aleks7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
martha
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
ME 18337 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ?
Οριακά πρέπει να είσαι μέσα...
FiLiPpOsXg7
Νεοφερμένος
Μηπως μπορειτε μερικοι να μου πειτε εκτιμησεις για τη ΣΣΑΣ φαρμακευτικο ??? Φοβαμαι μην ανεβει πανω απο 19000μορια οι αλλες 2 σχολες εκει(οδοντ/ιατρ) εκτινασσονται οποτε ΔΕΝ..αν και τις εκτιμησεις δεν τις πολυπαω γενικα,θα ηθελα μια εικονα οσο το δυνατον πιο εγκυρη,ισως αν γνωριζατε καποιο σαιτ (οχι καθημερινη) ..
Ευχαριστω
annapav.kal
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
θελω κι εγω τη γνωμη σας!!για παιδαγωγικα θεσσαλονικης τι λετε??περσυ ειχε 18780 αλλα εχει πολλη ζητηση αυτη η σχολη και φοβαμαι καπως..
19000+
annapav.kal
Νεοφερμένος
19000+
χμμμμ...αυτο φοβομουν!!+ποσο πιστευεις??
maraki love
Διάσημο μέλος
χμμμμ...αυτο φοβομουν!!+ποσο πιστευεις??
Το maximum πιστεύω που μπορεί να πάει είναι 19400...Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται;;
annapav.kal
Νεοφερμένος
Το maximum πιστεύω που μπορεί να πάει είναι 19400...Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται;;
πωωωωωωω 19400???ελπιζω να μη γινει καμια τετοια στραβη!!!εχω βγαλει 19271....
maraki love
Διάσημο μέλος
Μέσα είσαι πιστεύω! Γύρω στο 19100 είναι το πιο φυσιολογικό, γιατί η καθηγήτριά μου που είναι πολύ μέσα στα πράγματα και μου πε πως τα παιδαγωγικά θα ανέβουν περίπου 200-300 μόρια...Εγώ δυστυχώς δεν πιάνω Θεσσαλονίκη και θα πάω Αλεξ/πολη,όπου μένω...πωωωωωωω 19400???ελπιζω να μη γινει καμια τετοια στραβη!!!εχω βγαλει 19271....
annapav.kal
Νεοφερμένος
Μέσα είσαι πιστεύω! Γύρω στο 19100 είναι το πιο φυσιολογικό, γιατί η καθηγήτριά μου που είναι πολύ μέσα στα πράγματα και μου πε πως τα παιδαγωγικά θα ανέβουν περίπου 200-300 μόρια...Εγώ δυστυχώς δεν πιάνω Θεσσαλονίκη και θα πάω Αλεξ/πολη,όπου μένω...
αν θες μπορεις να ερχεσαι σπιτι μου να σε φιλοξενω!!!
_kelly_
Νεοφερμένος
annapav.kal
Νεοφερμένος
για νηπιαγωγων αθηνας εχετε καμια ιδεα?ποσο να παει αραγε
ποσο ηταν περσυ?πιστευω οτι θα ανεβει...τωρα αρχιζουν να ανοιγουν θεσεις και για νηπιαγωγους και θα διαλεγουν πολλοι αυτη τη σχολη...
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
_kelly_
Νεοφερμένος
ποσο ηταν περσυ?πιστευω οτι θα ανεβει...τωρα αρχιζουν να ανοιγουν θεσεις και για νηπιαγωγους και θα διαλεγουν πολλοι αυτη τη σχολη...
17442
το ξερω οτι θα ανεβει το θεμα ειναι ποσο,του ριχνω 330 μορια αλλα δν νομιζω να ειναι αρκετα!!!
chris_90
Διάσημο μέλος
Κανα 18.800 λεω πανω-κατω...καμια προβλεψη για φαρμακευτικη θεσσαλονικης;
maraki love
Διάσημο μέλος
αν θες μπορεις να ερχεσαι σπιτι μου να σε φιλοξενω!!!
Χιχι...Έτσι και έρθω να κανονίσουμε να γνωριστούμε! Θα γίνουμε στο μέλλον και συναδέλφισσες!
annapav.kal
Νεοφερμένος
Χιχι...Έτσι και έρθω να κανονίσουμε να γνωριστούμε! Θα γίνουμε στο μέλλον και συναδέλφισσες!
βεβαιως και να γνωριστουμε και να σε φιλοξενισω (βεβαια δεν ξερω ακομη πως θα ειναι το σπιτι μου...καμια τρυπα φανταζομαι...αλλα τι σημασια εχει??καλη καρδια να υπαρχει και ολα τα αλλα βρισκονται!!)
lolek
Νεοφερμένος
βεβαιως και να γνωριστουμε και να σε φιλοξενισω (βεβαια δεν ξερω ακομη πως θα ειναι το σπιτι μου...καμια τρυπα φανταζομαι...αλλα τι σημασια εχει??καλη καρδια να υπαρχει και ολα τα αλλα βρισκονται!!)
Αχ, θα γίνεται φοιτητές/φοιτήτριες και θα δείτε πόσο τέλεια είναι...
και άμα μπείτε και σε καμία εύκολη σχολή θα περάσετε ακόμη πιο ωραία!!!!
Συμφοιτητές από το παιδαγωγικό όλη μέρα έξω ήταν... εμ έτσι είναι αν δίνεις πρώτο έτος Πλαστελίνη 1 & 2 και κάνεις κουκλοθέατρο... Φιλικά πάντα και αστειευόμενος
FiLiPpOsXg7
Νεοφερμένος
πφφφ..αυτη η ηλιθια αναμονη μεχρι 25 αυγουστου σκοτωνει..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.