κωστακης
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tourinio
Νεοφερμένος
500 μόρια εύρος για τη βάση κάθε σχολής ξέρω να δώσω και γω κ μετά να το παίξω κ προφήτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ash_Pokemaster
Νεοφερμένος
Natassa
Νεοφερμένος
δε νομιζω ο βολος να παει τοσο πανω...εγω πιστευω οτι το παιδαγωγικο βολου θα παει καπου στο 18800 το ανωτερο...
Ας παει μεχρι 18786! Τοτε θα ειμαι μια χαρα! Μα τετοια μεγαλη ανοδος δεν δικαιολογειται...τα θεματα φετος κυμαινονταν στα ιδια πλαισια με τα περσινα...Ποσο καλυτερα εγραψαν πια ολοι;; Να φανταστεις Παιδαγωγικο Θεσ/νικης το δινει 19400... Εχουμε ξεφυγει εντελως...
maraki love
Διάσημο μέλος
bill12
Νεοφερμένος
'Εχω 19.485 στο 3ο πεδίο και δίνω στη ΣΣΑΣ 17-23. Βαθμολογικά πιστεύετε να περνάω γιατρούς ΣΣΑΣ, γιατί στις εκτιμήσεις είμαι πολύ οριακά. Δεύτερη επιλογή έχω οδοντιάτρους στη ΣΣΑΣ...
Έδινα και δεύτερη χρονιά και αυτό με αγχώνει περισσότερο...
Ελα παλικάρι μην αγχώνεσαι.. Εγώ έβγαλα 19424 και θέλω ιατρική ΣΣΑΣ. Έδωσα και τις προκαταρκτικές και τις πέρασα. Βασικά πιστεύω πως με τα μόρια σου είσαι μέσα εφόσον περάσεις και τις προκαταρκτικές. Εγώ βέβαια αν δεν μπω με την γενική σειρά έχω και την κατηγορία πολυτέκνων. Μην ανησυχείς από Σεπτέμβρη μας βλέπω ΣΣΑΣΙΤΕΣ!
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε σεις συμφωνα με αυτα που γραφει εδω δε πιανω ουτε Λογοθεραπεια Καλαματας? Τι βλακειες ειναι αυτες? Καινουριο τει κ θα το φτασουν 14.400?
αλη αλη κ τρεις αλη τι μας περιμενει.....!
Wolfie
Δραστήριο μέλος
https://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=4384804#
ρε σεις συμφωνα με αυτα που γραφει εδω δε πιανω ουτε Λογοθεραπεια Καλαματας? Τι βλακειες ειναι αυτες? Καινουριο τει κ θα το φτασουν 14.400?
αλη αλη κ τρεις αλη τι μας περιμενει.....!
Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ότι είναι καινούργιο ΤΕΙ.Αν κάποιος ήθελε λογοθεραπεία θα δήλωνε και Καλαμάτα έστω και τρίτη επιλογή.Όπως και να χει θεωρώ ότι είναι λίγο τραβηγμένα.Κάτω από την λογοθεραπεία τι έχεις δηλώσει?
Darkness
Περιβόητο μέλος
αν δε πιασω Καλαματα τοτε πιανω Ιστορικο αρχαιολογικο Ρεθυμνο.......θα με χασει η μανουλα μου...Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ότι είναι καινούργιο ΤΕΙ.Αν κάποιος ήθελε λογοθεραπεία θα δήλωνε και Καλαμάτα έστω και τρίτη επιλογή.Όπως και να χει θεωρώ ότι είναι λίγο τραβηγμένα.Κάτω από την λογοθεραπεία τι έχεις δηλώσει?
Απλα λεω οτι σαν καινουριο τει γιατι να φτασει μεχρι κ τη βαση των Ιωαννινων.? αυτο
Εσυ τελικα που πιστευεις πως περνας, τι σχολη?
εχουμε καιρο να τα πουμε, χαθηκαμε μπρε
Wolfie
Δραστήριο μέλος
αν δε πιασω Καλαματα τοτε πιανω Ιστορικο αρχαιολογικο Ρεθυμνο.......θα με χασει η μανουλα μου...
Απλα λεω οτι σαν καινουριο τει γιατι να φτασει μεχρι κ τη βαση των Ιωαννινων.? αυτο
Εσυ τελικα που πιστευεις πως περνας, τι σχολη?
εχουμε καιρο να τα πουμε, χαθηκαμε μπρε
Λογικά πιάνεις Καλαμάτα και έχεις κάποιες ελπίδες και για Ιωάννινα .Δεν πιστεύω να ανεβούν και τόσο πολύ.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Έθνους περνάω οριακά στην πρώτη μου επιλογή,Στατιστική.Αλλιώς Σάμο...
Εσύ χάθηκες!Εγώ κάθε βραδυ μέσα είμαι.
Darkness
Περιβόητο μέλος
κ εμενα μου αρεσει να μπαινω το βραδυ ρε γαμωτο αλλα τωρα απο εδω δε μπορω.... κ δε ξερω κ ποτε θα ξανα μπω...Λογικά πιάνεις Καλαμάτα και έχεις κάποιες ελπίδες και για Ιωάννινα .Δεν πιστεύω να ανεβούν και τόσο πολύ.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Έθνους περνάω οριακά στην πρώτη μου επιλογή,Στατιστική.Αλλιώς Σάμο...
Εσύ χάθηκες!Εγώ κάθε βραδυ μέσα είμαι.
Αντε μακαρι να πιασεις τη πρωτη σου επιλογη...
FFPAULPAO
Νεοφερμένος
kenmei
Νεοφερμένος
mariache22
Νεοφερμένος
mariache22
Νεοφερμένος
Gladiator
Νεοφερμένος
ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ!ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ 19460..ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ!ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΕΣ?
Και εγώ μόλις το είδα δεν μου άρεσε γιατί έχω γνωστό με λίγο κάτω απο 19400 που θέλει πολύ ιατρικό.
Τέσπα εγώ αυτούς με τις εκτιμήσεις στις εφημερίδες τους έχω γραμμένους. Δίνει άνοδο στο οδοντιατρικό ΣΣΑΣ περίπου 400 μόρια. Έλεος δηλαδή - που άκουσε ότι ξαφνικά θα θέλουν όλοι να γίνουν οδοντίατροι στη ΣΣΑΣ?
Μου αρέσει που έβαζε και 18890 ή 19010.
Μάλλον προσπαθεί να τρομάξει κόσμο και να μπουν δικοί του όπως γίνεται συνήθως και ειδικά φέτος...
mariache22
Νεοφερμένος
Και εγώ μόλις το είδα δεν μου άρεσε γιατί έχω γνωστό με λίγο κάτω απο 19400 που θέλει πολύ ιατρικό.
Τέσπα εγώ αυτούς με τις εκτιμήσεις στις εφημερίδες τους έχω γραμμένους. Δίνει άνοδο στο οδοντιατρικό ΣΣΑΣ περίπου 400 μόρια. Έλεος δηλαδή - που άκουσε ότι ξαφνικά θα θέλουν όλοι να γίνουν οδοντίατροι στη ΣΣΑΣ?
Μου αρέσει που έβαζε και 18890 ή 19010.
Μάλλον προσπαθεί να τρομάξει κόσμο και να μπουν δικοί του όπως γίνεται συνήθως και ειδικά φέτος...
χαχα..εγω πιστευω πωσ για να το δινουν οι εφημεριδες 19460 θα παει πιο κατω ακομα..αλλα κανεις δεν ξερει..εγω μολις γυρισα απο θεσσαλονικη που εδινα τα προκαταρκτικα..καλη επιτυχια και σε σενα!περσυ δν ειχες μπει λογω μοριων?την οδοντιατρικη την δινουν ψηλα γιατι εχει λιγες θεσεις πιστευω.παντως εκει που εκανα το μηχανογραφικο μου μού ειπαν πως δεν βαζουν πολλοι πρωη προτιμηση σσασ ιατρικο!
bill12
Νεοφερμένος
χαχα..εγω πιστευω πωσ για να το δινουν οι εφημεριδες 19460 θα παει πιο κατω ακομα..αλλα κανεις δεν ξερει..εγω μολις γυρισα απο θεσσαλονικη που εδινα τα προκαταρκτικα..καλη επιτυχια και σε σενα!περσυ δν ειχες μπει λογω μοριων?την οδοντιατρικη την δινουν ψηλα γιατι εχει λιγες θεσεις πιστευω.παντως εκει που εκανα το μηχανογραφικο μου μού ειπαν πως δεν βαζουν πολλοι πρωη προτιμηση σσασ ιατρικο!
Πάντως στον νομό χαλκιδικής είμαστε 2-3 που θέλοθμε ιατρικη σσασ με λιγότερα μόρια από εσάς. Και στις προκαταρκτικές που πήγα δεν υπήρχαν πολλοί με μεγάλους βαθμούς 19300 και πάνω γύρω στους 4-5.
bill12
Νεοφερμένος
myrtw
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.