ακομα..αλλα κανεις δεν ξερει..εγω μολις γυρισα απο θεσσαλονικη που εδινα τα προκαταρκτικα..καλη επιτυχια και σε σενα!περσυ δν ειχες μπει λογω μοριων?την οδοντιατρικη την δινουν ψηλα γιατι εχει λιγες θεσεις πιστευω.παντως εκει που εκανα το μηχανογραφικο μου μού ειπαν πως δεν βαζουν πολλοι πρωη προτιμηση σσασ ιατρικο!
Πέρσι πέρασα ΗΜΜΥ Ξάνθης και φέτος ξαναέδινα για αυτές τις σχολές. Καλά για το οδοντιατρικό ΣΣΑΣ περσι ο πρώτος είχε 19410 και φέτος κοντεύουν να βάλουν αυτό για βάση(εκτιμήσεις)...
Άκου τόσα χρόνια το ιατρικό ΣΣΑΣ είναι ανάμεσα σε Ιατρική Αθηνών και Ιατρική Θεσσαλονίκης και αυτό πιστεύω να γίνει και φέτος...
Θα δούμε τον Αύγουστο. Ευχαριστώ και σου εύχομαι να περάσεις στην πρώτη σου προτίμηση-και στον bill βέβαια...:no1:
Natassa
Νεοφερμένος
Aσε... αλλα εσυ πως κ θελεις απο την Καλαματα ( απ'οτι βλεπω) να ερθεις Θεσσαλονικη;; Δεν ειναι λιγο μακρια;; Ποσα μορια επιασες αν επιτρεπεται;;ναι την ειδα και εγω αυτη την εκτιμηση για το παιδαγωγικο θεσσαλονικης και ψιλοαγχωθηκα γιατι εκει θελω να παω...δε νομιζω ομως να παει τοσο ψηλα...
myrtw
Νεοφερμένος
xaxaxaxa okπάρε και καμια ανάσα
lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλά ξέρετε αν λέγεται κάτι καινούριο για τις πολυτεχνικές σχολές και συγκεκριμένα για τη Ξάνθη (ΗΜΜΥ).
Η καθημερινή έδωσε πρόβλεψη 17910, τα Νέα μιλάγανε για κάτω από 18000,
ενώ το περίφημο Έθνος είπε για 17750-18250...(υποτίθεται πρόβλεψη)
Υπάρχει κάτι καινούριο σχετικά μ'αυτό το θέμα?
Έχετε ακούσει κάτι από επίσημα (ο θεός να τα κάνει) στόματα ή κάτι γενικά για αυτή τη σχολή σχετικά με τη φετινή της βάση... ??
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
17910 λεει ο ΑμαργιαννακηςΠαιδιά, δεν παρακολουθώ το θέμα αυτό και μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί αυτό...
αλλά ξέρετε αν λέγεται κάτι καινούριο για τις πολυτεχνικές σχολές και συγκεκριμένα για τη Ξάνθη (ΗΜΜΥ).
Η καθημερινή έδωσε πρόβλεψη 17910, τα Νέα μιλάγανε για κάτω από 18000,
ενώ το περίφημο Έθνος είπε για 17750-18250...(υποτίθεται πρόβλεψη)
Υπάρχει κάτι καινούριο σχετικά μ'αυτό το θέμα?
Έχετε ακούσει κάτι από επίσημα (ο θεός να τα κάνει) στόματα ή κάτι γενικά για αυτή τη σχολή σχετικά με τη φετινή της βάση... ??
myrtw
Νεοφερμένος
μπα δε μ'ενδιαφερει ιδιαιτερα ουτε το πολυτεχνειο μ'ενδιαφερει...το μονο διλημμα που ειχα ηταν αναμεσα σε ιατρικη και κτηνιατρικη κι επελεξα ιατρικη πρωτημυρτω η φαρμακευτικη σε ενδιαφερει?
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά εγώ άκουσα ότι οι καθηγητικές σχολές θα ανεβουν 600 μορια. Λετε να αληθευει?? Και μια ερωτηση ποιοι μπορουν να παρουν μετεγγραφη?? Και οι θεσεισ γιαθτα τα ατομα ειναι εξτρα η συμπεριλαμβανονται με το υπολοιπο αριθμο υποψηφιων?
τις παιδαγωγικες σχολες εννοεις;
οσον αφορα τις μετεγγραφες υπαρχει σχετικο topic!!
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.